- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.881
Eğer benim gibi imitasyon alerjin yoksa 1 2 tane altın aksesuarın olsun gerisini imitasyon al bence. Daha fazla çeşidin olur. Gümüş çok kısa sürede kararıyor, satsan para etmiyor gereksiz pahalı geliyor bana. Ya altın olsun ya imitasyon. Konuyu bilmeden daldım ama fikir söylemesem ölürdümdaha rahatca alacak maddi durumu elde edemedim yıllardır
şimdi yavaş yavaş almaya baslicam. işe döndüğümde de daha rahat olucam inşallah.
bu yaşıma kadar da doğru düzgün alışveriş yapamadığım için özellikle aksesuar konusunda sıkıntı büyük. mesela altın gümüş alıp mi kullansam yoksa daha uygun fiyata normal aksesuarları mi kullansam bilmiyorum
Olamaz, buradan gidiyorumseni hiç taniyamamisim cici
Günaydın balımgünaydın kızlar
is yapyomya kuzu gece yarlarna kadarrBalina diyorsa kesin akroştur. İyi birşey dediğinde kesin beni kasdediyordur, @RosSsS dili ve edebiyatını en iyi ben bilirim
Kız sen niye uyumadın böcük?
Tam bir iş avradı oldun be böcüğümis yapyomya kuzu gece yarlarna kadarr
Cicim bir ayimiz kaldı. Bayram geldi gelecek derken yarisi da bitecek ayın. Tadını çıkarmak lazım işsizliğin.Tam bir iş avradı oldun be böcüğüm
Bende işsizliğin tadını çıkarıyorum kalmış 1 ayım. Sen iş yüzünden ben işsizlik yüzünden uyuyamıyoruz geceleri
Oouvv harikaEğer benim gibi imitasyon alerjin yoksa 1 2 tane altın aksesuarın olsun gerisini imitasyon al bence. Daha fazla çeşidin olur. Gümüş çok kısa sürede kararıyor, satsan para etmiyor gereksiz pahalı geliyor bana. Ya altın olsun ya imitasyon. Konuyu bilmeden daldım ama fikir söylemesem ölürdüm
Olamaz, buradan gidiyorumLimonsuzzcay a özel topik açıcam
Günaydın balım
Allah kolaylık versin böcüğüm. Bende zamanında çok yaptım. Ama şimdi yaşadığım yerde yok.is yapyomya kuzu gece yarlarna kadarr
aynen oyle seninde az kaldı cnm hayırlısı bakalımTam bir iş avradı oldun be böcüğüm
Bende işsizliğin tadını çıkarıyorum kalmış 1 ayım. Sen iş yüzünden ben işsizlik yüzünden uyuyamıyoruz geceleri
saolasin cnm sen ne isi yptinOouvv harikaaç cicim
Allah kolaylık versin böcüğüm. Bende zamanında çok yaptım. Ama şimdi yaşadığım yerde yok.
Sabah erken uyanmak olmasa güzel iş aslında da, beni bu erken yatıp erken kalkmalar mahfediyor be kuzumCicim bir ayimiz kaldı. Bayram geldi gelecek derken yarisi da bitecek ayın. Tadını çıkarmak lazım işsizliğin.
Bebişim sen nerde oturuyorsun ki? O kadar saat yolu okuyunca benim bile içim acıdıSabah erken uyanmak olmasa güzel iş aslında da, beni bu erken yatıp erken kalkmalar mahfediyor be kuzumHele kışın o sıcacık yatağı bırak sabahın 6 sında, yarım saat yol gidip servise yetiş. Servise bin oradan köy yolu.. Günün gidiş geliş toplam 4 saati yollarda geçsin. Ayy hiç hazır değilim şuan düşününce senin branş neydi
Bende boncuk işi yapmıştım tatlımsaolasin cnm sen ne isi yptin
Çalıştığım okula 2 saat uzakta oturuyorumBebişim sen nerde oturuyorsun ki? O kadar saat yolu okuyunca benim bile içim acıdı
Bende boncuk işi yapmıştım tatlım
Allah yardımcın olsun madonnamÇalıştığım okula 2 saat uzakta oturuyorumKöy okulundayım, şehirde oturuyorum. Öyle düşün mirandam.
himm anladm kuzumBebişim sen nerde oturuyorsun ki? O kadar saat yolu okuyunca benim bile içim acıdı
Bende boncuk işi yapmıştım tatlım
Gel bebeğim ayıpsın, ügretmen ügretir, ügretem acık seniAllah yardımcın olsun madonnam☺❤
Kııız öğrencin olasım var
is yapyomya kuzu gece yarlarna kadarr
Eğer benim gibi imitasyon alerjin yoksa 1 2 tane altın aksesuarın olsun gerisini imitasyon al bence. Daha fazla çeşidin olur. Gümüş çok kısa sürede kararıyor, satsan para etmiyor gereksiz pahalı geliyor bana. Ya altın olsun ya imitasyon. Konuyu bilmeden daldım ama fikir söylemesem ölürdüm
Olamaz, buradan gidiyorumLimonsuzzcay a özel topik açıcam
Günaydın balım
Sabah altı çok erken kuzum ya... üzüldüm bak...Biz 8.45 te derse başlıyoruz on dakika da okuldayim. Senin yaşadıklarını ilk yıllarda ben de yaşadım. İleride rahat yılların olacak hiç merak etme.Benim branş Edebiyat...Sabah erken uyanmak olmasa güzel iş aslında da, beni bu erken yatıp erken kalkmalar mahfediyor be kuzumHele kışın o sıcacık yatağı bırak sabahın 6 sında, yarım saat yol gidip servise yetiş. Servise bin oradan köy yolu.. Günün gidiş geliş toplam 4 saati yollarda geçsin. Ayy hiç hazır değilim şuan düşününce senin branş neydi
Ayyy fular candır fular. En sevdiğim aksesuar. Her renk çeşit çeşit fularım vardır. Alerji yapmaz, kışın sıcak tutar, şık durur,asil görüntü katar. Yazın boyuna takamıyorum sıcaktan, bileğe doluyorum. Kolda da çok şık ve vamp bir hava katıyor. Okulda benim fularlardan sonra diğer öğretmenler de sırayla benim bağlama biçimimle fularlanınca uzun bir süre soğuyup takmaya ara vermiştim lanet olsun, taklidi hiç sevmemimitasyon aliyom arada. kendim fakir ruhum gralica olduğu için eğreti hissediyorum. hep sağa sola dağıtıyorumpandoraya baktim baya da içime sinmisti ama kararma yapıyo diye çok şikayet varmış. şimdi kararsizim. ya dediğin gibi imitasyon alicam taka taka aliscam. ya da altın pırlanta elmas zümrüt ordan yuricem. bide fular alayim diyorum.
ben de özel topik isterim o zaman cicikocasi eve gelemegengiller falan olsun adı da
sen ne kadar yol gidiyomussun be cici. üniversiteye giderken ben de o kadar yol gidip geliyodum günlük. Allah yardımcın olsun enerjisi bitiyo insanin zaten yoldaama maşallah sen de epey enerciksin bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?