- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.781
Bilmem, bi efsunlu gibi gelir bana falı çıkanlarniye kız( çaktırma ben de korkarim )
Düşmanlarınız çatlasın,aşkınız hiç bozulmasın o zmn canimBenim ona aşkım hep extra extra large
bazen çok sinirleniyorum ama olsun o sayılmaz
Benim babam çok güzel fal bakarmış zamanında.. ailede herkes söyler.Bilmem, bi efsunlu gibi gelir bana falı çıkanlar
yufkayla denicem canım, eşim beğenir muhtemelen, ona et olsun yeterkiBeyti eşim de seviyor,e bende midesinden bol bol geçiyim diyorum kalbine ulaşmak icin malum
Sizin sistem de iyiymiş patili arada esine de yaptır,bir gün ona ait olsun mesela mutfak girerse tabi
Aynen canım çok pratik hele yufkayla yapılınca daha çıtır oluyor lavaştan,önce yufkayla dene derim miss
İnşallah gün gelir de komşu oluruz samdanim benimAllah iyi insanlarla karşılaştırsın hep❤
Ama kimse çatlayıp patlamasın boşver kuzumDüşmanlarınız çatlasın,aşkınız hiç bozulmasın o zmn canimarada sinirlendirsin kız tuz biber oda ilişki de
var ya kendime olmuş gibi sevindim inanne güzel kolaylık da saglicaklarmis :) valla çok sevindim tosiam yaaaa
Allah gönlüne göre verdi baksen gönlünü ferah tut. başta zor olur belki ama inan işe dönünce sen de rahatlarsin. bebisi tabiki özlersin ama zaten onla illa bi şekilde ayrilcaktin. maddi olarak en azından rahatlarsın. o zaman kızına da daha güzel şeyler yaparsin.
kuaföre bugün mü gitcektin sen:)
Eşin nereliyufkayla denicem canım, eşim beğenir muhtemelen, ona et olsun yeterki
benim eşim de yapar çoğu yemeği, hatta kızım bebekken ben işten gelince kızım memede uyuduğu için her gün eşim yapıyordu yemeği, şimdi de eve benden önce gidince yine yapar, bir kaç tatlı denemesi de olmuştu daha önce, kadayıf dolması, peynir tatlısı, şıllık tatlısı vsbenim eşim yemek yapar ama yemek yapar mısın ya da yemeği sen yap deyince dışardan söylüyoya da dışarı götürüyo o yüzden ben de zaman zaman cinnet gecirmekle beraber keyfin bilir diyorum kendi kendime
Kesinlikle, olmuyor yani..
Ben zaten köpeklerden dolayı hafta da 2 gün ( ctesi ve hafta içi 1 gün ) olmak üzere temizlik yapıyorum akşamları.
Ayda 1 kere eve abla geliyor ama yetmiyor evde 2 tane köpek olunca doğal olarak e temzliğin yanında bir de her gün yemek yaptığımı düşünürsek sıkıntı yani e köpüşleri çişe çıkarmak falan da var bunu unutmamak gerek
hal böyle olunca iş yükü artıyor, en çokta köpeklerden dolayı..
Biz ayda 1 yemeğe çıkıyoruz cünkü eşim ünv il dışında okuduğundan dolayı öğrenci evine bol bl dışarı yemeği yediği için pek hoş bakmıyoro yüzden kendimize bir gün belirledik ayda 1 dedik yemek yoksa ya kaynana ya annem..
sen ne işyapıyordun samdanım, unutmuş ya da kaçırmış olabilirim
Bilmem, bi efsunlu gibi gelir bana falı çıkanlar
bu mesajlar aşk kokuyorKesinliklecanım kocişkom kalp ben
akşam ona en sevdiği tatlıyı magnolyayı yapmaya niyet ettim hadisevap pointlerim artsın
Bak ne güzel eşin maşallah oh mis vallaben "aylak madam" olarak takılıyorum bu aralar patilimmemurum ama ücretsiz izindeyim kuzum.
benim eşim de sevmezdi güya disardan yemeyi ama şimdi dinlenip mutfakta ugrasmamak daha cazip geliyo sanırım yoksa pilava kadar yapar
ben yorulunca ya da canim istemiyo dediğim an uğraşma diyo direk:) yap dese kan çıkacak biliyo adam akillanmis artık
cidden senin köpekler de cok vaktini alir daha banyosu fırçası oyunu kontrolü derken bebekten farki yok ki onların da :) Allah kalbinin ekmeğini yedirsin
2 yıllık evliyim. 2 yılın içinde 14 aylık bir bebek olunca daha çabuk beziyorsun galiba. Ben evlilik insanı değilmişim bence :))
Nerede buBonus yaa
Gelemedim dışarı falan çıktım.
urfalı, patlıcan kebabını tepsi kebabını falan eşimden öğrendim :)Eşin nereli
Urfanın neresiurfalı, patlıcan kebabını tepsi kebabını falan eşimden öğrendim :)
Bizi çok ihmal ettin. Özlersin beni karışmam bak
Özlerim tabi ❤ özlenmeyecek kadınmısın sen
merkezde oturuyor ailesi ama nüfus cüzdanında yediyol köyü yazıyorUrfanın neresi
sen de mi urfalısın, menülerimiz çok benziyor, eşimden dolayı onlara alıştım ben de, sebze sevmez hep et olsun,Urfanın neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?