Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Brunello Cicinelli kursun dokturunce boyle fal bakma gbi biseyler soylendigini hic bilmiyordum kucukken 1 2 bana da dokturmustu annem sade nazar ciktgni biliyordum ... ilginc kadinin soyledkleri resmen bilemedim kuzu sen kendine dikkat et nazar sizi cok ceken bisey bu belliydi zaten .

Samdan yazdimi gormedim baya konusulmus ben bugun sinirli ve gerginim . Cumartesileri sevmez oldum baya kosturmacali bi gun oluyo benim icin yorgun ve gerginim hala

Zıkkım yesin yaa tövbe tövbe

göremedim cayim hiç biseye bakamadim ama bakarim birazdan senin son mesajlardan üzme kendini olur mu

Çok birşey değil
İnanıyorsan araştır kuzum. Ben meraktan şeyettim
Münasip yerlerimizden çocuk uydurduk da akıp gitmesini dert ediyoruz hep geyşanın akılları bunlar
Valla çok inanırım ne yalan söyleyim cicim,yada inanmak isterim sanırım hep
Senin geysanin aklıyla yola çıkan yolda kalmaz bence

Sag misin diye etiketlemistim zaten valla geceden beri aklimdasin biliyomusun harbiden sinir harbi yasatirlar kiz sen yoldan gelmissin daha bismillah misafirligin ilk gunu ne hali Kldirmasi yaaa
Allah yardmcn olsn demekten kendmi alamiyorum kuzum yaa

Sag misin diye etiketlemistim zaten valla geceden beri aklimdasin biliyomusun harbiden sinir harbi yasatirlar kiz sen yoldan gelmissin daha bismillah misafirligin ilk gunu ne hali Kldirmasi yaaa
Allah yardmcn olsn demekten kendmi alamiyorum kuzum yaa

sen böyle yazinca ben de acıdım kiz bana
valla cay ölüyom. demin yemek yencek işte. kaynanam diyo ki samdan salata yapsin oturup ben iki lokma bisey yiyemedim halbuki

kk birinci noteri şamoşum hiç unutmuyorum üniversitede öğrenciyim. Yakuzagiller geldi evime. Evim bildiğin öğrenci eviydi. O dağınıklığın lafını geçen sene bile soktu bana cadaloz teyzesi. Kendi pasaklılıklarına bakmadan bide
Sonra neden cici bizi evine davet etmiyor. Neden acaba.
Ulan öğrenciydim be. Açık aramak için öğrenci evine gelecek kadar kötü kalpliler hesap et.

Kuzular kalkıp artık evimi süpüreyim yatmaktan ruhum çıkacak birazdan

Ben de salonu ve mutfagi eşime süpürttürdüm halisini serdirdim, yıkanmıştı şimdi kalan yerleri ben supurucem mecburen

kk birinci noteri senin mesajlari okuya okuya her birinde aaa diye agzim acila acila sasalirarak geldim kuzum ne diyecegimi inan bilemiyorum dostum ya sizin evde neler oluyor oyle ne munasebet gelip biri benim perdemi sokup yikayacak camimi silecek kendi kafasina gore gelip kurtaraymmi seni tas catlasn yarm saate ceker alirim seni ordan bu ne beee .... karismayin ellemeyin benim duzenim denmiyor dimi anlamiyorlar tabiki anlasalar sen zaten soylersin huzursuzluk icinmi gelmsler cok degisikelrms samdan hic duymamstm kiz boyle

Valla canim regl oncesi gergnligi gbi bi kafadaym bugun nedense regl yeni bitti aslnda bende anlamadim .. esime esimin disinda olan bi olaydan oturu sinirli davrandim gerginim cani dar olurya bazen insanin oyleym iste sagol sordgn icin canimm

Neyse ona da şükür dediğin gibi kuzum, çok kötü bir duygu cumartesi çalışmak
Yarım gün bile olsa
Eski calistigi sistemi yaziyim de buna sukretme sebebimi anla dostum hafta ici 1 gun izinli cumartesi pazar calisiyordu ve aksam cikis saati 10 10 bucuk arasiydi hatta genel olarak 10 bucuk sonrasi evde olurdu .. ve dusun ozamanlar bende calisiyordum ben c.teso pazar izinli oluyordum ... hele kizim dogunca 1 yasa dek o iste calisti bizim bebekten sonraki 1 yil cok cok zorluydu kotuydu ne bilim hic hayal ettgm gbi olmadi ya bebegimz dogana dek 4 sene herseyi birlikte yapmaya rahatliga alistgmzdan mydi yada brbrmze olan zamansizliklarimizdan mi o 1 sene oyleydi bilemiyorum 2.cocugu bile istememe sebebmn cogu bunla alakali aslnda yeni dogum yaptigim zamanki yanlzlk hissim ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…