- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.481
Canım ben özelde oldum tam tersi gül gibi bakıyorlar orda, doğum dan çıkınca kıyafetimi her şeyimi onlar giydirdi, annemi eşimi dışarı çıkarıpVar annem var ama doğum olunca o kızıma baksın ben hastanede eşimle kalayım diyorum da özel hastanede hemşireler yardım etmez diyorlar da kızımı anneme emanet etmek istiyordum.
Bir yandan yemek yapıyorum da geç cevap veriyorum kusura bakmayınÖzel hastahanede hemşireler yardım mı ermez?
Asıl özelde yardım eder gülişim. Nasıl bir özel o yav.
Evet canm dün hastanedeydim bıraktı eve şimdi de kendime iyi bakarım olmadı mecbur gideceğimCanım bence doktorunla bir görüş istersen sen.. ikizler genelde 30-32 haftadan itibaren geliyorlar çünkü.
ikizler de 30. haftayı doldurduysan doktorlar şükrediyor, risk kalkıyor diye.
doktoruna danışman ve yatışının yapılması gerekiyor ise bir an önce yatmanı tavsiye ederm
Yanlış yazmışım canm ilkinde ozeldeydim. Orda baktılar da şimdi devlette naparlar bilememCanım ben özelde oldum tam tersi gül gibi bakıyorlar orda, doğum dan çıkınca kıyafetimi her şeyimi onlar giydirdi, annemi eşimi dışarı çıkarıp
Benim eski manit de hem doktor hem akrepti.Bence ucuz atlatmışım
Allah’ın sevdiği kuluymuşum demekki
Kendim diye demiyorum çok temiz kalbim varmış
Devlette de bakıyorlarYanlış yazmışım canm ilkinde ozeldeydim. Orda baktılar da şimdi devlette naparlar bilememgerçi varsa ozelmoda tutacağız ve özel muayeneye gidiyorum. Belki iyi olur
Allah razı olsun canm sancimin kaç olduğunu bilmiyorum bana bir şey demediler. Ama normaldir ya dediğin gibi yoksa birakmazdi dünJawlensky benim.son aylarda hep karnim.oyle olur gecerdi normaldir diye biliyorum sancii nst de kacti dogum sancisi filan olsa zten.soylerlerdi rahat ol stresli.olnca da oluyor sanci ki ikiz gebelkte bu haftalara gelmen masallah cok guzel Allah hayirla saglikla kucagna almak nasip etn
Belden mi uyusmustun canım?Devlette de bakıyorlar
Ben de ikincisini devlette oldum
Kıyafetini herseyini giydiriyorlar beş saat narkozun geçmesini bekleyip öyle indiriyorlar aşağı odaya yani bende öyle yapmışlardı
Ve hemşireler çocuk doktorları daha güzel.ilgilendi benmle
Ama tabi bu süreçlerde aşağı odaya inene kdr yalnız.oluyorsun o kdr
Canim sen bi acile git ihmal.etme gunduz de sanci cikti nst de demstn Allah korusun ters.durum.olmasin aklnda sorularla duracagnaArkadaşlar karında sertlik ve hafif kramplar sancı mıdır gerçekten ben bilmiyorum da
Ben komple.narkozluyumBelden mi uyusmustun canım?
Ama beş saat çok uzun değil mi uyanmak için?Ben komple.narkozluyum
Kafa bı milyon
Bir yandan yemek yapıyorum da geç cevap veriyorum kusura bakmayın
İlkinde özeldi orda yardım ettiler ama şimdi devletteyim etmez diyorlar yazacaktım nasıl olduysa öyle yazmışım . Aklım da başımda değil
Hayır narkozun gevmesi için tamamen ayilmam.icin beklettiler gözetim altndaAma beş saat çok uzun değil mi uyanmak için?
Geçmiş olsun canm ne ameliyatı oldun,?aynen bende devlette ameliyat oldum geçen hafta hemşireler kan alma dışında hiç birşey yapmıyolar. sondamı bile boşaltcağınız kabı temin edin ve siz boşaltın dedi... :/ özelde herşeyi hemşireler yapıyor alt bölgenizin temizliğini bile ahh ahh keşke maddi imkan olsada hep özele gitsek
Ay aldatmak deme bana birşeyler oluyorrrrrBenim eski manit de hem doktor hem akrepti.
Bende ucuz yırttım. Senin polisten beterdi. Aldatmak kanına işlemiş hobi olmuş adamda
Ovv beş saat çok uzunmuş yaa yarım saat falan diye biliyordum ama iyi yapmışlar tabi garantiye almışlar. Sen mi istemistin onlar mı genel anesteziye aldı canım?Hayır narkozun gevmesi için tamamen ayilmam.icin beklettiler gözetim altnda
Geçmiş olsun canm ne ameliyatı oldun,?
Bn istiyorum cnmOvv beş saat çok uzunmuş yaa yarım saat falan diye biliyordum ama iyi yapmışlar tabi garantiye almışlar. Sen mi istemistin onlar mı genel anesteziye aldı canım?
Çok geçmiş olsun canım. Zor yaa ameliyatın hepsi zor iştetüplerim alınmıştı canım laraskopi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?