Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallahhh balımmm Nisan’ı bir görsek Allanın izni ile ❤
Bende Kasım için öyle diyordum mayıstan beri Patilim.
Ne ara geldi şaştım kaldım baksana yarın 1 Kasım
Seninde öyle bir bakacaksın Nisan..

Benimde eski sevgilim akrepti ondan rossu çok iyi anlıyorum da elden çare gelmiyor
Ayyyyy benim de polis olan manitam akreptiiiiii
Bende diyorummm bu adam neden bu kadarrr böyle şey çıktı ( orayı söyleyemiyorum )
rosss sana %2768249 hak verdim arkadaşım tamam önünde saygı ile eğiliyorum .. ben bunu 13 yıl önce neden düşünemedim

Şimdi orda olsaydım bileklerine kolonyayla masaj yapardım. Ne zaman akrep erkeği ile ilgili bir konu görsen hemen bileklerine ve şakaklarına kolonyalı masaj yapıp tansiyonunu düzenlerdim
Ah ah halimi bir sen bir de I inessa armand anlıyor yoksa bu hayatı nasıl geçircem

Kolonya da kokar şimdi bana

Neden bu kdr şey çıktı kısmını çok net anladım emin ol

Bana sabır selamet ve uzun ömür dleyin yoksa ömrüm.kisaliyir gbi hissediyorm

inşallah çaresini bulursunuz kuzum donmuş embiryoların varmıydı. bende 2 ay sonra allah nasip ederse yapacağım tüp bebek ondan sordum

Neden bu kdr şey çıktı kısmını çok net anladım emin ol

Bana sabır selamet ve uzun ömür dleyin yoksa ömrüm.kisaliyir gbi hissediyorm
Rabbim sana bolll sabır, boll selamett ve uzuunnnn uzuunnnn bir ömürrrr ve Akrep erkeği ile uğraşacak güç, kuvvet ve çene versinnn.. Aminnnnn yarabbbiiiiii

Rabbim sana bolll sabır, boll selamett ve uzuunnnn uzuunnnn bir ömürrrr ve Akrep erkeği ile uğraşacak güç, kuvvet ve çene versinnn.. Aminnnnn yarabbbiiiiii
Hakkından geliyirm.merak etme

Cenemle baş edemiyor susup kaçıyor
Kaçınca da nedn kaçıyorsun kaçmak sorunu çözmez diyorm

Çapraz sorgular aliyorm yildiriyorm adamı

Verir veriirr hele bı torunu kucağına alsın senin yakuza,o zmn diyecek bu mucizenin anası benim gelinim oluyor ben bu gelini nasil sevmemisim şimdiye kdr diye aydınlanma yaşar bak görürsün
Aydınlanma yaşar.
Yakuza.
Aydınlanma.
Yakuza.

Oğlumun çocuğu, genlerini bizden aldı deyip kendi ırklarının derneklerine falan yazdırmaya çalışacak bilmiyor muyum ben onu be.
Çok maliyetli şeyler bunlar seksü şempazem ya Allah kolaylık versin
Maddi olarak epey zora girmişsinizdir.

Hem polis
Hem akrep
Sen ne yaşamışsın ya

Sağol canım
Eşim de büyük oğlum da hasta canım acile gittiler şimdi, kritik yok maalesef
Allahım sen negonun teline sağlık sıhhat esenlik ver amin
Amin yoksa bensiz kalırsın
Amiiiiin tüm kalbimle
Çok üzüldüm dilos Allah dayanma gücü versin size
Yarın mı dersin
Zaten pepapp da 4 üne kadar gebelik ihtimali orta 4 ünde yüksek görünüyor. Ama kişiden kişiye göre fark edebilir.
Naptı enişte
Hafta daha ne olsun

Çok mu nazlı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…