Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer benim gibi imitasyon alerjin yoksa 1 2 tane altın aksesuarın olsun gerisini imitasyon al bence. Daha fazla çeşidin olur. Gümüş çok kısa sürede kararıyor, satsan para etmiyor gereksiz pahalı geliyor bana. Ya altın olsun ya imitasyon. Konuyu bilmeden daldım ama fikir söylemesem ölürdüm
seni hiç taniyamamisim cici
Olamaz, buradan gidiyorum Limonsuzzcay a özel topik açıcam
günaydın kızlar
Günaydın balım

is yapyomya kuzu gece yarlarna kadarr
Tam bir iş avradı oldun be böcüğüm
Bende işsizliğin tadını çıkarıyorum kalmış 1 ayım. Sen iş yüzünden ben işsizlik yüzünden uyuyamıyoruz geceleri

Tam bir iş avradı oldun be böcüğüm
Bende işsizliğin tadını çıkarıyorum kalmış 1 ayım. Sen iş yüzünden ben işsizlik yüzünden uyuyamıyoruz geceleri
Cicim bir ayimiz kaldı. Bayram geldi gelecek derken yarisi da bitecek ayın. Tadını çıkarmak lazım işsizliğin.

Oouvv harikaaç cicim
is yapyomya kuzu gece yarlarna kadarr
Allah kolaylık versin böcüğüm. Bende zamanında çok yaptım. Ama şimdi yaşadığım yerde yok.

Cicim bir ayimiz kaldı. Bayram geldi gelecek derken yarisi da bitecek ayın. Tadını çıkarmak lazım işsizliğin.
Sabah erken uyanmak olmasa güzel iş aslında da, beni bu erken yatıp erken kalkmalar mahfediyor be kuzum Hele kışın o sıcacık yatağı bırak sabahın 6 sında, yarım saat yol gidip servise yetiş. Servise bin oradan köy yolu.. Günün gidiş geliş toplam 4 saati yollarda geçsin. Ayy hiç hazır değilim şuan düşününce senin branş neydi

Bebişim sen nerde oturuyorsun ki? O kadar saat yolu okuyunca benim bile içim acıdı
saolasin cnm sen ne isi yptin
Bende boncuk işi yapmıştım tatlım

Bebişim sen nerde oturuyorsun ki? O kadar saat yolu okuyunca benim bile içim acıdı

Bende boncuk işi yapmıştım tatlım
Çalıştığım okula 2 saat uzakta oturuyorum Köy okulundayım, şehirde oturuyorum. Öyle düşün mirandam.

Allah yardımcın olsun madonnam☺❤
Kııız öğrencin olasım var
Gel bebeğim ayıpsın, ügretmen ügretir, ügretem acık seni Hem bak öğrencilerim çok komik ve eğlencelisiniz der, pişman olmazsın memnun da ederim Bir de sana şimdiden 100 puan verdim bile

imitasyon aliyom arada. kendim fakir ruhum gralica olduğu için eğreti hissediyorum. hep sağa sola dağıtıyorum pandoraya baktim baya da içime sinmisti ama kararma yapıyo diye çok şikayet varmış. şimdi kararsizim. ya dediğin gibi imitasyon alicam taka taka aliscam. ya da altın pırlanta elmas zümrüt ordan yuricem. bide fular alayim diyorum.

ben de özel topik isterim o zaman cici kocasi eve gelemegengiller falan olsun adı da

sen ne kadar yol gidiyomussun be cici. üniversiteye giderken ben de o kadar yol gidip geliyodum günlük. Allah yardımcın olsun enerjisi bitiyo insanin zaten yolda ama maşallah sen de epey enerciksin bebeğim

Sabah altı çok erken kuzum ya... üzüldüm bak...Biz 8.45 te derse başlıyoruz on dakika da okuldayim. Senin yaşadıklarını ilk yıllarda ben de yaşadım. İleride rahat yılların olacak hiç merak etme.Benim branş Edebiyat...

ne güzel siz çocuklar genclerle iç icesiniz. bana menopozlu teyzeler andropuzlu amcalar geliyo. alzheimer hastası falan da çok gelmişti bi ara. sonra ukala dumbelekleri herseyi ben bilirimci sinir bozucu meslek erbaplari....

yasama enerjimi aldilarlardi resmen

Ayyy fular candır fular. En sevdiğim aksesuar. Her renk çeşit çeşit fularım vardır. Alerji yapmaz, kışın sıcak tutar, şık durur,asil görüntü katar. Yazın boyuna takamıyorum sıcaktan, bileğe doluyorum. Kolda da çok şık ve vamp bir hava katıyor. Okulda benim fularlardan sonra diğer öğretmenler de sırayla benim bağlama biçimimle fularlanınca uzun bir süre soğuyup takmaya ara vermiştim lanet olsun, taklidi hiç sevmem
Çok zor şeyler çekiyorum okula gidip gelene kadar sorma bebitom ama alıştım artık 5.yılım olacak acı kaçınılmazsa zevk almaya bak diye diye hoşuma gitmeye başladı Eve ağzım açık dilim dışarda varıyorum enerji mi kalır yav

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…