- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.421
Benim romantizm hislerim 14 sene önce öldü paas diyorumKertenkelelerim ben geldim
Size bugün saat 16. 01 'ekadar küsmüştüm. 16.02 itibariyle sizinle barıştım haberiniz olsun.
Ayrıca ben kızın geyşamda gözü var demedim lütfen, böyle şeyler okuyunca küsme süremi 16.11'e kadar uzatacaktım da hadi neyse dedim. Kızı asla suçlamıyorum böyle bir yakıştırma yapmadım
Neyse bu konuyu tarihe gömerek yeni bir konuyu açıyorum izninizle
Yarın 1 Kasım malumBazı bir takım çalışmalara başlıyacağımızı biliyorsunuz, anlarsınız ya
Ben yarının özel olmasını istiyorum. Geyşam izinli, evde olacak. Ben de 3 ü biraz geçe evde oluyorum.
Neler önerirsiniz. Nasıl bir ambiyas yaratayımşöyle romantik olsun
Bu arada kadere bakın ki sanırım ben akıntımdan anladığım kadarıyla bugün yumurtluyorum ama yapacak birşey yok, 1 kasımdan önce oluşacak gebelik yasak. Napalım belki yarın da yumurtalarım
Muhteşem romantik fikirlerinizi bekliyorum
Kursum 4 Kasım pazartesi başlıyor kelebeğim. Hiç hatırlatma
Farkındayım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
Ohaaaa o neymiş gizCanım ne doğurup büyütmesi beni doğurup sokağa atmışlar böyle analikmi olur beni düşmanın çocuğu gibi görmüş nefret edermiş milletin bebsini severmiş aç susuz birakirmis milletin evinde sabahtan akşama kadar otururmus ben aç susuz altıma yaparmism kimse yokmuş böyle insanmi olurlar
Bunu akrep burcu erkeği olan kocam için dusunemiyirm patiİyi tarafından düşün, senin heyecanını paylaşıyorsıkıntıyı derdi tasayı sadece sen çekmiyorsun Rosss bak bende seninle çekiyorum imajı yaratıyor bence olamaz mı
tamam olamaz
Anladım canmBenimki gece 11 de uyur gündüz 11 de kalkar çocuğa annem gibi bakacağını sanmam. O yüzden yoksa sorun değil.
Hmmmm o zaman tecrübesizdi demek kiiiiii , şimdi ise yavrusunu koruyan bir kartal gibi deseneeBunu akrep burcu erkeği olan kocam için dusunemiyirm patihanahaahhsbsb
Ama ilk hamileliklerime.nazaran daha kibar
Canım bence doktorunla bir görüş istersen sen.. ikizler genelde 30-32 haftadan itibaren geliyorlar çünkü.Arkadaşlar karında sertlik ve hafif kramplar sancı mıdır gerçekten ben bilmiyorum da
Amin canım.Anladım canm
Allah yardımcın olsun
Kartalligi batsın onun kahveci başıHmmmm o zaman tecrübesizdi demek kiiiiii , şimdi ise yavrusunu koruyan bir kartal gibi desenee
4. de gökler de taşınabilirsin, bence sen bunu bi düşün
Arkadaşlar karında sertlik ve hafif kramplar sancı mıdır gerçekten ben bilmiyorum da
Kız anam deme öyleeeKartalligi batsın onun kahveci başı
Yok yükseklik korkum var benm böyle iyi kendisi nereye çıkıyorsa çıksın anam
Zaten yumurtalıklarımi da bagislicam karar verdim kime lazımsa o alsın
30 senelik orijinal.hic bir cizigi yok kazası yok tek kazası çocuk tutunması
Beni affet miniğim2 de tokat atsaydın barimböle olmaz neyseki ilk gecenin heycanına veriyorum
Maşallah çayımAynen sen gbiydim bende birazda hemen olmaz naslsa diye icim rahatti hafif korkum vardi derkene bi bakmjsim karnimda pit pit atan bi kalp3 bucuk 4 yila yakn dusunmemistik biz de tuhaf oluyor insan ayri bi duygu his oluyor bebek niyetiyle hicc dusunme yumurtlamaymis gun asiri olmaliymis filan istekle askla caninuz ne zaman istiyosa yapin valla olacaksa boyle de oluyor ... boylesi dha tatli ha 1 sene gecer olmamis olur filan ozaman oyle takiple yapmaya baslarsin da insallah gerek kalmaz cicim ..
Nedense bende olacak gibi hissediyorum Patilim.B Brunello Cicinelli valla brommm pepapp doğru gösteriyor bende onu kullanmıştım son 5. Ayım da yani kendinden şüphe etpepaap tan etme
Benim de 3 günüm vardı 3 gün boyunca her gün denedik artık 1-2-3 biri tutmuştu işte bilemiyorum seninde önünde yarınla beraber. 4 gün var 4 gün boyunca deneyeceksin kusura bakma bence olacak çok yoğun hissediyorumbu maçın tekrarı yok
Özel hastahanede hemşireler yardım mı ermez?Var annem var ama doğum olunca o kızıma baksın ben hastanede eşimle kalayım diyorum da özel hastanede hemşireler yardım etmez diyorlar da kızımı anneme emanet etmek istiyordum.
Yakuzaya akıl fikir için çok dua ettim de vermiyor seksü şempazem vermiyorDu şimdi hiç bı yeri yakmasın senin geyşa da diger geysalarda,atraksiyona gerek yokzaten yeterince ekşınlı libişi bol gece olacak bu fazla olur
Allah senin kayınvalideye de önce akıl fikir sonra merhamet ve senin sevgini versin inşallah cicimm
Yok canım rahim filmini yıllar once cektirmistim bu rahimin içine kamerayla bakiliyor,geçen dilosun yaptirdigindan
Off ondan bende soğudum da ama kendimmişim gibi de oldu, benimle bağdaştı bu kadın napim şimdi
Sen beni sevmeye devam et yine debu arada sende çok seviliyorsun
Kuzum doktoruna bir ulaş istersenArkadaşlar karında sertlik ve hafif kramplar sancı mıdır gerçekten ben bilmiyorum da
Hayır pilav yemeye gitmiştim
35 dört çocuk yani bu hızla gidersem.olmayavak bişey değilKız anam deme öyleee35 te belki 4 olur
Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.
diye şiir söyleyesim geldi bir an da
tamam buldum bağışlama, bağlat; istersen açarsın
Pilav mıHayır pilav yemeye gitmiştim
Yalnız hayalim35 dört çocuk yani bu hızla gidersem.olmayavak bişey değil
Şiiri de çok severim(;
Yok yok baglatmicam direk bagislicam kökten çözüm
Benmki yanliskla falan açılır bişey olur
Minik kalp0753 de falso yedim sen kapat bari miniğimCicim ben göslerimi kapatiiim miii  
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?