- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.901
aynen eşim onu laykladı görümcem laf paylaştı
iyi ki sosyal medya hesabim yok kesin sinir hastası olurdum. gerçi artık WhatsApp durum var gına geldi içtikleri suyu bile koyuyolar ya
ahahaha o zaman 2si bir arada nescafe gibiiiiiiiiiiiiiiii
Iste aynen.duayi eksik etmemek lazim kabul olunacagi ana denk gelir bilinmez .. mesela aman geceler hic uyumayim ama cocugum olsn yeterki diyorlar ufaktan dmeye calisiyorum kirmadan incitmeden hani duani tam yap boyle deme o uykusuz gecelerle harap bitapkennbebege de enerjisi olamiyor insan bebege bile dha iyi bakabilmek icin once kendini iyi hissetmesi gerekli diye ... veren Allah sonsuz hikmet sahibi duayi tam etmeli Allah hepimmizin gonlundekileri hayreylesin hayirlisiyla bizlere nasip eylesinben görümcem olmasin diye çok dua etmistim de eksik etmisim iştekaynananin da iyisini istemek lazimmis
benim de bir kaç işim var,hadi yapalım işlerimizi, 12:15 gibi arkadaş mesaj atar yemeğe çıkalım mı diye, o zamana kadar yapayım iyisi mi,Ay evet yaaa hava bi kötü içim darlandı yeminle; bir sürü de iş var. Canım sıkkın yapasım yok, her şey beni bekliyor. böyle sihirli bir değnek olsa herşeyi yapsa
Ise giderkende bu kapali havalarda surunerek giderdim varya Allah gunah yazmasnda ici sklyo insanin ... dunde evi baya temizleyip is guc yapmstm bugun bisey yapasm yok keyif gunu yapim bgnu yemegmde varAy evet yaaa hava bi kötü içim darlandı yeminle; bir sürü de iş var. Canım sıkkın yapasım yok, her şey beni bekliyor. böyle sihirli bir değnek olsa herşeyi yapsa
Gerçekten öylebir hafta içi akşam yemeğine bekler bir de hafta sonu kahvaltıya ya da yemeğe en az 2 gün
Aminnnn...
Valla bende alıngan insan hiç sevmem; ama anne olunca katlanıyorsun ister istemez. Bende her gün aramaya özen gösteriyorum saat kaç olursa olsun ne yaptın anne ne var ne yok' deyip kapatıyorum ne yapayım
Annem her konu da biraz takıntılı mesela tek gittiğimde cok takıntı yapar, kocan nerde niye gelmedi neden gelmedi sen tek mi geldin; yahu geldim işte benim eşim haftanın 2 günü anneme gitme zorunluluğu yok ki..
Baş ediyorum, yani sanırım ediyorum; etmeye çalışıyorum
iyi ki sosyal medya hesabim yok kesin sinir hastası olurdum. gerçi artık WhatsApp durum var gına geldi içtikleri suyu bile koyuyolar ya
aynenburdan bekar arkadaşlara sesleniyorum duanizi tam edinizeksik ederseniz ahanda böyle olursunuz
Valla bende demlemedim ama hava da kapali sanki icilir di mi du ben bi tatli yapayim da cayla yerimkac gundur sutlac isteyip duruyo minnak kizim kendim icin degil yani ona yapayim
Aminn sukur benim kaynvaldemle sorunum yok iyi kadindir uzagiz da iste samdan sende uzaksin sorun.olacaksa uzaktaykende yetisiyolar demek ki ...
Annemin burcu Boğa şamdanımeli opulecek kadinsin valla :)
ne güzel idare ediyosun anneni. maşallah sana :) annenin burcu ne merak ettim :) başak falan mi.
haftada iki gün de çok gibi geldi bana :) ama dediğin gibi anneler olunca sınırsız istisnaya tabiler
kaynanan annen gibi alingan degildir inşallah:) bide her haftasonu gidiyo musun annene patili
Alt sıra da sarışın olanın yanında ki gelin hanım ben oluyorumbenim de bir kaç işim var,hadi yapalım işlerimizi, 12:15 gibi arkadaş mesaj atar yemeğe çıkalım mı diye, o zamana kadar yapayım iyisi mi,
bir de profilindeki fotoda sen var mısın? alt sırada sağdaki sana benziyor sanki,sarışın olan :)
bende eşimle ortak kullanıyorum ama görüşmediğim kimseyi eklemiyorum liseden arkadaşmış bilmem neymiş.
benim bi twetter var onda da iki arkadasim bide esim ekliben de sevmiyom kimseyi eklemeyi falan:)
yazarken önce itiraf edip sonra durumu toparlamaya çalışman
tabi bu havada iyi gider çay
minnak kızına da bi sütlaç yaparsın artık
bizim kaynanayla iliskimiz atanmadan önce ve atanmadan sonra diye ikiye ayrılıyo cayim:) atanmadan önce kaynanamlarla yakin oturuyoduk evlendigimiz günden itibaren rahat vermediler. özellikle kaynanam. şimdi de telefonla pek konsumuyorum zaten ama gelince yapiyo yapacağını
tüh büyütülmüyor, kapatmışsın profiliniAlt sıra da sarışın olanın yanında ki gelin hanım ben oluyorumortada ki yani
Valla benim işler hiç toplanacak gibi değil mehlikam
Elimden geldigince dikkat ediyorum canmzaten işe yarayacaklarini anlayinca hemen bi sessizlesirlerbenim kaynanam yeni evliyken yeni gelin gibi gezerdi ortada sürekli biseyler yapar huzurumuzu kaçırirdi. hamilelikten itibaren de is buyurmaya başladı. beş dk oturduğumu görse bisey istiyo ya da bisey diyo elini işe surmeyi birak başıma is cikariyo.
ama kendini kötü hissediyosan bı sure annende kal nihalim. görümcende çok güzel söylemiş. onda da kal yardıma en çok ihtiyacın oldugu donemdesin. kaynanana da gitmezsingitsen de cagirmazsin.
zor hepsi ya bilemedim. senin bide ikiz bebislerin ya. kendine çok çok dikkat et olur mu
Annemin burcu Boğa şamdanım
Eşim Allah için her gitmem de gelir, en kötü 1 gün geliyorsa diğer 2. de almaya gelir gene 10 dk uğrar gönül koymasın diye, adam da alıştı artık.. Bana da hafta da 2 fazla geliyor ama alınıyor diye görmezden geliyorum napayımm
Kaynanam alıngan değildir, aksine ' anne bu hafta gelemeyeceğiz diyorum, kızım calısıyorsunuz her hafta gelmek zorunda değilsiniz zaten diyor, ama ona da hafta da 1 kesin ugruyorum.. ya da bana çağırıyorum akşamları çaya falan gidemeyecek durumda isem zaten 5 dk mesafe var aramızda yürüme.
Şamdanım bi hafta içi akşam yemeğe gidiyoruz eşimle..
Birde ctesi sabah kahvaltıya gidiyorumhafta da 2 gün oluyor istediği
kendime cok guldumm
Allah tan yakin.deglsnz kuzu bu sklde senede sayili gun idare edersin ogrenmissin huyunu artk napican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?