Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ohe o kdrcık mı fena kv

ayyy o kadarcik da laf mi kadının hayati benle uğraşmak üzerine kurulu herkesi birbirine düşürmek için sürekli bi entrika cevirir, hasta numarası yapar, söylemediğin şeyi söyledi diye anlatıp şikayet eder. kendisi yapar söyler sonrada yemim ederek inkar eder Allah akıl fikir versin kaynanalara

kk birinci noteri balımm sende mi kv'den yana dertli olanlardan mısın pek okuyamadım ama anladığım kadarı ile öyle herhalde

benimki dertten de öte patili kadının yaşam biçimi huzursuzluk çıkarmak uzerine kurulu ama kendisi herşeye üzülen arada kalan magdur iyi kalpli kadını oynar sır kapısındaki kaynanalar gibi çarpılacagi günü bekliyorum ben de

ben de cay mi demlesem diye düşünüyorum
valla öyle limonsuzum insan evladina kıyamıyo
hadi biz neyse de dediğin gibi onlar minicik nasil dayansinlar

Tövbeeee
Kız herkesin kaynanası ile sorunları var neden böyle ya bu kaynanaları ne yapsak toplu katliam falan mı cıkarsak

Cidden dizi karakteri gibi kv bu ne böyle yaa :))

maşallah kız yok yok valla bütün kötü huylar onda mı toplanmış

Sana bedava tamam konuş
Allah razı olsun
Aminnn
ben de cay mi demlesem diye düşünüyorum
valla öyle limonsuzum insan evladina kıyamıyo
hadi biz neyse de dediğin gibi onlar minicik nasil dayansinlar
Sorma ya. Hadi iyileste yine dağıt evi diyoruzçay iç çay. İyi gelir samdanım
iyiyim çayım sen nasılsın kuzum
İyim balım öyle oturdum kaldım size bakıyorum

Tövbeeee
Kız herkesin kaynanası ile sorunları var neden böyle ya bu kaynanaları ne yapsak toplu katliam falan mı cıkarsak

oğulları anaci olan kocalar var patili

anneeeee anneeeee diye ağlarlar
aramızda kaynanası insan evladı olanlar da var hem:) Allah ağızlarının tadını bozmasın inşallah

Allah razı olsun

Aminnn

Sorma ya. Hadi iyileste yine dağıt evi diyoruzçay iç çay. İyi gelir samdanım

İyim balım öyle oturdum kaldım size bakıyorum

oh oh havada kapalı zati tam yatmalık. bnde adet oldum sıcak su torbası ile aşk yaşıyom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…