Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmem, bi efsunlu gibi gelir bana falı çıkanlar
Benim babam çok güzel fal bakarmış zamanında.. ailede herkes söyler.
Bir gün kardeşine ( amcama ) öylesine bakmış; nedendir, nasıldır bilinmez. Bir ölü görmüş, mezar vs .. bunu da amcama yormuş.
fal'ı bırakmış devam etmemiş; anneme 1 -2 gün sonra; Selma, Mehmet'e bir şey olacak demiş. 1 hafta sonra kurban bayramı arefesi amcam deniz de boğularak ölmüş bundan 28 yıl önce ben 2 yaşındaymışım.
28 yıldır değil fal, kahve bile içmez

yufkayla denicem canım, eşim beğenir muhtemelen, ona et olsun yeterki

Evet kuzum eşimi bekliyorum :)))

benim eşim yemek yapar ama yemek yapar mısın ya da yemeği sen yap deyince dışardan söylüyo ya da dışarı götürüyo o yüzden ben de zaman zaman cinnet gecirmekle beraber keyfin bilir diyorum kendi kendime
benim eşim de yapar çoğu yemeği, hatta kızım bebekken ben işten gelince kızım memede uyuduğu için her gün eşim yapıyordu yemeği, şimdi de eve benden önce gidince yine yapar, bir kaç tatlı denemesi de olmuştu daha önce, kadayıf dolması, peynir tatlısı, şıllık tatlısı vs

ben "aylak madam" olarak takılıyorum bu aralar patilim memurum ama ücretsiz izindeyim kuzum.

benim eşim de sevmezdi güya disardan yemeyi ama şimdi dinlenip mutfakta ugrasmamak daha cazip geliyo sanırım yoksa pilava kadar yapar

ben yorulunca ya da canim istemiyo dediğim an uğraşma diyo direk:) yap dese kan çıkacak biliyo adam akillanmis artık

cidden senin köpekler de cok vaktini alir daha banyosu fırçası oyunu kontrolü derken bebekten farki yok ki onların da :) Allah kalbinin ekmeğini yedirsin

Bak ne güzel eşin maşallah oh mis valla izin ne zaman bitiyor

Benimkine bugün yemek yapasım yok diyorum ya makaroni diyor ya da gelirken kıyma alıp kıymalı yumurta yapıyor hatrım kalır dışarı çıkarırsa adam da tik olmuş dışarı da yemek ayrı bir hassas noktası yani bizim regli gibi bir şey herhalde

Evet köpüşler beni çok zorluyor; 1 iken çok sıkıntı olmuyor ama evde 2 tane olunca biraz sıkıntı.. her gün 1 saat oyun saatimiz var, akşamları ve sabahları çişe çıkmaları var, mama vakitleri falan derken .. ohoooo :)
ama onlarsız da olmuyor; biz yeryüzündekilere merhamet edelim ki göktekiler de bize etsin

sen de mi urfalısın, menülerimiz çok benziyor, eşimden dolayı onlara alıştım ben de, sebze sevmez hep et olsun,
tavuğu falan kendi sürer fırına, patlıcan kebabı, tepsi kebabı, balık sürer fırına,
bir ara fırın bulmuştu tepsiyi hazırlayıp götürürdü, bir de bizim lahmacunumuz olmazsa olmazımız,
bir misafir gelecekse mutlaka lahmacun vardır menüde
pilavı falan çok güzel yapar, bir de arnavut ciğerini güzel yapar ve ciğere bayılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…