Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

amin inşallah canım

Hakkınız da hayırlısı canım, inşallah bu sefer yüzün gülecek
umut hep var ... inannn :))

4. eşinde istemez herhalde ya
Ona kalsa futbol takımı kurcak çocukları çok seviyor ama bakıma geldi mi kaçar

Dördüncuyu sendn bekliyoruz dedm artık zaten ben mi hamileyim o mi belli değil

Araba da giderken o kokuyor bu kokuyor annem dedi artık oğlum sen mi hamilesin Ross mi eşim diyor ki anne ben 38 yıldır hamileyim doguramadm hahahahahsba

Canm ben hissetmedim sadece karnım sertleşiyor ve oturup kalkarken kramp giriyor sanırım bunlar sancı değil nst de çıktı
Kaç haftaliksn kuzum
İns erken doğum değildir
İkiz olunca belki ondan öyle oluyordur bidenem kendini yorma bence

Aynen sen gbiydim bende birazda hemen olmaz naslsa diye icim rahatti hafif korkum vardi derkene bi bakmjsim karnimda pit pit atan bi kalp 3 bucuk 4 yila yakn dusunmemistik biz de tuhaf oluyor insan ayri bi duygu his oluyor bebek niyetiyle hicc dusunme yumurtlamaymis gun asiri olmaliymis filan istekle askla caninuz ne zaman istiyosa yapin valla olacaksa boyle de oluyor ... boylesi dha tatli ha 1 sene gecer olmamis olur filan ozaman oyle takiple yapmaya baslarsin da insallah gerek kalmaz cicim ..

Ya ben burda bir ara bi konu gördüm
Herifler bu hamilelik olayında daha çok naz niyaz yapıyorlarmış herhalde
Burda arkadaşın biri yazmış işte kendime meyve alıyorum canım çektiği için oturuyor eşim yiyor, işte öğlen beni arıyor canım çekti akşam sunu yapar mısın diye işte doktorun verdiği kan ilaçlarını falan içiyormuş adam kadın da en son dayanamamış demiş yarın sana eczaneden idrar testi alcam sende bi işe bu işte bi terslik var diye

Kaç haftaliksn kuzum
İns erken doğum değildir
İkiz olunca belki ondan öyle oluyordur bidenem kendini yorma bence
Sağ ol canım benim 32 deyim daha hastaneye yatış yapılmasından korktum. Evde bekleyen evlat olunca.. insanın aklı kalıyor

Canım hoş geldin. Tekrar başınız sağ olsun hasta mıydı kp in
Sağol CNm Allah razı olsun yok hasta değildi dükkanda sesiz sessiz vefat etmiş eli elinin üstünde müşteri uyuyor sanmış elini deyince buz kesmis orda vefat etmiş hastahnede kalp masajı flnn yapılmış ama geri dönmemiş çok ani oldu beni korup kollardi kızım diye bağrına basardı hala soktayiz

Kendime sadecee 1 tabak pilav koymaya ocağın yanına gittim. Pilavı koyana kadar 10 sayfa olmuş
Şimdi 50 mesajı alıntılıycam yoksa çok geride kalırım ama işin kötüsü ben şuanki msjı yazarken bi 10 sayfa daha birikicek
Canım bence üzülme çünkü akıntı sonrası oluyor asıl yumurtlama, yani yarın taaam zamanı
Hasta kocam beni cinnetin eşiğine getirdiği için şu ruh halimle güzel bir ambiyans öneremiycem
Yarın mı dersin
Zaten pepapp da 4 üne kadar gebelik ihtimali orta 4 ünde yüksek görünüyor. Ama kişiden kişiye göre fark edebilir.
Naptı enişte
Kız minik psikolojin bozulmasın

Ahaha olabilir cicii,sizde o potansiyel var hele gecenin de ateşiyle yangın mangin çıkarırsınız Allah korusun tedbirini al sen
5 yıldır bu anı bekleyen geyşam yakmazsa buraları kimse yakmaz.
Yakarsa dünyayı 5 yıldır baba olamayan geyşalar yakar
Kız anam hatun evliymiş sal şu kızı
Demaaa
Saldım tamam
Şöyle kv leri okudukça yakuzaya daha bir kinlenmem peki
O dediğin rahim filmi mi kuzum?
Fikirlerinin hayranı oldum zaten
Seni fikircibaşısı seçtim
Az fena değilsin kız Patilim
Miniklerin kaderi böyle günlerde kitlenmek demekki
daha geçen gün ameliyat oldum tüplerimi aldırdım diodum aşk olsun
Çok haklısın ya
Miniğim diye diye bilinçaltım seni 18 e kadar götürmüş miniğim kusura bakma.
Verdim bilinçaltımın ayarını, bidaha olmaz
ilk atış gol direkten dönmez aut'a çıkmaz hiç var sistemine falan gitmeye gerek yok geyşa 1 bro 0
Ay dema
İyiyim de korku basıyor yaklaştıkça.. saçma ama engel olamıyorum bir tuhaf oldum bunda ilkinde böyle değildim..
İkincide başa gelecekleri çok iyi bildiğin için daha çok korkutur derler.
İlki normal miydi kuzum doğumun?

D Dilos06 canimmm basınız saolsun anca fırsat bulup yazabildjm
Mekanı cennet olsun ins
Sağol canım benim Allah razı olsun babam bir taneydi iyiki onun kiziydim kendi aileme hayatta üzülmem kurban kesicem hatta yüzlerini bile senelrdir görmüyorum görmek de istemiyorum cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…