Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana neden bildirim gelmiyor peki.dur sana bildirimlerin fotoğrafını atim

Güüüünaaaaayyyydıııııııınnnnnn tatlı kertenkeleler. Bugün son günüm yarın köye gidicem 20 günlüğüne of çok işim var
Günaydın tatlım Allah kolaylık versin canım inşallah,işini kolaylaştırsin rabbim

Eline saglik tubii bende 4 begenmedim vardı anlamsız simdi hic etkilemesin. Aslında etkilese de sorun değil benim için ama böyle de güzel

B Brunello Cicinelli fotoğraflara bak senden bir tane gelmiş onada cevap yazdım.
Yavrum velev ki öyle, etikete bu kadar takılacağına oturup davetiye bekler gibi etiket bekleyeceğine etiketsiz gel. Bak gelecek olan etiketsiz de geliyor zaten. Sıkıldıkça yaz ama sen bilirsin yinede tabi. Tavsiye olarak

Güünaayydıınn
Gıymat bil gıymatt
günaydın kızlar :)
nabersiniz nasılsınız
Güüüünaaaaayyyydıııııııınnnnnn tatlı kertenkeleler. Bugün son günüm yarın köye gidicem 20 günlüğüne of çok işim var
Günaydın tatlım Allah kolaylık versin canım inşallah,işini kolaylaştırsin rabbim
Gunaydiiiinnn bugün de Uyandık neden Uyandık bilmiorm ama ben uyanmak istememistim aslında uyandigim iyi oldu ama yine de uyumak istiyoem
Rüyamda yine çok yorulmusum bugün Pof
Eline saglik tubii bende 4 begenmedim vardı anlamsız simdi hic etkilemesin. Aslında etkilese de sorun değil benim için ama böyle de güzel
Günaydın yavrularım. Rüyamda eşim benden boşanıyordu bende benden boşanmasın diye hamileyim yalanı söyledim. O da boşanmaktan vazgeçti. Zaten 1 ay dolmadan hamile kalırım diye hesap yapıyorum içimden. Yemin ederim bilinçaltım entrika dolu, filmlerdeki kötü karakterler gibiyim
Sizlerde ne var ne yok bakalım

Ahahaha helal sana ben cazibem beğenmedim bildiğin intikam olarak kullanılıyordu gerçekten de ama iyi olmuş bu şekilde olması puan düşmiycek artık

Ben ev tasiniyordm her yer dağınıktır her yeri temizlemeye calsiiyirm her yerden eşya çıkıyor delirmistim
Veee çok yorgun uyandm

Senin rüyalar bni öldürecek bi gün entrikani yidigim ajjssbbana

Ahahahshshaj
Bnde olamam sen nereye BN oraya BN nere sen ora milli gururmuz beğenilmedi yağmuruna tutulan prensesimizsin sen
Ahahahahahahahahahahaha
Prensesler gibiydim ben gülomun evinde,
beğenilmedi yağmurlarını ciciliğime hakaret sayarım,
istersen bana ukala mukala de

Ahahaha helal sana ben cazibem beğenmedim bildiğin intikam olarak kullanılıyordu gerçekten de ama iyi olmuş bu şekilde olması puan düşmiycek artık
Azimli sıçan taşı derler. Azimli sçtım taşı deldim imzoşum. Kıyağım olsun

kız rahat bıraksana adamı

Ben ev tasiniyordm her yer dağınıktır her yeri temizlemeye calsiiyirm her yerden eşya çıkıyor delirmistim
Veee çok yorgun uyandm

Senin rüyalar bni öldürecek bi gün entrikani yidigim ajjssbbana
Seninki rüya değil geleceği görmek olmuş. Hatta gelecek bile sayılmaz birkaç gün sonrasını görmüşsün
O değil de, inşallah benim rüya da birkaç gün sonrası değildir

Hahhhhahaha kız durumuma bakmiyo o kadar suslendim puslendim vatsap durumu koydum Ayyy kahvalti mekani var bunun sehrin bayaaa bi uzaklarinda kiiiiizzz yoksaaa başkası mı tavladi bi oglani abbbuuuu atcennn kendimiiii şimdiiiii
Normaldede bi durum koyuyorum mekani cok kalabalik oldugu icin anca 3 4 saat sona bakiyor oda enn erkeni heee. Onca takipcisi falan var instada yakisikli adam bide efendi ya. Ayyyy korkuyom yaaa ya biri aklina kanina girersee Yeşil gözlüüm yapma üle şeyler nüffeeeen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…