- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.461
Galiba öyle olacakhmm hiç anlayamicaz sanırım o zamanbnm ki yay
Bende Kasım için öyle diyordum mayıstan beri Patilim.İnşallahhh balımmm Nisan’ı bir görsek Allanın izni ile ❤
Ayyyyy benim de polis olan manitam akreptiiiiiiBenimde eski sevgilim akrepti ondan rossu çok iyi anlıyorum da elden çare gelmiyor
Ah ah halimi bir sen bir de I inessa armand anlıyor yoksa bu hayatı nasıl geçircemŞimdi orda olsaydım bileklerine kolonyayla masaj yapardım.Ne zaman akrep erkeği ile ilgili bir konu görsen hemen bileklerine ve şakaklarına kolonyalı masaj yapıp tansiyonunu düzenlerdim
İns canmm gelir (;Hadi inşallahhhh
Nisan-Mayıs tan sonrasını bekliyoruz geleydi bir Allah’ın izni ile
Benimde eski sevgilim akrepti ondan rossu çok iyi anlıyorum da elden çare gelmiyor
Senin burcun neydi
Neden bu kdr şey çıktı kısmını çok net anladımAyyyyy benim de polis olan manitam akreptiiiiii
Bende diyorummm bu adam neden bu kadarrr böyle şey çıktı ( orayı söyleyemiyorum )
rosss sana %2768249 hak verdim arkadaşımtamam önünde saygı ile eğiliyorum .. ben bunu 13 yıl önce neden düşünemedim
Açıklanamayan infertilite canım bizim ki sebepsiz yani, olmuyor malesef o yüzden beklemeyelim boş yere tüp yaptiralim dedik oda tutmadışimdi de histereskopi yapıp bı rahime bakalım demiş doktor eşime bakalım
Verir veriirr hele bı torunu kucağına alsın senin yakuza,o zmn diyecek bu mucizenin anası benim gelinim oluyor ben bu gelini nasil sevmemisim şimdiye kdr diye aydınlanma yaşar bak görürsün
Canım bunun maliyeti de 2 bin kadarmış eşim biraz bekleyip mali durumu düzeltelim tüp bebeğe yatırdık elde avucta ne varsa diyor ama olmadı kredi çekip yaptiricaz bakalım bı eve gelsin de konusucaz daha gelmedi
Rabbim sana bolll sabır, boll selamett ve uzuunnnn uzuunnnn bir ömürrrr ve Akrep erkeği ile uğraşacak güç, kuvvet ve çene versinnn.. Aminnnnn yarabbbiiiiiiNeden bu kdr şey çıktı kısmını çok net anladımemin ol
Bana sabır selamet ve uzun ömür dleyin yoksa ömrüm.kisaliyir gbi hissediyorm
Galiba öyle olacak
Boşver her erkeğin kanında var bı odunluk okuzluk
Hakkından geliyirm.merak etmeRabbim sana bolll sabır, boll selamett ve uzuunnnn uzuunnnn bir ömürrrr ve Akrep erkeği ile uğraşacak güç, kuvvet ve çene versinnn.. Aminnnnn yarabbbiiiiii
Aaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiinnnnnno odun tarafları yontulsuz öküz huyları kurban bayramına gelsin inşallah ahahah
Aydınlanma yaşar.Verir veriirr hele bı torunu kucağına alsın senin yakuza,o zmn diyecek bu mucizenin anası benim gelinim oluyor ben bu gelini nasil sevmemisim şimdiye kdr diye aydınlanma yaşar bak görürsün
Hem polisAyyyyy benim de polis olan manitam akreptiiiiii
Bende diyorummm bu adam neden bu kadarrr böyle şey çıktı ( orayı söyleyemiyorum )
rosss sana %2768249 hak verdim arkadaşımtamam önünde saygı ile eğiliyorum .. ben bunu 13 yıl önce neden düşünemedim
Sana katiliyorumOlmaz
Evlendiğimiz ilk geceden beri korunuyoruz. 5 senedir
İlk kez korunmıcaz bence özel olmalı
Sağol canım@Calcifer evlilik yıldönümünüz kutlu olsun balım nice güzel seneler diliyorum, ağız tadıyla
I inessa armand ilk iş günün nasıl geçti?
@Tatlianne20 sen işe başladın mı?
Biri kasiyerlik için görüşmeye gidecekti kimdi ya?
Nego saçlar hayırlı olsun.
@_Gulnihal_ doğurmuyorsun dimi
@Limonsuzzcay çocuklar iyileşti mi?
ByNkoaLa sümüklerin durdu mu?
@Bonus baş dönmen durdu mu?
Alp er tunga öldi mu
Issız Ajun Kaldi mu
Eşim de büyük oğlum da hasta canım acile gittiler şimdi, kritik yok maalesefAyy Allah korumuş yine canım bir iki siyrikla atlatmis valla,Allah bidaa göstermesin
O kişi ben oluyorumçok başım döner dengem sarsilir dusta,sürekli sağa sola carparim çıkana kdr
Instagram yasak malesef canım bana eşim izin vermiyor acmamaama araştırırim yine de saol saçlarında hayırlı olsun bu arada esinle kritiğini yaparsınız aksam
Neymiş o temizlik ürününün adı canım?
Sende ciciye dediğimi yap,herifler hazır bekleyince daha bı hoş oluyolaraltta yazdim
Nihalim canım Allah tam vaktinde bir avazda kurtarsın inşallah canım hiç sıkıntı yapıp korkup gerilme sezeryandan da inşallah hayırla alırsın kucağına yavrularını❤
Ciciihiç ambians falan uğraşma,direk cıbıldak bı şekilde gir yatağa herifini bekle daa bişi demiyom çok sonuç odakliyim dimi
Geldim geldimçok güldürüyon sende az güldür
Amin yoksa bensiz kalırsınAllahım sen negonun teline sağlık sıhhat esenlik ver amin
Amiiiiin tüm kalbimleKayınvalidem geldi,lahana temizledik ayikladik haşladık iç yaptık sardık canımız çıktı kadinlasonra bide çay içtik gitti geri köye,kul sikismayinca Hızır yetismezmis derler, ölsem tek başıma saramam bu koca lahanayı diyodum eşime saolsun eli kolu dert görmesin,onardi bizi gitti ❤
Kızlar eşimde doktorun yanına gitti bugün doktor çok kaliteli olmasına rağmen embriyolar tutmadiysa histereskopi çekelim demis,şimdi de onu yaptiricaz hayırlısı inşallah bu defa olur
Çok üzüldüm dilos Allah dayanma gücü versin sizeSağol CNm Allah razı olsun yok hasta değildi dükkanda sesiz sessiz vefat etmiş eli elinin üstünde müşteri uyuyor sanmış elini deyince buz kesmis orda vefat etmiş hastahnede kalp masajı flnn yapılmış ama geri dönmemiş çok ani oldu beni korup kollardi kızım diye bağrına basardı hala soktayiz
Hafta daha ne olsunYarın mı dersin
Zaten pepapp da 4 üne kadar gebelik ihtimali orta 4 ünde yüksek görünüyor. Ama kişiden kişiye göre fark edebilir.
Naptı enişte
Çok mu nazlıSağol canım
Eşim de büyük oğlum da hasta canım acile gittiler şimdi, kritik yok maalesef
Amin yoksa bensiz kalırsın
Amiiiiin tüm kalbimle ❤
Çok üzüldüm dilos Allah dayanma gücü versin size
Hafta daha ne olsun
Bence ucuz atlatmışımHem polis
Hem akrep
Sen ne yaşamışsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?