- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.041
Espiriyse komik değilse daha da komikKötü mizahtan çökmediyse yoktur brom
BugünYoulost16 profilinde beni etiketleyip bana şiir yaz gibi bazı kötü espriler yaptı.
Ondan çökmediyse sorun burada değildir.
Şuan çökük mü site.Espiriyse komik değilse daha da komik
Boya aldım da yapamadım daha canımOoo
Son zamanlarda bu kadar hoj bir teklif daha almamıştım kız hınzır
Negom sen saçları boyatacaktın, ne oldu o iş
Ara ara kendinden geçiyorŞuan çökük mü site.
Bir tenhalık var gibi
Hangi renge boyayacaksın negom. Bende boyayacağım.Boya aldım da yapamadım daha canım
Yap yap sen yapppppKötü mizahtan çökmediyse yoktur brom
BugünYoulost16 profilinde beni etiketleyip bana şiir yaz gibi bazı kötü espriler yaptı.
Ondan çökmediyse sorun burada değildir.
O kadar konuşmadık aslında bugünİyi akşamlar herkese. Geçmiş
Çok birikmiş 60 sayfa nedir yabugün pazar değil mi?
Çikolata kahve deniycem bu seferHangi renge boyayacaksın negom. Bende boyayacağım.
Ara ara kendinden geçiyor
Kutsal ın kötü esprileri yüzünden profilimde basın açıklaması yapmak durumunda kaldımYap yap sen yappppp
Gördüm gördüm ben şokKutsal ın kötü esprileri yüzünden profilimde basın açıklaması yapmak durumunda kaldım
Reklam engelleyici yükledim rahatladım, bir kaç gün önce telefon bile ısınmıştı site yüzündenAra ara kendinden geçiyor
İnşallah hayırlı haberle gelir samdan, kötü şeyler geliyor aklımaKonuşun konuşun, ben kv deyim giremiyorum ya konuşun bol bol
Nasılsa tosia okumayacak geçmişi
kk birinci noteri dan haberi olan yok mu, hala gelmedi mi? Yarın Müge Anlı da çıkmasın
İnşallah hayırlı haberle gelir samdan, kötü şeyler geliyor aklıma
Sabah bir yazmış sonra yokYaa daha gelmedi mi gerçekten? Ben yazdı da görmedim sandım
Negom bebek kumral yaptırıcam. Sarıları daha uçlara indireyim diyorum.Çikolata kahve deniycem bu sefer
Kuaföre sordum boyayı, bir kaç ay sonra yaptırıcam, o ara da beyazlar gözüme batmasın diye bunu aldım.
Seninki hangi renk olacak cici
AllahKonuşun konuşun, ben kv deyim giremiyorum ya konuşun bol bol
Nasılsa tosia okumayacak geçmişi
kk birinci noteri dan haberi olan yok mu, hala gelmedi mi? Yarın Müge Anlı da çıkmasın
Hiç beğenmiyor olur muyum kutsalım ya birazcık beğeniyorum kendine o kadar haksızlık etmeGördüm gördüm ben şok
sende beni hiç beğenmiyon la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?