Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razı olsun

Aminnn

Sorma ya. Hadi iyileste yine dağıt evi diyoruzçay iç çay. İyi gelir samdanım

İyim balım öyle oturdum kaldım size bakıyorum

o zaman kalkip bi cay koyayim tüm çocukların şerefine

evet duymasin alınır kadın
maşallah size Allah daim etsin muhabbetinizi patilim
Benim annem daimi olarak herşeye alınıyor zaten çok bir çaba sarf etmeme gerek kalmıyor
mesela hafta da 1 gün git alınır 2 gün gitmen gerek sonra haftanın her günü ( gideceğin gün dahil ) telefonla aramak zorundasın eğer aramazsan alınır, küser kaza eseri 1 gün aramadın, diğer gün aradın diyelim telefon açmaz whatsaptan anne aradım, dönmedin.. ara beni yazarım. Dün neden aramadın ? araman gerekiyordu diye yazar trip atar ama telefonu gene açmaz öyle işte

sanki gecmiyo da hep bana geciriyolar gibi bir his nihalim ya Allah sabır selamet güç versin
Aslında 1 gün önceden deseler iyi olur çok önceden geleceklerini bilmek insanı geriyor. Şok etkisi iyi olurdu

Şimdi görümcem var büyük o beni düşündüğünü söylüyor akli bendeymis falan doğrudur severim ben onu da. Diyor ki 5 er gün birimizde kal annemlerde kal falan diye istemiyorum kv bana gel kal demiyor zaten de. Gelip bende kalır diye de istemiyorum kv. Ben iyiyim diyorum aslında pek de değilim bilmiyorum pfff anneme geldim bugünlük bakalım idare edeceğiz inşaallah.

anam bu ne yaaaa senin annen varken kaynanya ne hacet patilim
allah sabır versin sana bol bol

alıngan insan da sevmiyorum ya. hergun aramak nedir
başa çıkabiliyo musun peki

Bu kadını bir yerden tanıyorum

anam bu ne yaaaa senin annen varken kaynanya ne hacet patilim
allah sabır versin sana bol bol

alıngan insan da sevmiyorum ya. hergun aramak nedir
başa çıkabiliyo musun peki
Gerçekten öyle bir hafta içi akşam yemeğine bekler bir de hafta sonu kahvaltıya ya da yemeğe en az 2 gün

Aminnnn...

Valla bende alıngan insan hiç sevmem; ama anne olunca katlanıyorsun ister istemez. Bende her gün aramaya özen gösteriyorum saat kaç olursa olsun ne yaptın anne ne var ne yok' deyip kapatıyorum ne yapayım

Annem her konu da biraz takıntılı mesela tek gittiğimde cok takıntı yapar, kocan nerde niye gelmedi neden gelmedi sen tek mi geldin; yahu geldim işte benim eşim haftanın 2 günü anneme gitme zorunluluğu yok ki..
Baş ediyorum, yani sanırım ediyorum; etmeye çalışıyorum

ben de cay mi demlesem diye düşünüyorum
valla öyle limonsuzum insan evladina kıyamıyo
hadi biz neyse de dediğin gibi onlar minicik nasil dayansinlar
Valla bende demlemedim ama hava da kapali sanki icilir di mi du ben bi tatli yapayim da cayla yerim kac gundur sutlac isteyip duruyo minnak kizim kendim icin degil yani ona yapayim

Iyiyim de hava boyle kapaliykn icim huzursuz oluyor tuhaf oluyorum oyle iste ...
Ay evet yaaa hava bi kötü içim darlandı yeminle; bir sürü de iş var. Canım sıkkın yapasım yok, her şey beni bekliyor. böyle sihirli bir değnek olsa herşeyi yapsa

oğulları anaci olan kocalar var patili

anneeeee anneeeee diye ağlarlar
aramızda kaynanası insan evladı olanlar da var hem:) Allah ağızlarının tadını bozmasın inşallah
Aminn sukur benim kaynvaldemle sorunum yok iyi kadindir uzagiz da iste samdan sende uzaksin sorun.olacaksa uzaktaykende yetisiyolar demek ki ...

zaten işe yarayacaklarini anlayinca hemen bi sessizlesirler benim kaynanam yeni evliyken yeni gelin gibi gezerdi ortada sürekli biseyler yapar huzurumuzu kaçırirdi. hamilelikten itibaren de is buyurmaya başladı. beş dk oturduğumu görse bisey istiyo ya da bisey diyo elini işe surmeyi birak başıma is cikariyo.

ama kendini kötü hissediyosan bı sure annende kal nihalim. görümcende çok güzel söylemiş. onda da kal yardıma en çok ihtiyacın oldugu donemdesin. kaynanana da gitmezsin gitsen de cagirmazsin.
zor hepsi ya bilemedim. senin bide ikiz bebislerin ya. kendine çok çok dikkat et olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…