Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pilav mı
Sen çikileta, Türk kahvesi, muz üzerine bal üstüne fındık parçaları, badem ceviz gibi şeyler tüketsen daha mı iyi olur acaba pilav ağırlık yapar bak
Onları da akşam tüketicem şimdi açtım
Aç ayı oynamaz
Birazdan spora gidicem. Sonra duş alıp yarın için azıcık bakım yapayım kendime.
Maskelerini falan yapayım
Düğünden önce bu hazırlığı yapmadım

Hahahahahahabzbzbzhsbsna

Cicimmm bir tek ben değilmişim.muzdarip olan kesin dernek vakıf kurmalıyız

Yalnız hayalim❤
30 yaş 3 çocuk hayaller
30 yaş evli mutlu çocuksuz hayatlar

Söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler
Evli mutlusun ya Patilim, en önemlisi bu. Çocuk da olacak baharda kısmetse

Neyse ben mandalina yiyeyim
Akrep erkeği konusu beni aciktirdi gerdi
Şimdi orda olsaydım bileklerine kolonyayla masaj yapardım. Ne zaman akrep erkeği ile ilgili bir konu görsen hemen bileklerine ve şakaklarına kolonyalı masaj yapıp tansiyonunu düzenlerdim

canım sen neden tüp bebek yapıyorsun engel ne
Açıklanamayan infertilite canım bizim ki sebepsiz yani, olmuyor malesef o yüzden beklemeyelim boş yere tüp yaptiralim dedik oda tutmadı şimdi de histereskopi yapıp bı rahime bakalım demiş doktor eşime bakalım
Yakuzaya akıl fikir için çok dua ettim de vermiyor seksü şempazem vermiyor
Ne zaman çekilecek o dediğin?
Verir veriirr hele bı torunu kucağına alsın senin yakuza,o zmn diyecek bu mucizenin anası benim gelinim oluyor ben bu gelini nasil sevmemisim şimdiye kdr diye aydınlanma yaşar bak görürsün
Canım bunun maliyeti de 2 bin kadarmış eşim biraz bekleyip mali durumu düzeltelim tüp bebeğe yatırdık elde avucta ne varsa diyor ama olmadı kredi çekip yaptiricaz bakalım bı eve gelsin de konusucaz daha gelmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…