Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen arkamdaysan tamam be cicim bidaa böyle bı ruyayla gelirse uykuda benim herif camdan atma kararı aldimona da böyle diyomsen beni camdan atma kararı al ama bak bakalım ben seni nereye atiyom diyor oda
Ajshdjs yaw emoji skoruna bile etkisi olduğunu senden öğreniyom şimdi yeminle bu arada çok misafirim vardi bugün yine cicim düzgün giremedim bı anca geldim
Bir Cici manisi der ki "nerde seksü adam, alıp koynuna yatam, yakalayıpda bal duduşlardan bir üpçük alam, hey anam, hey babam, seni yaradana kurban olam"

Benim ceylan da yolda. Seke seke geliyor
Ajshdjs bu maniden sonra içim giciklandisuan yanımda uyuyan herifi uyandirmazsam olmaz bu okuduğum mani üzerine

Ciiiciiii sen bizimmmm herşeyimizsin

Bebişim sen bahane arıyorsun zaten neyse hadi sana iyi eğlenceler ıııı pardon iyi geceler diyecektim

arkandayız son Tatlildeeee hocaaam

Ah cicim sende olmasan bu Kk’yi kim düşünür
İyi ki varsın
Ama şu üye kimdir ? Onu merak ettim senle derdi ne ki?

Afrodizyak gibi avradım, uyandır tabi neden uyuyacakmış
Benimki de nöbetten geldi şimdi. Manda boku gibi yayıldı pes oynuyor

Ah cicim sende olmasan bu Kk’yi kim düşünür
İyi ki varsın
Ama şu üye kimdir ? Onu merak ettim senle derdi ne ki?
Yerüm seni reyyoşum
Ya bir konuda baktım herkese beğenmedim atmış sayfalarca. Bende yaptığını anlasın diye ona beğenmedim attım. Sen gel benim sağlık problemlerim dahil açtığım tüm konulara anketlere bile 10 15 tane beğenmedim at sonra iadeyi ziyaret yapmayayım diye profilini gizle
Bende etiket yapıp profilimde linç kampanyası başlattım. Baya kertenkelelerim ile verip veriştirdik. Kaç kişi ban yedi bir dava uğruna
Resmen lise çıkışı kavgaları gibiydik
Sonra ban açılınca şikayetçi oldum ama üyeden değil butondan. Yöneticiler de böyle bir düzenleme yapmışlar işte.
Hiç yoktan iyidir

annemdeyim takılyorum

Gururmuzsun bi savaşta tek değilsin bebegimmm

Afrodizyak gibi avradım, uyandır tabi neden uyuyacakmış
Benimki de nöbetten geldi şimdi. Manda boku gibi yayıldı pes oynuyor
Ah be seksü gacım benim, Şu afrodizyak etkin bı senin herifte ise yarayamiyor nöbetlerden mütevellit hepimiz üzerinde baya etkin varda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…