- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.801
Kizima tekme atmış karnına o an da eşim ona vurmuş ama sert değil sarsmak anlamında. Sonra abimler annemlere demiş çocuğa vurmuş diye. Ama ona gelesiye kaç kez dayak yedi kızımiz. Yani bir yerden sonra da o da çocuk idare edelim diyemiyoruz. Karnına tekme atmak nedir. Ben gülnihal le konuşurum demiş abim ama konuşmadı konu kapandı. bir süre soğukluk girdi araya falan..Soyle kendini savunabilmesini istiyorum biraz bende ama 3 yasi bitti karaktr olustu sanirim yada daha buyudukce basini kurtarmayi ogrenir elbet diye umuyrum . Abinle neden araniz kotu olduki cocklar yuzunden siz mi kapistiniz cocuktur dinlemezki onlarinki de anne babasni belki
3.5 canımKac yasndaydi senn kiz ya unuttum sormusumdur belkide
Allah razı olsun canım. Ben hamilelikte ayrıldım işten. 3 aylık hamileyim Sözleşme bitti ve yolum çok uzaktı. Oğlum var 2 yaşındaAllah bagislasin yavrularimizi cumlemizin ... kiz mi erkek mi ayni meslekteniz ayni yasta bebelerimiz var gerci artk bebelikten ciktilar sukur 3 yasni doldurdu benmki sen 3 yil oldu cikali dedin ama tabi hamileyken calistinmi bebej ne zaman dogdu blmiyormda
Sağol tatlım browni kadar olmasa da iyi geldi. Niyeyse çikolata krizim tuttu:))
Sen ne yaptın psikopat kvyi
Çeken kanını severimEmmi gızı bibi gızı :) bende seni aynen.
Nego bide bu hatun var tanıdık gibi kan çeken
Canım Doğan Cüceloğlu mutlaka okumalısın, bende Geliştiren Anne Baba var, İçimizde ki Çocuk okumak istediğim, bütün kitapları çok değerli.Tamadır yazdım listeye
Teşekkürler
Yaaa bayılırım olsa da yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?