- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.501
Benim ona cesaretim yok korkuyorum ondan daha daBn istiyorum cnm
Yok yok iyiyimCanim sen bi acile git ihmal.etme gunduz de sanci cikti nst de demstn Allah korusun ters.durum.olmasin aklnda sorularla duracagna
Sen de 2 sezaryen oldun dimi canm?Canım ben özelde oldum tam tersi gül gibi bakıyorlar orda, doğum dan çıkınca kıyafetimi her şeyimi onlar giydirdi, annemi eşimi dışarı çıkarıp
Benn istanbulda Zeynep Kamil de oldumBenim ona cesaretim yok korkuyorum ondan daha da
Genel anesteziden mi korkuyorsub ilkinde nasil oldnnkiBenim ona cesaretim yok korkuyorum ondan daha da
Maşaallah ne güzel inşaallah benim hemşireler de iyi olur inşaallah gittiğim doktor da iyi o da iyi olurBenn istanbulda Zeynep Kamil de oldum
İyi hemşirelere denk geldim doktora denk geldim sanirm o yüzden
İlki Belden canm. Genelin kendisi beni korkutuyor.Genel anesteziden mi korkuyorsub ilkinde nasil oldnnki
Çok geçmiş olsun canım. Zor yaa ameliyatın hepsi zor işte
İns canmmm Yaaa duamız seninle olacak emn ol:)Maşaallah ne güzel inşaallah benim hemşireler de iyi olur inşaallah gittiğim doktor da iyi o da iyi olur ☺
Ay desene milli olacaksınOlmaz
Evlendiğimiz ilk geceden beri korunuyoruz. 5 senedir
İlk kez korunmıcaz bence özel olmalı
Allah bin kez razı olsun çok ihtiyacım varİns canmmm Yaaa duamız seninle olacak emn ol:)
Amin canm insAllah bin kez razı olsun çok ihtiyacım var
Ben genel anesteziyle dogum yaptim kizimi tamamen kendim istedm boyle olmak cokta guzel gecti beni de aksine yarim uyusmak korkutuyor zihnim.aklim yerindeyken vucudumun bi yerinin ameliyat ediliyor olmasiİlki Belden canm. Genelin kendisi beni korkutuyor.
Ay desene milli olacaksınambiansi iyi ayarla madem
Birazdan geyşayı parçalıcam.
Evet herkes öyle diyor ama genel anestezi de beni korkutuyor uyanmak zormuş falanBen genel anesteziyle dogum yaptim kizimi tamamen kendim istedm boyle olmak cokta guzel gecti beni de aksine yarim uyusmak korkutuyor zihnim.aklim yerindeyken vucudumun bi yerinin ameliyat ediliyor olmasi
Sarı bombamiz bombaligini gösterecek yaniBirazdan geyşayı parçalıcam.
Hayır direkt ve sadece parçalıcam diyorumbirazdan msjlara cvp yok meşgulum diosun aasda
SanırımSarı bombamiz bombaligini gösterecek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?