Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Smdki aklm olsaydi kesnlkle devlt memurlugu icin ugrasirdim kotunun iyiisi gene bi nebze hak hukuk var ... ben doguma kadr calistim 8 ay diyeyim 1 ay izibliydim eger ise geri donseydim bebegm 3 aylikken donmem gerekiyordu
Eki Görüntüle 2550694
Görünmeyen kitap Ruh koleksyoncusuymuş.
Kan gölünün cep kitabı ve normali varmış

Güzel ama yaa hiç bilmediğim kitapları da var, seriye ait olanları bulursun bence

Ben mi yazdım bunları dedim bi an
Amin inşallah hayırlısı olur

Smdki aklm olsaydi kesnlkle devlt memurlugu icin ugrasirdim kotunun iyiisi gene bi nebze hak hukuk var ... ben doguma kadr calistim 8 ay diyeyim 1 ay izibliydim eger ise geri donseydim bebegm 3 aylikken donmem gerekiyordu

Hala şansın var kaç yaşındasın? Kurum sınavlarını takip etsen açıktan alımları filan. 35 yaştan öncesini alıyorlar yaş için diyorsan
Evet en azından devlet memuru oluyorsun haklarını kimse elinden alamıyor ama onun dışında mobbing stres sıkıntı orada da var

Ana karekteri tanıdıktan sonra diğer seriye ait olanları da okuyabilirim. Kopukluk olacağını zannetmiyorum.
İyi geceler herkeşe

Olmaz canım evet ben de baya karışık okudum
Iyi geceler ben de yatayım

İyiler galiba ama stresli bir gece geçirdik. Abimlere gittik abimin oğlan çok sinirli benim kız küçük olunca dövmeye kalkıyor. Diken üstünde oturdum hala sinirlerim bozuk
Ya oyle bi ortamda insan hc bisey anlamiyor benim kizimda oyle kendini savunabilen bi kiz degil seni cok iyi anliyrum ..

Allah bagislasin yavrularimizi cumlemizin ... kiz mi erkek mi ayni meslekteniz ayni yasta bebelerimiz var gerci artk bebelikten ciktilar sukur 3 yasni doldurdu benmki sen 3 yil oldu cikali dedin ama tabi hamileyken calistinmi bebej ne zaman dogdu blmiyormda

Ya oyle bi ortamda insan hc bisey anlamiyor benim kizimda oyle kendini savunabilen bi kiz degil seni cok iyi anliyrum ..
Yazın bununla ilgili ufak bi kriz atlattık ailecek nerdeyse kusuyorduk. Şimdi de aramız açılmasın diye gittik çağırdı abim. Ama diken ustundeydim zaten şu sıralar iyi değilim psikolojik olarak.. resmen goctum...

Kızım aşırı hassas. En ufak seste ağlar. Onun böyle olmasını istemiyorum ama nasıl biraz yürekli yaparım bilemiyorum canım.

Valla bana sorma zaten bende ayni dertten muzdsribim elimden geldgnce guzel yetistirmeye calistim kizimi ama smdi de dayak yiyip agliyo yasitlaryla bir aradayken.bazen .. esim diyo sana vuran olursa sende vur it kac diye kizimin verdigi cevap olmaz ama acir aglar baba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…