Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzular kalkıp artık evimi süpüreyim yatmaktan ruhum çıkacak birazdan
Kalk kalk cici titre ve kendine gell... bebis tutunduysa tutunmustur bi video vrdi yaa bizde sizin su zamanlarnzdaykene esimle izlemistikte gulmustuk sperm yola cikiyo gidiyo ilerliyo bebek olusumunu gosteren videoydu ama calan muziikte ceddin dedennn neslin baban tarzda bi muzikti

Tatlım zaten hayal ettiğimiz gibi olsa keşke. Benim de eşim işsiz kaldı bebeğimin doğmasına yakın mesela, çalışsa da paramiz olsa elaleme muhtaç olmasak diye dua ediyordum, gerekirse bütün gün görmemeye razıydım. Çok zor geçmiştir tek başına bakmak ilgilenmek çok zor annenler de uzak bildiğim kadarıyla, kim bilir ne kadar zorlandın.
Kötü düşünme 2.çocuk için eğer öyle bir isteğin varsa yalnız kalacağım diye düşünme, hep öyle olacak değil ya.
Ben de 2. Çocuğu sırf annem yok diye istemiyorum biliyor musun, hamileliğim doğumum çok zordu annem hep yanımdaydı, şimdi yanımda yardımcılarım, akrabalarım kim olursa olsun annemin yerini tutmaz kimse bana iyi bakamaz diyorum hiç istemiyorum tekrar çocuk yapmak

Ya oyle ama smdi issizligi yasadgn icin eminim oda cok cok dha zordur ama calisiyor olmasi bi nimetse de ozluyosun brbrnle kalmaya vaktin yok sohbetn yok hersey bombos gbi bidha hayatn hic duzene girmicek gbi hissediyosun esim.ilgisiz diyemem de oda ayri tribe grmisti sanki ben bi camdan biseydim kizimiz da oyle doknmaya korkardi ilk dogm yaptgm zamanlar cok etkilendi ameliyat olmamdan filan cok uzuldu karman corman duygylar ya ben habire 40 dk bebek emzirmeyle gazla uyutmayla ugras et derken acemice gecti es anlamna Allah a sukur zordu ama gecti annem sagolsn benmkide 40 im cikana dek yanmda kaldi hergun babamla kardesm gelip yemek yeyip bebegmle ilgilenip sevip gittiler kmse yapmaz aile yonunden hc yanlz kalmadm hayattaki ennn muhtesem sey annem ve babam benim zaten bin sukur ama memlekete gidip geliyolar 3 4 ay filan o aralar tek kaliyordm markete pazara bile hepp bebek arabasyla gittim geldm kendi isimi gordum sukur kmseye muhtac olmadan esim cok gec geliyodu pek is guc alisveris anlamnda yardmci olamadi iste o siralar .. ay o gunlere dondum be icim cok tihaf oldu zaten salak bi gundeym bugun gozlerim doldu valla tosi ...
Neyseki herse geride kaldi duzene girdi hersey esime gelirken sunu sunu alirmisin diyebilmek ve alabulmesi bile ne kadr buyuk nimetmis anladm. Bazen is arasnda cikip gidip market alisverisi yapip arabaya koyup aksam getiriyodu filan onunda benmde acmdan zor bi seneydi

Sen çok güçlü bir annesin çay, yaşadıkların seni çok güçlendirmiştir bence. Bu bebeğin ilk doğduğu zamanlar herkesi tuhaflastiriyor bence lohusa depresyonuna sadece kadınların girdiğine inanmıyorum ben, erkekler de öyle oluyor
Eşim iş arıyordu o zamanlar, iş bulamıyordu
Gidip marketlerde filan mal taşıyordu, günlük harçlık çıksın diye hamallık yapıyordu resmen düşünsene. Yani ben de yalnızdım dediğin gibi evdeyken bile birbirimize uzaktık, ben annemin hastalığı ölümüyle cebellesiyordum o maddi sıkıntılarla, aynı benim eşim de çok korkuyordu kızıma bir zarar verecek diye, doğru dürüst bakamıyordu edemiyordu
Belki birbirimize tutunsaydik birlikte mucadele etseydik boşanma sürecine bile girmezdik, lohusalik çok tuhaf birşey çok zorlayıcı
Birbirinizi seviyorsunuz ki atlatmissiniz cok sukur, bundan sonrası iyi olur insallah

Bin sukur seviyoruz evlenmeden once de benim icin cok mucadele eden bi adam zaten esim ben onun beni sevmesini sevdim.ilk aynen lohusalik zor herkes o surecten geciyor bi seklde bide benim kafamda bidaha hic normal yasantuma.donemeycegm hissi vardi kafa bi milyon smdi bidha bebegm olsa biliyormki geciyor o zamanlar ilk her yonden zor guzel yanlari da var elbette biz zor yanlarini konustuk cicim.korkmasin smdi
Seninde yasadklarin zor cnm en zor seylerden biri anneni Kybetmissin en zor lohusa zamanlarnda bide o kafayla neler cekmissindir canim ... buyumek boyle iste inan.suan yasimin ilerlemesnden ve yasayacaklsrmdan korkuyorum ... Allah im dayanamayacagmz yukler vermesn hc birimize

kk birinci noteri senin o kv mi ben... Ay sen ne sabırlısın ya

dozaji artırarak devam ediyo negom susuyorum. ama bi yerde kötü patlicam cidden. kaynimi çağırmış mutfak dolaplarınin altındakileri aldiriyo. diyorum ya hep ne bulsa oğlum atiyo altina diye.
bel ağrıyo diye fırını kayinpedere cektirdi hani pis ya görsün diye. o kadar hafif ki bi itse gider biliyo da.
mutfak legenine cifi doldurmus yerleri siliyo mutfak duvarlarını siliyo. ben o kapta hamur yoguruyodum dedim. pis olmaz ki bisey olmaz sabunlu su diyo. bide kaynanama yasak cif çamaşır suyu falan. yapilacak yerleri yapmiyo da nego milletin gözüne sokabilecegi ne kadar yer varsa çağırıp çağırıp yapıyo. aglicam artık cidden sabrim bitti

Ah kuzum ya sakin olmaya çalış
Ne denir bilemedim

eşime söyledim canım. konuscak. o konusmazsa bence ben yeterince nazik davrandim. artık ağzımı acabilirim
Bencede canimmm ama agliycaksan banyoda agla bi sakinles onlarla net konus iyice isler cigrindan cikacak yoksa baksana daha ilk gunden hallere

eşime söyledim canım. konuscak. o konusmazsa bence ben yeterince nazik davrandim. artık ağzımı acabilirim

Ağzını neden açmıyosun anlamıyorum yada yazdın mı neden bu kadar sabır gösterdiğini bilmiyorum.
Ancak zeka engelli bi insanın yaptığı makul görülür.
Çok ciddi hastalık doğum olmadan gelip eve bu denli temizlik yapılmaz.

Oğlu nasıl müsade ediyor? Başımın ağrısı arttı vallahi içim sıkıştı okudukça.

Samdan kuzum ilişkinize karışmak istemiyorum ama bırak kv mi kendi annem dahi yapamaz bu dediklerini, izin vermem ne olacaksa olur.
Bu dediklerini yapması akıl alır şeyler değil.

kızlar daha önce de aynı seylerden cok büyük sorunlar yaşadık aylarca görüşmedim. su an evime geldikleri için ses etmiyorum. çünkü kazı koz anlayıp olayi farklı yerlere cekiyolar. yine suçlu ben oluyorum. bide ben karışmak istemiyorum. eşim konussun.

zaten girme bi daha mutfağa sen dedim. bakalım bi daha girer ya da baska bisey yapmaya kalkarsa direk soylicem. öyle bi yapiyo ki o iyilik meleği ben onu sevmediğim için bahane buluyoruma getiriyo olayi.

inanın azıcık makul insanlar olsalar bu kadar stres yapmicam. ama eşim doğru düzgün konusmazsa bu kez çok ciddi şekilde sorun cikarcam. cidden yetti artık.

ağzımdan bi laf ciksa gidip aglaya aglaya zorla tansiyonunu çıkariyo. söylemediğim şeyleri söyledi diye anlatiyo. söylediği şeylere yemin edip söylemedim diyo. inanın bu kadar aciz bi insan değilim ama cahilin karasına denk geldim

bu sondu ama. cidden sondu....

mesela cifi boşuna boca etmedi kendini hasta etmek için bilerek yaptı ama kimse böyle olduğuna inanmiyo. bi tek ben söyleyince fesat kötü oluyorum.. yerde cifle temizlenecek bisey yoktu cidden o yaptığı şeyleri normallestirecek bi pislik yok. daha yeni tenizledim ben her yeri

O zaman eşinin konuşması makul ne diyeyim canım ben tabi kendime göre yorum yapıyorum, konuşmazsa konuşmasın, görüşmezse görüşmesin, uzak olsun benden beni düşünmeyen.

Aynen bende onu dicektim dun kostur kostur is guc yaptin kaldiki yapmasan bile kime ne kalkip yapmasi bu denli kostur kostur yapmasi saka gbi hrmde ilk gunden ...

O zaman eşinin konuşması makul ne diyeyim canım ben tabi kendime göre yorum yapıyorum, konuşmazsa konuşmasın, görüşmezse görüşmesin, uzak olsun benden beni düşünmeyen.

ben de öyleyim derim de negom. ama öyle bi yalan karakter oluşturmuş ki kendine esimin görmesi bile dört sene sürdü. şimdi o da anliyo neyi niye yaptığını. ama dibindeki oğlu kocası nasil görsün pat diye.

ben direk karışmak istemiyorum. oğluyla halletsinler. benim dediğim 40 yil unutulmaz oğlu dese en fazla 4 gün sürer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…