- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.781
Smdki aklm olsaydi kesnlkle devlt memurlugu icin ugrasirdim kotunun iyiisi gene bi nebze hak hukuk var ... ben doguma kadr calistim 8 ay diyeyim 1 ay izibliydim eger ise geri donseydim bebegm 3 aylikken donmem gerekiyordu
Eki Görüntüle 2550694
Görünmeyen kitap Ruh koleksyoncusuymuş.
Kan gölünün cep kitabı ve normali varmış
Ben mi yazdım bunları dedim bi anNapiyolar biliyormusun muhasebecym.diyeni aliyolar 1 2 ay sonra cikarip yenisini aliyolar derken bi gidiyorsunki bi enkaz devralmissin haydiii basla yeniden herseyi duzenlemeye mi ise guce mi bakacaksin zor gercekten gozum kesmiyor... excelde fat. Kaydi tutana da muhasebeci diye maas veriliyor kucumsemiyorum asla yanls anlasilmasin ama bi sirket sorumlulugu yuklenmis kdv muhtasar ssk beyanlari verene cezalarla muhattap olana da muhasebeci diye maas veriliyor ... ayrim filan yok ikisi arasnda cok ucurum var ama ... ayni o arkadas dedi bana iste is ariyorum ama 40 yasa yakn olmasna ragmen patrona gelen gidene cay servis yaomayi bile kabullendim basladm ama 3 gun zor dayandm tavir davranislara filan dedi yani zor ki ne zor canim hakkmzda hayirlisi ...
Bi bakıyım umarım bulurumNadirkitaptan filan bakabilirsin, sahaflarda da olur. Hangi şehirdesin?
Toplarım piyasayı silerim süpürürüm.Güzel ama yaa hiç bilmediğim kitapları da var, seriye ait olanları bulursun bence
Aminn canim senin de mi tek cocukBen mi yazdım bunları dedim bi an
Amin inşallah hayırlısı olur
Smdki aklm olsaydi kesnlkle devlt memurlugu icin ugrasirdim kotunun iyiisi gene bi nebze hak hukuk var ... ben doguma kadr calistim 8 ay diyeyim 1 ay izibliydim eger ise geri donseydim bebegm 3 aylikken donmem gerekiyordu
N11 de var bulabilirsin
Evet nadir kitap yazınca çıktı
Toplarım piyasayı silerim süpürürüm.
Tesse canımı sıkmasın yeterki diğer sümüklü gibi
Ana karekteri tanıdıktan sonra diğer seriye ait olanları da okuyabilirim. Kopukluk olacağını zannetmiyorum.Evet bir başla hoşuna giderse o zaman alırsın, zaten ilk 3 4 kitap aldıklarının içinde var
Ana karekteri tanıdıktan sonra diğer seriye ait olanları da okuyabilirim. Kopukluk olacağını zannetmiyorum.
İyi geceler herkeşe
İyiler galiba
Ya oyle bi ortamda insan hc bisey anlamiyor benim kizimda oyle kendini savunabilen bi kiz degil seni cok iyi anliyrum ..İyiler galibaama stresli bir gece geçirdik. Abimlere gittik abimin oğlan çok sinirli benim kız küçük olunca dövmeye kalkıyor. Diken üstünde oturdum hala sinirlerim bozuk
Evet tek.Aminn canim senin de mi tek cocuk
Bende tam tosia yatsana artk dinlenmen lazm dicektim iyigecelerOlmaz canım evet ben de baya karışık okudum
Iyi geceler ben de yatayım ❣
Allah bagislasin yavrularimizi cumlemizin ... kiz mi erkek mi ayni meslekteniz ayni yasta bebelerimiz var gerci artk bebelikten ciktilar sukur 3 yasni doldurdu benmki sen 3 yil oldu cikali dedin ama tabi hamileyken calistinmi bebej ne zaman dogdu blmiyormdaEvet tek.
Yazın bununla ilgili ufak bi kriz atlattık ailecek nerdeyse kusuyorduk. Şimdi de aramız açılmasın diye gittik çağırdı abim. Ama diken ustundeydim zaten şu sıralar iyi değilim psikolojik olarak.. resmen goctum...Ya oyle bi ortamda insan hc bisey anlamiyor benim kizimda oyle kendini savunabilen bi kiz degil seni cok iyi anliyrum ..
Valla bana sorma zaten bende ayni dertten muzdsribim elimden geldgnce guzel yetistirmeye calistim kizimi ama smdi de dayak yiyip agliyo yasitlaryla bir aradayken.bazen .. esim diyo sana vuran olursa sende vur it kac diye kizimin verdigi cevap olmaz ama acir aglar babaYazın bununla ilgili ufak bi kriz atlattık ailecek nerdeyse kusuyorduk. Şimdi de aramız açılmasın diye gittik çağırdı abim. Ama diken ustundeydim zaten şu sıralar iyi değilim psikolojik olarak.. resmen goctum...
Kızım aşırı hassas. En ufak seste ağlar. Onun böyle olmasını istemiyorum ama nasıl biraz yürekli yaparım bilemiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?