Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok Yasa Sen Cukubellammm
Ben burdayimmm bebisim

Ben buralardayım. Bakıyorum yazan olmayınca bende pek yazmıyorum. Ovu testi sayfalarında takılıyorum

Helal olsun ne diyim
Herifi uyuttum çocuğu da uyuttum bakınıyom öyle

Ben buralardayım. Bakıyorum yazan olmayınca bende pek yazmıyorum. Ovu testi sayfalarında takılıyorum
Kız bugün seni ikinciye etiketliyorum ilki sayfa 404'de. Başka topiklere yazıp yazıp cevap gelmedi diye bana trip atıyorsun yavrum benim mekan burası, burada hep muhabbet var. Ben yazmasam bile illa yazan oluyor işlek burası. Buraya yaz öğren artık şunu yav

Cok Yasa Sen Cukubellammm
Ben burdayimmm bebisim
Nöğrüyorsun çokom, baklava krizine devam mı ya ben yorum yazarken unuttum da sen hamilesin. Bunu da göz önüne alırsak duble ayıp etmişler

Nöğrüyorsun çokom, baklava krizine devam mı ya ben yorum yazarken unuttum da sen hamilesin. Bunu da göz önüne alırsak duble ayıp etmişler
Eve geldik Cukubellamm baklavami esim söyledide öyle yidik gii kendise hamile gii ev sahibi ama unuttur zaaar

Helal olsun ne diyim
Herifi uyuttum çocuğu da uyuttum bakınıyom öyle
Nihahah I love kendim
Ya ben bugün sizleri sayfa 404 de etiketledim ama gelen giden pek olmadı. Beceremedim sanırsam zaten etikette resimler de çıkmadı. Anlamıştım bir püklük olduğunu da ses etmedim
Demek yine çocuğu uyuttun ha

Eve geldik Cukubellamm baklavami esim söyledide öyle yidik gii kendise hamile gii ev sahibi ama unuttur zaaar
Hee o da hamileyse unutkanlıktandır, boşver o zaman
Baklavayı çok severim ama sıcakta da yemek istemem herhalde yav şuan şerbetli birşey yediğimi hayal edemedim. Zaten yemek bile yiyemiyorum yazın, 50 kiloya düşmüşüm ölücem

Gelmedi etiket kız yoksa cevap vermem mi hiç
He uyudu uyudu şşşş
Ama ben dedim, bugün çok sekzüsün dedim ürkek ceylanıma.dedim mi affetmem

Gelmedi etiket kız yoksa cevap vermem mi hiç
He uyudu uyudu şşşş
Ama ben dedim, bugün çok sekzüsün dedim ürkek ceylanıma.dedim mi affetmem
Bir Cici manisi der ki "nerde seksü adam, alıp koynuna yatam, yakalayıpda bal duduşlardan bir üpçük alam, hey anam, hey babam, seni yaradana kurban olam"

Benim ceylan da yolda. Seke seke geliyor

Bir Cici manisi der ki "nerde seksü adam, alıp koynuna yatam, yakalayıpda bal duduşlardan bir üpçük alam, hey anam, hey babam, seni yaradana kurban olam"

Benim ceylan da yolda. Seke seke geliyor
Ulan
Çoh erötükmüş ama bayuldum

Deveye sormuşlar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş.
Ciciye demişler manim ne kadar erötik, nerem erötik değil ki demiş
Bi de gıymatımızı bilseler
Nassı bi hazineye sahipler bi anlasalar
Sorarım size bi kadın hiç başım ağrıyo demez mi demezz ,ahanda ben

Kısıra doydum dedim biraz da şebeklik yapayım kuzum
Hahaha iyi bari. Benim alerjim var bulgura. Görür görmez midem fena olur. Hele kısır görmeye tahammülüm hiç yok. Üniversitede yurtta kalırken kısır olduğu günler yemeğe inmezdim. Kızlar kısır tabaklarıyla odama baskın yapardı pisliğine o yüzden benim hakkımı da sen ye

Bi de gıymatımızı bilseler
Nassı bi hazineye sahipler bi anlasalar
Sorarım size bi kadın hiç başım ağrıyo demez mi demezz ,ahanda ben
Vallahi bende demem be yavrum. Bulmuşum dipçik gibi adamı, iliğine kadar ekmek banarım ben onun niye başım ağrısın  ama onun nöbet günleri başı ağrır ona çözüm yok

Aslinda bende pek yimem gi baklava ama bugün artik hani bizim dell ya tatli geldi ellamm kiz dahada düsme dikkat et yi biseyler

Kıııız o nasıl oluyor öyle kıyamam ben saaaana ben senin yerine de yerim kuzum sen merak etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…