Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uf çok gerildim kışlıklar odanın ortasında.
Ütü yapıyorum kaç saattir, araya annemler ve çocukların banyosu girdi

Bugün başlamadım ben yarın inş.
Mutfağı topliyim çay yapim. Sonra ütü.

Yarında hacamata gidicem ya inş kötü olmamda dolabı düzeltirim biraz.

Kendi kullandığım yeri nasıl dağıtıyorum tuh sıfatıma

Hacamat olunca dinlenmen gerekmiyor mu

5 kilo baligi kocandan alıp evinde temizleyip sana da yarım ağız mi soruyor 5 kilo be 5
İyi yapmışsın tutuyorsa size tutsun çocuklarına tutsun,kendi temizlesin iyi yapmışsın

Evet gerekiyorda bazen olmuyo işte. 4 saat uyumıycan ağır iş yapmıycan kuran bile okumayın diyor.
Manevi ameliyatmış.
Yapacaksın Bonus ne demek olmuyor, kendine bak. Kv anne vs yakın 4 saat idare ederler çocukları
5 kilo baligi kocandan alıp evinde temizleyip sana da yarım ağız mi soruyor 5 kilo be 5
İyi yapmışsın tutuyorsa size tutsun çocuklarına tutsun,kendi temizlesin iyi yapmışsın
Oo hangi 5 kilolar her tutmada onlara gidiyordu bir kere de eşim kapının önüne koymuş, abimgile söz vermiştim, aile apartmanı ya. Kv sen al temizle, gittim baktım balık yok, sordum amaa ben bize sandım aldım demişti, ayıklamadıklarını almıştım, nasıl sinir olmuştum. Yani bir değil beş değil kuzum defalarca yediler.
Ben olsam sağolsun kaynım tutmuş elinin emeği der sormadan veririm. O an kan beynime sıçradı işte nankörlüğe cidden gelemiyorum hiç.
Koca leğenle bir oluyor öyle iki üç balık değil yani.

Koptum
Olsun o da tutmaya başlar yakında. Yılmadan devam etsin. İstek var hırs var başarı da yakındır
Özdilekte dantelli paspas hiç görmedim seksü şempazem. Genelde düz modeller olur. Ben en son şunu aldım Özdilekten, çok memnundum

Eski banyom krem tonlarıydı çok güzel uymuştu. Şimdi ki evimde ebeveyn banyosu krem orada kullanabilirim ama misafir banyosu gri.
Benimde gri paspas almam lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…