- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.081
Cok Yasa Sen CukubellammmKuzular benim geçenki şu beğenmedim muhabbetinden çıkan gerilimi hatırlıyorsunuz değil mi, hani şu malum Pralin adlı üye ile yaşadığım gerilimden bahsediyorum
Ben banım açıldıktan sonra Mune ile de Kazen ile de görüştüm. Üyeden yana değil ama butondan yana olan şikayetlerimi ilettim. Anlayışla dinlediler. Zaten sürekli sıkıntı çıkıyormuş, intikam unsuru olarak kullanılıyor buton malum.
Buton değişmeyecekmiş ben açıkçası biraz daha sempatikleştirilmesi taraftarıydım (beğenmedim yerine yok artık butonu gibi) ama eskiden beğenmedim butonu emoji skorundan 1 puan düşürüyordu onu kaldırma kararı almışlar. Artık ne kadar beğenmedim alınsa da puanlara etkisi olmayacakmış.
Tam olarak amacım bu olmasa da en azından direnişim ufakta olsa bir halta yaradı. Bu da kk'ya kıyağım olsun hadi
İleride ben olmazsam bir Cici vardı beğenmedim savaşları verdi sayesinde emojisi skorları etkilenmiyor artık dirsiniz
Bu arada herkes nerede yav?
@RosSsS @Kendinisevenbirii @hizuran @Kutsalzebra @Bonus @malii @ChocolitaChocolateCookie @Limonsuzzcay @imzaben @Pembeemzik @Tatlianne20 @balbocuuu @Blue_Perii @Elhan @Efoo @samdan @fenomen @KedidirKedii @Reyyan__ Mcz09
Ben buralardayım. Bakıyorum yazan olmayınca bende pek yazmıyorum. Ovu testi sayfalarında takılıyorumKuzular benim geçenki şu beğenmedim muhabbetinden çıkan gerilimi hatırlıyorsunuz değil mi, hani şu malum Pralin adlı üye ile yaşadığım gerilimden bahsediyorum
Ben banım açıldıktan sonra Mune ile de Kazen ile de görüştüm. Üyeden yana değil ama butondan yana olan şikayetlerimi ilettim. Anlayışla dinlediler. Zaten sürekli sıkıntı çıkıyormuş, intikam unsuru olarak kullanılıyor buton malum.
Buton değişmeyecekmiş ben açıkçası biraz daha sempatikleştirilmesi taraftarıydım (beğenmedim yerine yok artık butonu gibi) ama eskiden beğenmedim butonu emoji skorundan 1 puan düşürüyordu onu kaldırma kararı almışlar. Artık ne kadar beğenmedim alınsa da puanlara etkisi olmayacakmış.
Tam olarak amacım bu olmasa da en azından direnişim ufakta olsa bir halta yaradı. Bu da kk'ya kıyağım olsun hadi
İleride ben olmazsam bir Cici vardı beğenmedim savaşları verdi sayesinde emojisi skorları etkilenmiyor artık dirsiniz
@RosSsS @Kendinisevenbirii @hizuran @Kutsalzebra @Bonus @malii @ChocolitaChocolateCookie @Limonsuzzcay @imzaben @Pembeemzik @Tatlianne20 @balbocuuu @Blue_Perii @Elhan @Efoo @samdan @fenomen @KedidirKedii @Reyyan__ Mcz09
Helal olsun ne diyimKuzular benim geçenki şu beğenmedim muhabbetinden çıkan gerilimi hatırlıyorsunuz değil mi, hani şu malum Pralin adlı üye ile yaşadığım gerilimden bahsediyorum
Kız bugün seni ikinciye etiketliyorum ilki sayfa 404'de. Başka topiklere yazıp yazıp cevap gelmedi diye bana trip atıyorsun yavrum benim mekan burası, burada hep muhabbet var. Ben yazmasam bile illa yazan oluyor işlek burası. Buraya yaz öğren artık şunu yavBen buralardayım. Bakıyorum yazan olmayınca bende pek yazmıyorum. Ovu testi sayfalarında takılıyorum
Nöğrüyorsun çokom, baklava krizine devam mıCok Yasa Sen Cukubellammm❤
Ben burdayimmm bebisim
Eve geldik Cukubellamm baklavami esim söyledide öyle yidik giiNöğrüyorsun çokom, baklava krizine devam mıya ben yorum yazarken unuttum da sen hamilesin. Bunu da göz önüne alırsak duble ayıp etmişler
Nihahah I love kendimHelal olsun ne diyim
Herifi uyuttum çocuğu da uyuttumbakınıyom öyle
Hee o da hamileyse unutkanlıktandır, boşver o zamanEve geldik Cukubellamm baklavami esim söyledide öyle yidik giikendise hamile gii ev sahibi ama unuttur zaaar
Gelmedi etiket kız yoksa cevap vermem mi hiçNihahah I love kendim
Ya ben bugün sizleri sayfa 404 de etiketledim ama gelen giden pek olmadı. Beceremedim sanırsam zaten etikette resimler de çıkmadı. Anlamıştım bir püklük olduğunu da ses etmedim
Demek yine çocuğu uyuttun ha
Bir Cici manisi der ki "nerde seksü adam, alıp koynuna yatam, yakalayıpda bal duduşlardan bir üpçük alam, hey anam, hey babam, seni yaradana kurban olam"Gelmedi etiket kız yoksa cevap vermem mi hiç
He uyudu uyudu şşşş
Ama ben dedim, bugün çok sekzüsün dedim ürkek ceylanıma.dedim mi affetmem
UlanBir Cici manisi der ki "nerde seksü adam, alıp koynuna yatam, yakalayıpda bal duduşlardan bir üpçük alam, hey anam, hey babam, seni yaradana kurban olam"
Benim ceylan da yolda. Seke seke geliyor
Deveye sormuşlar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş.Ulan
Çoh erötükmüş ama bayuldum
Enem, hoşgeldin kız saryamcanSelamlarminik kurbağanız geldi
Enem, hoşgeldin kız saryamcanNeler ediyorsun en son çokonun kısır partisindeydin
Bi de gıymatımızı bilselerDeveye sormuşlar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş.
Ciciye demişler manim ne kadar erötik, nerem erötik değil ki demiş
Hahaha iyi bari. Benim alerjim var bulgura. Görür görmez midem fena olur. Hele kısır görmeye tahammülüm hiç yok. Üniversitede yurtta kalırken kısır olduğu günler yemeğe inmezdim. Kızlar kısır tabaklarıyla odama baskın yapardı pisliğineKısıra doydumdedim biraz da şebeklik yapayım kuzum
Vallahi bende demem be yavrum. Bulmuşum dipçik gibi adamı, iliğine kadar ekmek banarım ben onun niye başım ağrısın Bi de gıymatımızı bilseler
Nassı bi hazineye sahipler bi anlasalar
Sorarım size bi kadın hiç başım ağrıyo demez midemezz ,ahanda ben
Aslinda bende pek yimem gi baklava ama bugün artik hani bizim dell ya tatli geldi ellammHee o da hamileyse unutkanlıktandır, boşver o zaman
Baklavayı çok severim ama sıcakta da yemek istemem herhalde yav şuan şerbetli birşey yediğimi hayal edemedim. Zaten yemek bile yiyemiyorum yazın, 50 kiloya düşmüşüm ölücem
Kıııız o nasıl oluyor öyleHahaha iyi bari. Benim alerjim var bulgura. Görür görmez midem fena olur. Hele kısır görmeye tahammülüm hiç yok. Üniversitede yurtta kalırken kısır olduğu günler yemeğe inmezdim. Kızlar kısır tabaklarıyla odama baskın yapardı pisliğineo yüzden benim hakkımı da sen ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?