- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.881
Allah razı olsun
Aminnn
Sorma ya. Hadi iyileste yine dağıt evi diyoruzçay iç çay. İyi gelir samdanım
İyim balım öyle oturdum kaldım size bakıyorum
Ben şahsen kayınvalidemi, annem kadar severim hatta belki 1 tık daha çok severim ama annem duymasın
Yeni konu diye yorum yapıyoruz a konu 2 yıl önce açılmış. Haklılar mı haksızlar mı bilmiyorum
bana da daha azı yakismazdi demi
eski konular daha inandırıcı gerçekçi
Benim annem daimi olarak herşeye alınıyor zatenevet duymasin alınır kadın
maşallah sizeAllah daim etsin muhabbetinizi patilim
yakışırdı ama şansına bölesi denk gelmiş
Aslında 1 gün önceden deseler iyi olur çok önceden geleceklerini bilmek insanı geriyor. Şok etkisi iyi olurdusanki gecmiyo da hep bana geciriyolar gibi bir his nihalim yaAllah sabır selamet güç versin
Benim annem daimi olarak herşeye alınıyor zatençok bir çaba sarf etmeme gerek kalmıyor
mesela hafta da 1 gün git alınır2 gün gitmen gerek sonra haftanın her günü ( gideceğin gün dahil ) telefonla aramak zorundasın eğer aramazsan alınır, küser kaza eseri 1 gün aramadın, diğer gün aradın diyelim telefon açmaz whatsaptan anne aradım, dönmedin.. ara beni yazarım. Dün neden aramadın ? araman gerekiyordu diye yazar trip atar ama telefonu gene açmaz öyle işte
Canım duruyorlar galiba da karnımda sertleşme oluyor. Sık sık toparlanma oluyor. Normal midir bilmiyorum tabi yatıyorum ha bire şimdi.Bugün nasilsin canım minişler rahat duruyor mu
onu nerden çıkardın kuzu:) simdiki konular biraz sosyal medya yaşamı gibi konular diye mi :)
Bu kadını bir yerden tanıyorumBenim annem daimi olarak herşeye alınıyor zatençok bir çaba sarf etmeme gerek kalmıyor
mesela hafta da 1 gün git alınır2 gün gitmen gerek sonra haftanın her günü ( gideceğin gün dahil ) telefonla aramak zorundasın eğer aramazsan alınır, küser kaza eseri 1 gün aramadın, diğer gün aradın diyelim telefon açmaz whatsaptan anne aradım, dönmedin.. ara beni yazarım. Dün neden aramadın ? araman gerekiyordu diye yazar trip atar ama telefonu gene açmaz öyle işte
Iyiyim de hava boyle kapaliykn icim huzursuz oluyor tuhaf oluyorum oyle iste ...İyiyimm canımmm çalışıyorumm napayımm..
Morallerim sıffırr sıffırr sıffırr
sen nasılsın napıyorsun
ben görümcem olmasin diye çok dua etmistim de eksik etmisim iştekaynananin da iyisini istemek lazimmis
Gerçekten öyleanam bu ne yaaaa senin annen varken kaynanya ne hacet patilim
allah sabır versin sana bol bol
alıngan insan da sevmiyorum ya. hergun aramak nedir
başa çıkabiliyo musun peki
Valla bende demlemedim ama hava da kapali sanki icilir di mi du ben bi tatli yapayim da cayla yerimben de cay mi demlesem diye düşünüyorum
valla öyle limonsuzum insan evladina kıyamıyo
hadi biz neyse de dediğin gibi onlar minicik nasil dayansinlar
Ay evet yaaa hava bi kötü içim darlandı yeminle; bir sürü de iş var. Canım sıkkın yapasım yok, her şey beni bekliyor. böyle sihirli bir değnek olsa herşeyi yapsaIyiyim de hava boyle kapaliykn icim huzursuz oluyor tuhaf oluyorum oyle iste ...
Aminn sukur benim kaynvaldemle sorunum yok iyi kadindir uzagiz da iste samdan sende uzaksin sorun.olacaksa uzaktaykende yetisiyolar demek ki ...oğulları anaci olan kocalar var patili
anneeeee anneeeee diye ağlarlar
aramızda kaynanası insan evladı olanlar da var hem:) Allah ağızlarının tadını bozmasın inşallah
ben hala çay kahve içemiyorum, sen içebiliyor musun,
İki bardak çay içtim de az kendime geldim
Kafam bı milyon bugün
Aslında 1 gün önceden deseler iyi olur çok önceden geleceklerini bilmek insanı geriyor. Şok etkisi iyi olurdu
Şimdi görümcem var büyük o beni düşündüğünü söylüyor akli bendeymis falan doğrudur severim ben onu da. Diyor ki 5 er gün birimizde kal annemlerde kal falan diye istemiyorum kv bana gel kal demiyor zaten de. Gelip bende kalır diye de istemiyorum kv. Ben iyiyim diyorum aslında pek de değilim bilmiyorum pfff anneme geldim bugünlük bakalım idare edeceğiz inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?