Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh canımsın inşallah sende bende hayirla canım
Seviliyorsun
Ama profilindekini sevmiyorum
Ama başka resim koyunca da sen değilmişsin gibime gelmişti çok ısınamamıştım.. neyse bilemedim böyle bişeyler işte

Canım çok acı Allah taksiratını affetsin,kalp krizi mi yani ölüm nedeni? Bide sen nasıl oldun ayaklanmismiydin canım agrin sizin kaldı mi

Çok doğru bi tespit sayemde kilo aldı kendisi de
Ahahhaahshhs
Naz niyaz yok da tatlı istiyorm.kendi sevdiğinden de alıp geliyor bişey diyorm o da aynısını yapıyor valla ins bndn önce dovurmaz diye dua ediorm şu sıra

Diloşum başınız sağolsun canım benim Çok iyi biriymiş ki baksana huzur içinde vefat etmiş. Rabbim hepinize sabır versin kuzum

B Brunello Cicinelli valla brommm pepapp doğru gösteriyor bende onu kullanmıştım son 5. Ayım da yani kendinden şüphe et pepaap tan etme
Benim de 3 günüm vardı 3 gün boyunca her gün denedik artık 1-2-3 biri tutmuştu işte bilemiyorum seninde önünde yarınla beraber. 4 gün var 4 gün boyunca deneyeceksin kusura bakma bence olacak çok yoğun hissediyorum bu maçın tekrarı yok

Sağol canım benim Allah razı olsun babam bir taneydi iyiki onun kiziydim kendi aileme hayatta üzülmem kurban kesicem hatta yüzlerini bile senelrdir görmüyorum görmek de istemiyorum cnm
Öyle deme dilosum ister istemez burukluk olur
Ne yaşadığını tabiki bilemeyiz ama onlarda seni doğuran besleyen buyten insnlar

İnsn bazı kan bağı olmayanlara daha çok bağlanıp daha çok seviyor daha çok üzülüyor ins en kısa zamanda toparlanirsiniz

Kalır cidden biliyirm coo zor o süreç
Ailenden kimse yok mu canmm
Kendini yorma bak tekrar diyorm
Var annem var ama doğum olunca o kızıma baksın ben hastanede eşimle kalayım diyorum da özel hastanede hemşireler yardım etmez diyorlar da kızımı anneme emanet etmek istiyordum.

2 de tokat atsaydın barim böle olmaz neyseki ilk gecenin heycanına veriyorum

Var annem var ama doğum olunca o kızıma baksın ben hastanede eşimle kalayım diyorum da özel hastanede hemşireler yardım etmez diyorlar da kızımı anneme emanet etmek istiyordum.
Kv
Kız kardeş , görümce yok mu onlar da gelip baksınlar
Bence sen annenle kal hastanede

Benm ikinci de kv ananem erkek kardesm bir de annem geldi
Biz annemle hastane de kaldık kardesmle ananemn çocuğa bakmislardi

Kv pofur pofur uyumuştu

Canım ne doğurup büyütmesi beni doğurup sokağa atmışlar böyle analikmi olur beni düşmanın çocuğu gibi görmüş nefret edermiş milletin bebsini severmiş aç susuz birakirmis milletin evinde sabahtan akşama kadar otururmus ben aç susuz altıma yaparmism kimse yokmuş böyle insanmi olurlar

İyi tarafından düşün, senin heyecanını paylaşıyor sıkıntıyı derdi tasayı sadece sen çekmiyorsun Rosss bak bende seninle çekiyorum imajı yaratıyor bence olamaz mı

tamam olamaz

5 yıldır bu anı bekleyen geyşam yakmazsa buraları kimse yakmaz.
Yakarsa dünyayı 5 yıldır baba olamayan geyşalar yakar
Du şimdi hiç bı yeri yakmasın senin geyşa da diger geysalarda,atraksiyona gerek yok zaten yeterince ekşınlı libişi bol gece olacak bu fazla olur
Şöyle kv leri okudukça yakuzaya daha bir kinlenmem peki
O dediğin rahim filmi mi kuzum?
Allah senin kayınvalideye de önce akıl fikir sonra merhamet ve senin sevgini versin inşallah cicimm
Yok canım rahim filmini yıllar once cektirmistim bu rahimin içine kamerayla bakiliyor,geçen dilosun yaptirdigindan
Seviliyorsun ❤
Ama profilindekini sevmiyorum
Ama başka resim koyunca da sen değilmişsin gibime gelmişti çok ısınamamıştım.. neyse bilemedim böyle bişeyler işte
Off ondan bende soğudum da ama kendimmişim gibi de oldu, benimle bağdaştı bu kadın napim şimdi
Sen beni sevmeye devam et yine de bu arada sende çok seviliyorsun

Benimki gece 11 de uyur gündüz 11 de kalkar çocuğa annem gibi bakacağını sanmam. O yüzden yoksa sorun değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…