- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.401
Allah cezamızı verecek
SeviliyorsunAhh canımsıninşallah sende bende hayirla canım
Canım çok acı Allah taksiratını affetsin,kalp krizi mi yani ölüm nedeni? Bide sen nasıl oldun ayaklanmismiydin canım agrin sizin kaldı miSağol CNm Allah razı olsun yok hasta değildi dükkanda sesiz sessiz vefat etmiş eli elinin üstünde müşteri uyuyor sanmış elini deyince buz kesmis orda vefat etmiş hastahnede kalp masajı flnn yapılmış ama geri dönmemiş çok ani oldu beni korup kollardi kızım diye bağrına basardı hala soktayiz
Çok doğru bi tespit sayemde kilo aldı kendisi deYa ben burda bir ara bi konu gördüm
Herifler bu hamilelik olayında daha çok naz niyaz yapıyorlarmış herhalde
Burda arkadaşın biri yazmış işte kendime meyve alıyorum canım çektiği için oturuyor eşim yiyor, işte öğlen beni arıyor canım çekti akşam sunu yapar mısın diyeişte doktorun verdiği kan ilaçlarını falan içiyormuş adam kadın da en son dayanamamış demiş yarın sana eczaneden idrar testi alcam sende bi işe bu işte bi terslik var diye
Diloşum başınız sağolsun canım benimSağol CNm Allah razı olsun yok hasta değildi dükkanda sesiz sessiz vefat etmiş eli elinin üstünde müşteri uyuyor sanmış elini deyince buz kesmis orda vefat etmiş hastahnede kalp masajı flnn yapılmış ama geri dönmemiş çok ani oldu beni korup kollardi kızım diye bağrına basardı hala soktayiz
Kalır cidden biliyirm coo zor o süreçSağ ol canım benim 32 deyim dahahastaneye yatış yapılmasından korktum. Evde bekleyen evlat olunca.. insanın aklı kalıyor
Malesef 39 da sezaryen oldum normal olmadi canım bekledik de olmadiİkincide başa gelecekleri çok iyi bildiğin için daha çok korkutur derler.
İlki normal miydi kuzum doğumun?
Amin kızlar sağolun ❤aynen patilim inşallah yüzüm gülecek Umut hep var
Öyle deme dilosum ister istemez burukluk olurSağol canım benim Allah razı olsun babam bir taneydi iyiki onun kiziydim kendi aileme hayatta üzülmem kurban kesicem hatta yüzlerini bile senelrdir görmüyorum görmek de istemiyorum cnm
Var annem var ama doğum olunca o kızıma baksın ben hastanede eşimle kalayım diyorum da özel hastanede hemşireler yardım etmez diyorlar da kızımı anneme emanet etmek istiyordum.Kalır cidden biliyirm coo zor o süreç
Ailenden kimse yok mu canmm
Kendini yorma bak tekrar diyorm
Kendime sadecee 1 tabak pilav koymaya ocağın yanına gittim. Pilavı koyana kadar 10 sayfa olmuş
Şimdi 50 mesajı alıntılıycam yoksa çok geride kalırım ama işin kötüsü ben şuanki msjı yazarken bi 10 sayfa daha birikicek
Yarın mı dersin
Zaten pepapp da 4 üne kadar gebelik ihtimali orta 4 ünde yüksek görünüyor. Ama kişiden kişiye göre fark edebilir.
Naptı enişte
5 yıldır bu anı bekleyen geyşam yakmazsa buraları kimse yakmaz.
Yakarsa dünyayı 5 yıldır baba olamayan geyşalar yakar
Demaaa
Saldım tamam
Şöyle kv leri okudukça yakuzaya daha bir kinlenmem peki
O dediğin rahim filmi mi kuzum?
Fikirlerinin hayranı oldum zaten
Seni fikircibaşısı seçtim
Az fena değilsin kız Patilim
Miniklerin kaderi böyle günlerde kitlenmek demekki
Çok haklısın ya
Miniğim diye diye bilinçaltım seni 18 e kadar götürmüş miniğim kusura bakma.
Verdim bilinçaltımın ayarını, bidaha olmaz
Ay dema
İkincide başa gelecekleri çok iyi bildiğin için daha çok korkutur derler.
İlki normal miydi kuzum doğumun?
KvVar annem var ama doğum olunca o kızıma baksın ben hastanede eşimle kalayım diyorum da özel hastanede hemşireler yardım etmez diyorlar da kızımı anneme emanet etmek istiyordum.
Canım ne doğurup büyütmesi beni doğurup sokağa atmışlar böyle analikmi olur beni düşmanın çocuğu gibi görmüş nefret edermiş milletin bebsini severmiş aç susuz birakirmis milletin evinde sabahtan akşama kadar otururmus ben aç susuz altıma yaparmism kimse yokmuş böyle insanmi olurlarÖyle deme dilosum ister istemez burukluk olur
Ne yaşadığını tabiki bilemeyiz ama onlarda seni doğuran besleyen buyten insnlar
İnsn bazı kan bağı olmayanlara daha çok bağlanıp daha çok seviyor daha çok üzülüyor ins en kısa zamanda toparlanirsiniz
İyi tarafından düşün, senin heyecanını paylaşıyorÇok doğru bi tespit sayemde kilo aldı kendisi de
Ahahhaahshhs
Naz niyaz yok da tatlı istiyorm.kendi sevdiğinden de alıp geliyor bişey diyorm o da aynısını yapıyor valla ins bndn önce dovurmaz diye dua ediorm şu sıra
Du şimdi hiç bı yeri yakmasın senin geyşa da diger geysalarda,atraksiyona gerek yok5 yıldır bu anı bekleyen geyşam yakmazsa buraları kimse yakmaz.
Yakarsa dünyayı 5 yıldır baba olamayan geyşalar yakar
Allah senin kayınvalideye de önce akıl fikir sonra merhamet ve senin sevgini versin inşallah cicimmŞöyle kv leri okudukça yakuzaya daha bir kinlenmem peki
O dediğin rahim filmi mi kuzum?
Off ondan bende soğudum da ama kendimmişim gibi de oldu, benimle bağdaştı bu kadın napim şimdiSeviliyorsun ❤
Ama profilindekini sevmiyorum
Ama başka resim koyunca da sen değilmişsin gibime gelmişti çok ısınamamıştım.. neyse bilemedim böyle bişeyler işte
Amin bitanem çok sağol Allah razı olsun hepinizdenDiloşum başınız sağolsun canım benimÇok iyi biriymiş ki baksana huzur içinde vefat etmiş. Rabbim hepinize sabır versin kuzum
Benimki gece 11 de uyur gündüz 11 de kalkar çocuğa annem gibi bakacağını sanmam. O yüzden yoksa sorun değil.Kv
Kız kardeş , görümce yok mu onlar da gelip baksınlar
Bence sen annenle kal hastanede
Benm ikinci de kv ananem erkek kardesm bir de annem geldi
Biz annemle hastane de kaldık kardesmle ananemn çocuğa bakmislardi
Kv pofur pofur uyumuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?