- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.841
ohe o kdrcık mı fena kv
kk birinci noteri balımm sende mi kv'den yana dertli olanlardan mısın pek okuyamadım ama anladığım kadarı ile öyle herhalde
Kıyamam ya. Aynen öyle hava kötü. Zaten biz zor dayaniyoruz minicik bebeler ne yapsin
Tamam canım yazarim
Bu durumda haklısın en iyisi özele git hallet işini. Bu sabah biraz daha iyiler canım çayımı içtimteklifin için teşekkür ederim tatlım ❤
Tövbeeeebenimki dertten de öte patilikadının yaşam biçimi huzursuzluk çıkarmak uzerine kurulu ama kendisi herşeye üzülen arada kalan magdur iyi kalpli kadını oynar sır kapısındaki kaynanalar gibi çarpılacagi günü bekliyorum ben de
Benm sayfa eski de kalmış bnde yeni yazdn sandımOkudum canım çoktan :)
Yavaş yazın emi kızlar, ümmet yetişemiyor ☺
kk birinci noteri Taş gibisin sen turp gibi de olursun. Havalar soğuyor. Dikkatli olmak lazım
benimki dertten de öte patilikadının yaşam biçimi huzursuzluk çıkarmak uzerine kurulu ama kendisi herşeye üzülen arada kalan magdur iyi kalpli kadını oynar sır kapısındaki kaynanalar gibi çarpılacagi günü bekliyorum ben de
Yavaş yazın emi kızlar, ümmet yetişemiyor ☺
kk birinci noteri Taş gibisin sen turp gibi de olursun. Havalar soğuyor. Dikkatli olmak lazım
ayyy o kadarcik da laf mikadının hayati benle uğraşmak üzerine kurulu herkesi birbirine düşürmek için sürekli bi entrika cevirir, hasta numarası yapar, söylemediğin şeyi söyledi diye anlatıp şikayet eder. kendisi yapar söyler sonrada yemim ederek inkar eder Allah akıl fikir versin kaynanalara
Bende diyorum niye yeni cevap geliyorBenm sayfa eski de kalmış bnde yeni yazdn sandım
Sonradan farkettm is işten geçti
Uyanamadm henüz
Allah razı olsunSana bedavatamam konuş
Aminnnayyy o kadarcik da laf mikadının hayati benle uğraşmak üzerine kurulu herkesi birbirine düşürmek için sürekli bi entrika cevirir, hasta numarası yapar, söylemediğin şeyi söyledi diye anlatıp şikayet eder. kendisi yapar söyler sonrada yemim ederek inkar eder Allah akıl fikir versin kaynanalara
Sorma ya. Hadi iyileste yine dağıt evi diyoruzben de cay mi demlesem diye düşünüyorum
valla öyle limonsuzum insan evladina kıyamıyo
hadi biz neyse de dediğin gibi onlar minicik nasil dayansinlar
İyim balım öyle oturdum kaldım size bakıyorumiyiyim çayım sen nasılsın kuzum
Bende diyorum niye yeni cevap geliyor
Tövbeeee
Kız herkesin kaynanası ile sorunları var neden böyle yabu kaynanaları ne yapsak toplu katliam falan mı cıkarsak
Günaydın ❤
Bence okumalısınNe olmuş Kubdef e?
Allah razı olsun
Aminnn
Sorma ya. Hadi iyileste yine dağıt evi diyoruzçay iç çay. İyi gelir samdanım
İyim balım öyle oturdum kaldım size bakıyorum
Bence okumalısınanladığım bir konu değil
Bende fenayım, demlik bitti nafile. Bir ağrı kesici bir kahve dikeyim tepeme
İki bardak çay içtim de az kendime geldim
Kafam bı milyon bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?