- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.381
Kız anam hatun evliymişsal şu kızı
İyiyim de korku basıyor yaklaştıkça.. saçma ama engel olamıyorum bir tuhaf oldum bunda ilkinde böyle değildim..İyisin dimi kuzum?
Kayınvalidem geldi,lahana temizledik ayikladik haşladık iç yaptık sardık canımız çıktı kadinlasonra bide çay içtik gitti geri köye,kul sikismayinca Hızır yetismezmis derler, ölsem tek başıma saramam bu koca lahanayı diyodum eşime saolsun eli kolu dert görmesin,onardi bizi gitti ❤
Kızlar eşimde doktorun yanına gitti bugün doktor çok kaliteli olmasına rağmen embriyolar tutmadiysa histereskopi çekelim demis,şimdi de onu yaptiricaz hayırlısı inşallah bu defa olur
Hakkınız da hayırlısı canım, inşallah bu sefer yüzün gülecekKayınvalidem geldi,lahana temizledik ayikladik haşladık iç yaptık sardık canımız çıktı kadinlasonra bide çay içtik gitti geri köye,kul sikismayinca Hızır yetismezmis derler, ölsem tek başıma saramam bu koca lahanayı diyodum eşime saolsun eli kolu dert görmesin,onardi bizi gitti ❤
Kızlar eşimde doktorun yanına gitti bugün doktor çok kaliteli olmasına rağmen embriyolar tutmadiysa histereskopi çekelim demis,şimdi de onu yaptiricaz hayırlısı inşallah bu defa olur
Ona kalsa futbol takımı kurcak çocukları çok seviyor ama bakıma geldi mi kaçar4. eşinde istemez herhalde ya
Kaç haftaliksn kuzumCanm ben hissetmedim sadece karnım sertleşiyor ve oturup kalkarken kramp giriyor sanırım bunlar sancı değil nst de çıktı
Aynen sen gbiydim bende birazda hemen olmaz naslsa diye icim rahatti hafif korkum vardi derkene bi bakmjsim karnimda pit pit atan bi kalpİlla bu ay olsun diye düşüncem yok ki diloşum Allah nasip ederse olur. Hatta olur diye biraz korkmuyor da değilim
1 hafta boyunca hergün halim ne olur be Patilim
Alev alırız vallahi
Sende de ne yollar varmış kız o oda neydi bayıldım
Ya bende böyle mumlu istiyorum ama yangın çıkar diye korkuyorum
Benim adam son 1 senedir sofu oldu içmez
Ben senin planı meyve suyuyla kurayım
Sen okuma kız minik, kapa gözlerini. Ben sana aç derim
Aynen çayım. Vallahi illa bu ay olsun demiyorum. Hatta aksine biraz ya olursa korkum var
Ben olur diye değil de 5 senedir korunan biri olarak ilk kez bebek denemesi yapacak olmaya heyecanlıyım. İlk diye özel olsun istiyorum
Ya ben burda bir ara bi konu gördümOna kalsa futbol takımı kurcak çocukları çok seviyor ama bakıma geldi mi kaçar
Dördüncuyu sendn bekliyoruz dedm artıkzaten ben mi hamileyim o mi belli değil
Araba da giderken o kokuyor bu kokuyor annem dedi artık oğlum sen mi hamilesin Ross mi eşim diyor ki anne ben 38 yıldır hamileyim doguramadmhahahahahsba
ACanm ben hissetmedim sadece karnım sertleşiyor ve oturup kalkarken kramp giriyor sanırım bunlar sancı değil nst de çıktı
amin inşallah canım
Amin kızlar sağolunHakkınız da hayırlısı canım, inşallah bu sefer yüzün gülecek
umut hep var ... inannn :))
Sabrına, Gülen yüzüne, umutlarına hayranımAmin kızlar sağolun ❤aynen patilim inşallah yüzüm gülecek Umut hep var
Sağ ol canım benim 32 deyim dahaKaç haftaliksn kuzum
İns erken doğum değildir
İkiz olunca belki ondan öyle oluyordur bidenem kendini yorma bence
Sağol CNm Allah razı olsun yok hasta değildi dükkanda sesiz sessiz vefat etmiş eli elinin üstünde müşteri uyuyor sanmış elini deyince buz kesmis orda vefat etmiş hastahnede kalp masajı flnn yapılmış ama geri dönmemiş çok ani oldu beni korup kollardi kızım diye bağrına basardı hala soktayizCanım hoş geldin. Tekrar başınız sağ olsunhasta mıydı kp in
Gerçekten mi?A
Canım bunlar sancı işte, kendini çok yorma bol bol dinlen
Ahh canımsınSabrına, Gülen yüzüne, umutlarına hayranım ❤
Herşeyi en güzelini yaşa inşallah
Yarın mı dersinCanım bence üzülme çünkü akıntı sonrası oluyor asıl yumurtlama, yani yarın taaam zamanı
Hasta kocam beni cinnetin eşiğine getirdiği için şu ruh halimle güzel bir ambiyans öneremiycem
5 yıldır bu anı bekleyen geyşam yakmazsa buraları kimse yakmaz.Kız minik psikolojin bozulmasın
Ahaha olabilir cicii,sizde o potansiyel var hele gecenin de ateşiyle yangın mangin çıkarırsınız Allah korusun tedbirini al sen
DemaaaKız anam hatun evliymişsal şu kızı
Şöyle kv leri okudukça yakuzaya daha bir kinlenmem pekiKayınvalidem geldi,lahana temizledik ayikladik haşladık iç yaptık sardık canımız çıktı kadinlasonra bide çay içtik gitti geri köye,kul sikismayinca Hızır yetismezmis derler, ölsem tek başıma saramam bu koca lahanayı diyodum eşime saolsun eli kolu dert görmesin,onardi bizi gitti ❤
Fikirlerinin hayranı oldum zatenAslında geç te gelecekmiş bu gece tam vaktiymiş, neyse vakit nakittir sözünü bir kenara bırakıyorumsen kediyi kitle bromm, yakmasın tüyleri işin heyecanı arasında bir de onla uğraşmayın bizde minnoşları odaya kapamıştık zamanın da sen benim fikirleri bir düşün çok ateşli, etkileyici klasik ama işe yarar şeyler
Çok haklısın yadaha geçen gün ameliyat oldum tüplerimi aldırdım diodum aşk olsun
Ay demailk atış goldirekten dönmez aut'a çıkmaz hiç var sistemine falan gitmeye gerek yok geyşa 1 bro 0
İkincide başa gelecekleri çok iyi bildiğin için daha çok korkutur derler.İyiyim de korku basıyor yaklaştıkça.. saçma ama engel olamıyorum bir tuhaf oldum bunda ilkinde böyle değildim..
Sağol canım benim Allah razı olsun babam bir taneydi iyiki onun kiziydim kendi aileme hayatta üzülmem kurban kesicem hatta yüzlerini bile senelrdir görmüyorum görmek de istemiyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?