Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi ki sosyal medya hesabim yok kesin sinir hastası olurdum. gerçi artık WhatsApp durum var gına geldi içtikleri suyu bile koyuyolar ya

bende eşimle ortak kullanıyorum ama görüşmediğim kimseyi eklemiyorum liseden arkadaşmış bilmem neymiş.

ben görümcem olmasin diye çok dua etmistim de eksik etmisim işte kaynananin da iyisini istemek lazimmis
Iste aynen.duayi eksik etmemek lazim kabul olunacagi ana denk gelir bilinmez .. mesela aman geceler hic uyumayim ama cocugum olsn yeterki diyorlar ufaktan dmeye calisiyorum kirmadan incitmeden hani duani tam yap boyle deme o uykusuz gecelerle harap bitapkennbebege de enerjisi olamiyor insan bebege bile dha iyi bakabilmek icin once kendini iyi hissetmesi gerekli diye ... veren Allah sonsuz hikmet sahibi duayi tam etmeli Allah hepimmizin gonlundekileri hayreylesin hayirlisiyla bizlere nasip eylesin

Ay evet yaaa hava bi kötü içim darlandı yeminle; bir sürü de iş var. Canım sıkkın yapasım yok, her şey beni bekliyor. böyle sihirli bir değnek olsa herşeyi yapsa
benim de bir kaç işim var,hadi yapalım işlerimizi, 12:15 gibi arkadaş mesaj atar yemeğe çıkalım mı diye, o zamana kadar yapayım iyisi mi,
bir de profilindeki fotoda sen var mısın? alt sırada sağdaki sana benziyor sanki,sarışın olan :)

Ay evet yaaa hava bi kötü içim darlandı yeminle; bir sürü de iş var. Canım sıkkın yapasım yok, her şey beni bekliyor. böyle sihirli bir değnek olsa herşeyi yapsa
Ise giderkende bu kapali havalarda surunerek giderdim varya Allah gunah yazmasnda ici sklyo insanin ... dunde evi baya temizleyip is guc yapmstm bugun bisey yapasm yok keyif gunu yapim bgnu yemegmde var

eli opulecek kadinsin valla :)

ne güzel idare ediyosun anneni. maşallah sana :) annenin burcu ne merak ettim :) başak falan mi.

haftada iki gün de çok gibi geldi bana :) ama dediğin gibi anneler olunca sınırsız istisnaya tabiler
kaynanan annen gibi alingan degildir inşallah:) bide her haftasonu gidiyo musun annene patili

Valla bende demlemedim ama hava da kapali sanki icilir di mi du ben bi tatli yapayim da cayla yerim kac gundur sutlac isteyip duruyo minnak kizim kendim icin degil yani ona yapayim

yazarken önce itiraf edip sonra durumu toparlamaya çalışman
tabi bu havada iyi gider çay
minnak kızına da bi sütlaç yaparsın artık

Aminn sukur benim kaynvaldemle sorunum yok iyi kadindir uzagiz da iste samdan sende uzaksin sorun.olacaksa uzaktaykende yetisiyolar demek ki ...

bizim kaynanayla iliskimiz atanmadan önce ve atanmadan sonra diye ikiye ayrılıyo cayim:) atanmadan önce kaynanamlarla yakin oturuyoduk evlendigimiz günden itibaren rahat vermediler. özellikle kaynanam. şimdi de telefonla pek konsumuyorum zaten ama gelince yapiyo yapacağını

Annemin burcu Boğa şamdanım

Eşim Allah için her gitmem de gelir, en kötü 1 gün geliyorsa diğer 2. de almaya gelir gene 10 dk uğrar gönül koymasın diye, adam da alıştı artık.. Bana da hafta da 2 fazla geliyor ama alınıyor diye görmezden geliyorum napayımm

Kaynanam alıngan değildir, aksine ' anne bu hafta gelemeyeceğiz diyorum, kızım calısıyorsunuz her hafta gelmek zorunda değilsiniz zaten diyor, ama ona da hafta da 1 kesin ugruyorum.. ya da bana çağırıyorum akşamları çaya falan gidemeyecek durumda isem zaten 5 dk mesafe var aramızda yürüme.

Şamdanım bi hafta içi akşam yemeğe gidiyoruz eşimle..
Birde ctesi sabah kahvaltıya gidiyorum hafta da 2 gün oluyor istediği

Alt sıra da sarışın olanın yanında ki gelin hanım ben oluyorum ortada ki yani

Valla benim işler hiç toplanacak gibi değil mehlikam

bende eşimle ortak kullanıyorum ama görüşmediğim kimseyi eklemiyorum liseden arkadaşmış bilmem neymiş.

benim bi twetter var onda da iki arkadasim bide esim ekli ben de sevmiyom kimseyi eklemeyi falan:)

kendime cok guldumm
Allah tan yakin.deglsnz kuzu bu sklde senede sayili gun idare edersin ogrenmissin huyunu artk napican

Elimden geldigince dikkat ediyorum canm benim kayınvalide 11 de uyur ertesi gun 11 de uyanır. Benimki de karışmaya bayılır

cidden zor ya yavaş yavaş azaltmaya mi çalışsan hamilelik ve doğum sonrasi o kadar sık gidemezsin çünkü. mesela aramayi unutursun tam ararken bebek aglar falan. alisabilir umarim senin hayatındaki degisikliklere :)

boğa burcu nazlı oluyo demekki burdan bu sonucu çıkardım

biz haftadan iki gün gitsek kaynanamlar nu hafta hiç gelmediniz derlerdi sen düşün gerisini en güzeli ayda bir görüşmek

kendime cok guldumm
Allah tan yakin.deglsnz kuzu bu sklde senede sayili gun idare edersin ogrenmissin huyunu artk napican

huyunu ogrendim de cay kadın sürekli taktik değiştiriyo yesitemiyom hızına kadının

bu arada cayla sütlaç bi arada oluyo mu kız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…