Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var annem var ama doğum olunca o kızıma baksın ben hastanede eşimle kalayım diyorum da özel hastanede hemşireler yardım etmez diyorlar da kızımı anneme emanet etmek istiyordum.
Canım ben özelde oldum tam tersi gül gibi bakıyorlar orda, doğum dan çıkınca kıyafetimi her şeyimi onlar giydirdi, annemi eşimi dışarı çıkarıp

Özel hastahanede hemşireler yardım mı ermez?
Asıl özelde yardım eder gülişim. Nasıl bir özel o yav.
Bir yandan yemek yapıyorum da geç cevap veriyorum kusura bakmayın

İlkinde özeldi orda yardım ettiler ama şimdi devletteyim etmez diyorlar yazacaktım nasıl olduysa öyle yazmışım . Aklım da başımda değil

Evet canm dün hastanedeydim bıraktı eve şimdi de kendime iyi bakarım olmadı mecbur gideceğim

Jawlensky benim.son aylarda hep karnim.oyle olur gecerdi normaldir diye biliyorum sancii nst de kacti dogum sancisi filan olsa zten.soylerlerdi rahat ol stresli.olnca da oluyor sanci ki ikiz gebelkte bu haftalara gelmen masallah cok guzel Allah hayirla saglikla kucagna almak nasip etn

Canım ben özelde oldum tam tersi gül gibi bakıyorlar orda, doğum dan çıkınca kıyafetimi her şeyimi onlar giydirdi, annemi eşimi dışarı çıkarıp
Yanlış yazmışım canm ilkinde ozeldeydim. Orda baktılar da şimdi devlette naparlar bilemem gerçi varsa ozelmoda tutacağız ve özel muayeneye gidiyorum. Belki iyi olur

Bence ucuz atlatmışım
Allah’ın sevdiği kuluymuşum demekki

Kendim diye demiyorum çok temiz kalbim varmış
Benim eski manit de hem doktor hem akrepti.
Bende ucuz yırttım. Senin polisten beterdi. Aldatmak kanına işlemiş hobi olmuş adamda

Yanlış yazmışım canm ilkinde ozeldeydim. Orda baktılar da şimdi devlette naparlar bilemem gerçi varsa ozelmoda tutacağız ve özel muayeneye gidiyorum. Belki iyi olur
Devlette de bakıyorlar
Ben de ikincisini devlette oldum
Kıyafetini herseyini giydiriyorlar beş saat narkozun geçmesini bekleyip öyle indiriyorlar aşağı odaya yani bende öyle yapmışlardı
Ve hemşireler çocuk doktorları daha güzel.ilgilendi benmle

Ama tabi bu süreçlerde aşağı odaya inene kdr yalnız.oluyorsun o kdr

Allah razı olsun canm sancimin kaç olduğunu bilmiyorum bana bir şey demediler. Ama normaldir ya dediğin gibi yoksa birakmazdi dün

Belden mi uyusmustun canım?

aynen bende devlette ameliyat oldum geçen hafta hemşireler kan alma dışında hiç birşey yapmıyolar. sondamı bile boşaltcağınız kabı temin edin ve siz boşaltın dedi... :/ özelde herşeyi hemşireler yapıyor alt bölgenizin temizliğini bile ahh ahh keşke maddi imkan olsada hep özele gitsek

Geçmiş olsun canm ne ameliyatı oldun,?

Benim eski manit de hem doktor hem akrepti.
Bende ucuz yırttım. Senin polisten beterdi. Aldatmak kanına işlemiş hobi olmuş adamda
Ay aldatmak deme bana birşeyler oluyorrrrr

Soyları kurusun bu aldatan adamların
Soysuz kütüksüz kalsınlar
Erkek çocukları olmasın hep kız olsun inşallahhhhh

Hayır narkozun gevmesi için tamamen ayilmam.icin beklettiler gözetim altnda
Ovv beş saat çok uzunmuş yaa yarım saat falan diye biliyordum ama iyi yapmışlar tabi garantiye almışlar. Sen mi istemistin onlar mı genel anesteziye aldı canım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…