- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.441
Eki Görüntüle 2549990
KertenkelelerimByNkoaLa u "Akrep Erkekleri İle Savaş ve Akrep Erkeklerini Yaşatmama Derneği" genel müdürü ve koordinatörü ilan ediyorum. Bence çoktan da etmeliydim. Kk nın her yerinde (şuanda da bdv'de) akrep erkekleri ile mücadele için canla başla çalışıyor
Onları da akşam tüketicem şimdi açtımPilav mı
Sen çikileta, Türk kahvesi, muz üzerine bal üstüne fındık parçaları, badem ceviz gibi şeyler tüketsen daha mı iyi olur acabapilav ağırlık yapar bak
Büyük akrepzede çünküneden böyle birşey yapıyorsunByNkoaLa
HahahahahahabzbzbzhsbsnaEki Görüntüle 2549990
KertenkelelerimByNkoaLa u "Akrep Erkekleri İle Savaş ve Akrep Erkeklerini Yaşatmama Derneği" genel müdürü ve koordinatörü ilan ediyorum. Bence çoktan da etmeliydim. Kk nın her yerinde (şuanda da bdv'de) akrep erkekleri ile mücadele için canla başla çalışıyor
Bu msj üzdüYalnız hayalim❤
30 yaş 3 çocuk hayaller
30 yaş evli mutlu çocuksuz hayatlar
Söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler
Heyecandan o heyecandan olurMinik kalp0753 de falso yedim sen kapat bari miniğim
Akrep erkekle evli olsaydın bni anlardın minikneden böyle birşey yapıyorsunByNkoaLa
Sen üzülme, sen üzülürsen bebişko da üzülür olmaz. Bunu kabul edememmBu msj üzdü
İns sevinç haberlerini alırız burdanSen üzülme, sen üzülürsen bebişko da üzülür olmaz. Bunu kabul edememm
Zamanı gelince benim de olur kiiiii
Evli mutlusun ya Patilim, en önemlisi bu. Çocuk da olacak baharda kısmetseYalnız hayalim❤
30 yaş 3 çocuk hayaller
30 yaş evli mutlu çocuksuz hayatlar
Söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler
Hadi inşallahhhhİns sevinç haberlerini alırız burdan
Akrep erkekle evli olsaydın bni anlardın minik
Yav seni yerimHeyecandan o heyecandan olurpekiii
İnşallahhh balımmm Nisan’ı bir görsek Allanın izni ileEvli mutlusun ya Patilim, en önemlisi bu. Çocuk da olacak baharda kısmetse
Yav seni yerim
Ben sana gözlerini aç derim
Şimdi orda olsaydım bileklerine kolonyayla masaj yapardım.Neyse ben mandalina yiyeyim
Akrep erkeği konusu beni aciktirdigerdi
Benimde eski sevgilim akrepti ondan rossu çok iyi anlıyorum da elden çare gelmiyormaşallah maşallahahha
Senin burcun neydihmm hiç anlayamicaz sanırım o zamanbnm ki yay
Açıklanamayan infertilite canım bizim ki sebepsiz yani, olmuyor malesef o yüzden beklemeyelim boş yere tüp yaptiralim dedik oda tutmadıcanım sen neden tüp bebek yapıyorsun engel ne
Verir veriirr hele bı torunu kucağına alsın senin yakuza,o zmn diyecek bu mucizenin anası benim gelinim oluyor ben bu gelini nasil sevmemisim şimdiye kdr diye aydınlanma yaşar bak görürsünYakuzaya akıl fikir için çok dua ettim de vermiyor seksü şempazem vermiyor
Ne zaman çekilecek o dediğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?