- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.861
Ben şahsen kayınvalidemi, annem kadar severim hatta belki 1 tık daha çok severim ama annem duymasınoğulları anaci olan kocalar var patili
anneeeee anneeeee diye ağlarlar
aramızda kaynanası insan evladı olanlar da var hem:) Allah ağızlarının tadını bozmasın inşallah
Ne kahve ne ağrı kesici keser beni bugünBende fenayım, demlik bitti nafile. Bir ağrı kesici bir kahve dikeyim tepeme
Çoktan okudum yav o mesaj dün m.ö yazıldıBence okumalısınanladığım bir konu değil
Senin neyin var, ben hasta koca ve çocuk mağduruyumNe kahve ne ağrı kesici keser beni bugün
Nasıl hortlattim.ama bdv konu hortlatana döndümÇoktan okudum yav o mesaj dün m.ö yazıldı
Ben baştan asahiya komple hastayim ve negomSenin neyin var, ben hasta koca be çocuk mağduruyum
Aaa sayfayı yenlememişim. Diyorum Nego merak etti ki 2 kere soruyorÇoktan okudum yav o mesaj dün m.ö yazıldı
Ne kahve ne ağrı kesici keser beni bugün
Akreplerin naptigina girmeyelim zira hepimiz biliyoruzneden akrebin mi bişi yaptı
Nasıl hortlattim.ama bdv konu hortlatana döndüm
Nasıl hortlattim.ama bdv konu hortlatana döndüm
Oyy hamile hamile zor geçmiş olsun canımBen baştan asahiya komple hastayim ve negom
Akreplerin naptigina girmeyelim zira hepimiz biliyoruz
Herkese bir haller oluyorrrAaa sayfayı yenlememişim. Diyorum Nego merak etti ki 2 kere soruyor
Amin canm
Oyy hamile hamile zor geçmiş olsun canım
Bu daha az forumumdaki halimhahaha alem kadınsın ya
Bu daha az forumumdaki halim
Sen beni bir de forumumdayken gör
Yeni konu diye yorum yapıyoruz a konu 2 yıl önce açılmış. Haklılar mı haksızlar mı bilmiyorumben 1 kere hortlattım beni dövmedikleri kalmıştı
Amin ins cnmgeçmiş olsun canımtez zamanda gücüne kuvvetine kavuş
Cidden dizi karakteri gibi kv bu ne böyle yaa :))
maşallah kız yok yok vallabütün kötü huylar onda mı toplanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?