- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.021
Uf çok gerildim kışlıklar odanın ortasında.Başlamıycaktın işi bilmiyon
Uf çok gerildim kışlıklar odanın ortasında.
Ütü yapıyorum kaç saattir, araya annemler ve çocukların banyosu girdi
Hacamat olunca dinlenmen gerekmiyor muBugün başlamadım ben yarın inş.
Mutfağı topliyim çay yapim. Sonra ütü.
Yarında hacamata gidicem ya inş kötü olmamda dolabı düzeltirim biraz.
Kendi kullandığım yeri nasıl dağıtıyorum tuh sıfatıma
Hacamat olunca dinlenmen gerekmiyor mu
5 kilo baligi kocandan alıp evinde temizleyip sana da yarım ağız mi soruyorEvet tutar, çok güzel hem desazan, yayın, alabalık.
Ben balık temizleyemem asla, o yüzden eve getirmiyordu, ya kv dem alıyordu ya eltim ya arkadaşları. Sonra bir gün kafam attı, eltim hanım nerdeyse 5 kilo balığı almış bana da yarınm ağız soruyor sende ister misin temizledim diye, benim tiksindiğimi biliyor, benn olsam hiç sormam bile gönderirim, sonuçta çocuklarım yiyor.
Kocama dedim bir daha balık tutunca ya arkadaşına ver ya hayrına dağıt sokak da ama ona verilmeyecek.
Her işi yapıyorum zaten, dur şunu da ben temizliyim karım huylanıyor demiyorsun da hiç dedim
Ondan sonra kendi temizlemeye başladı atıyorum buzluğa
Yapacaksın Bonus ne demek olmuyor, kendine bak. Kv anne vs yakın 4 saat idare ederler çocuklarıEvet gerekiyorda bazen olmuyo işte. 4 saat uyumıycan ağır iş yapmıycan kuran bile okumayın diyor.
Manevi ameliyatmış.
Oo hangi 5 kilolar her tutmada onlara gidiyordu bir kere de eşim kapının önüne koymuş, abimgile söz vermiştim, aile apartmanı ya. Kv sen al temizle, gittim baktım balık yok, sordum amaa ben bize sandım aldım demişti, ayıklamadıklarını almıştım, nasıl sinir olmuştum. Yani bir değil beş değil kuzum defalarca yediler.5 kilo baligi kocandan alıp evinde temizleyip sana da yarım ağız mi soruyor5 kilo be 5
İyi yapmışsın tutuyorsa size tutsun çocuklarına tutsun,kendi temizlesin iyi yapmışsın
KoptumBenim esim arada balığa gider ama hiç tutup getirdiği görülmemiştir ballı lokmamdaha gecenlerde getirdi bı onu da arkadaşı tutmusta paylasmislar yine bizimkinde tık yok,çok icerliyor bu duruma
Az önce whatsapa durum atmış elinde oltayla fln dedim tuttun mu bari getiriyon mu pişirip yiyelim,orasını karıştırmaaa yazmış
Benim için şuan paspas önemli paspasi halletmek lazım bir aydır sıra gelmedi bı paspasaben şöyle süslü püslü dantelli pembis bi paspas alıyım diyorum canım Özdilekte bulur muyum ki acep
İş güç Rosum sen napıyorsunNabiyosunuz arizonalar
Zalim istanbulu izliyorum sultanımNabiyosunuz arizonalar
Gel seni de çitiliyim çocukları yıkadımZalim istanbulu izliyorum sultanım
Duşa girmek için kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
OooGel seni de çitiliyim çocukları yıkadım
Before after yapsa mıydık acabaBurçdaşımsen ye. Ben iyiyim mutluyum huzurluyum bişeyler yaptığım için.
Kilitlemiş gibiyim kendimi bu halimi çok özlemiştim
Before after yapsa mıydık acabaBurçdaşımsen ye. Ben iyiyim mutluyum huzurluyum bişeyler yaptığım için.
Kilitlemiş gibiyim kendimi bu halimi çok özlemiştim
Kötü mizahtan çökmediyse yoktur bromB Brunello Cicinelli brom sitenin çökmesiyle ilgili bir alakamız yok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?