- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.121
Bana neden bildirim gelmiyor peki.dur sana bildirimlerin fotoğrafını atimKız bugün seni ikinciye etiketliyorum ilki sayfa 404'de. Başka topiklere yazıp yazıp cevap gelmedi diye bana trip atıyorsun yavrum benim mekan burası, burada hep muhabbet var. Ben yazmasam bile illa yazan oluyor işlek burası. Buraya yaz öğren artık şunu yav
Günaydın tatlımGüüüünaaaaayyyydıııııııınnnnnn tatlı kertenkeleler. Bugün son günüm yarın köye gidicem 20 günlüğüne of çok işim var
Eline saglik tubiiKuzular benim geçenki şu beğenmedim muhabbetinden çıkan gerilimi hatırlıyorsunuz değil mi, hani şu malum Pralin adlı üye ile yaşadığım gerilimden bahsediyorum
Ben banım açıldıktan sonra Mune ile de Kazen ile de görüştüm. Üyeden yana değil ama butondan yana olan şikayetlerimi ilettim. Anlayışla dinlediler. Zaten sürekli sıkıntı çıkıyormuş, intikam unsuru olarak kullanılıyor buton malum.
Buton değişmeyecekmiş ben açıkçası biraz daha sempatikleştirilmesi taraftarıydım (beğenmedim yerine yok artık butonu gibi) ama eskiden beğenmedim butonu emoji skorundan 1 puan düşürüyordu onu kaldırma kararı almışlar. Artık ne kadar beğenmedim alınsa da puanlara etkisi olmayacakmış.
Tam olarak amacım bu olmasa da en azından direnişim ufakta olsa bir halta yaradı. Bu da kk'ya kıyağım olsun hadi
İleride ben olmazsam bir Cici vardı beğenmedim savaşları verdi sayesinde emojisi skorları etkilenmiyor artık dirsiniz
Bu arada herkes nerede yav?
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii @hizuran @Kutsalzebra @Bonus @malii Chocolita @ChocolateCookie Limonsuzzcay Diktorya Secret @Pembeemzik @Tatlianne20 @balbocuuu @Blue_Perii @Elhan @Efoo kk birinci noteri fenomen @KedidirKedii @Reyyan__ Mcz09
Senin olduğun hiçbir yerde tek olamam kıymatlım benim. Anarşik ruhlum, foşikim benimGururmuzsun bi savaşta tek değilsin bebegimmm
Yavrum velev ki öyle, etikete bu kadar takılacağına oturup davetiye bekler gibi etiket bekleyeceğine etiketsiz gel. Bak gelecek olan etiketsiz de geliyor zaten. Sıkıldıkça yaz ama sen bilirsin yinede tabi. Tavsiye olarakB Brunello Cicinelli fotoğraflara bak senden bir tane gelmiş onada cevap yazdım.
AhahahshshajSenin olduğun hiçbir yerde tek olamam kıymatlım benim. Anarşik ruhlum, foşikim benim
Güünaayydıınn
Günaydınn
Günaydinlaaaar
Gıymat bil gıymatt
günaydın kızlar :)
nabersiniz nasılsınız
Güüüünaaaaayyyydıııııııınnnnnn tatlı kertenkeleler. Bugün son günüm yarın köye gidicem 20 günlüğüne of çok işim var
Günaydın tatlımAllah kolaylık versin canım inşallah,işini kolaylaştırsin rabbim
Gunaydiiiinnn bugün de Uyandık neden Uyandık bilmiorm ama ben uyanmak istememistim aslında uyandigim iyi oldu ama yine de uyumak istiyoem
Rüyamda yine çok yorulmusum bugün Pof
Günaydın yavrularım. Rüyamda eşim benden boşanıyordu bende benden boşanmasın diye hamileyim yalanı söyledim. O da boşanmaktan vazgeçti. Zaten 1 ay dolmadan hamile kalırım diye hesap yapıyorum içimden. Yemin ederim bilinçaltım entrika dolu, filmlerdeki kötü karakterler gibiyimEline saglik tubiibende 4 begenmedim vardı anlamsız simdi hic etkilemesin. Aslında etkilese de sorun değil benim için ama böyle de güzel
Ahahaha helal sana ben cazibem beğenmedim bildiğin intikam olarak kullanılıyordu gerçekten deKuzular benim geçenki şu beğenmedim muhabbetinden çıkan gerilimi hatırlıyorsunuz değil mi, hani şu malum Pralin adlı üye ile yaşadığım gerilimden bahsediyorum
Ben banım açıldıktan sonra Mune ile de Kazen ile de görüştüm. Üyeden yana değil ama butondan yana olan şikayetlerimi ilettim. Anlayışla dinlediler. Zaten sürekli sıkıntı çıkıyormuş, intikam unsuru olarak kullanılıyor buton malum.
Buton değişmeyecekmiş ben açıkçası biraz daha sempatikleştirilmesi taraftarıydım (beğenmedim yerine yok artık butonu gibi) ama eskiden beğenmedim butonu emoji skorundan 1 puan düşürüyordu onu kaldırma kararı almışlar. Artık ne kadar beğenmedim alınsa da puanlara etkisi olmayacakmış.
Tam olarak amacım bu olmasa da en azından direnişim ufakta olsa bir halta yaradı. Bu da kk'ya kıyağım olsun hadi
İleride ben olmazsam bir Cici vardı beğenmedim savaşları verdi sayesinde emojisi skorları etkilenmiyor artık dirsiniz
Bu arada herkes nerede yav?
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii @hizuran @Kutsalzebra @Bonus @malii Chocolita @ChocolateCookie Limonsuzzcay Diktorya Secret @Pembeemzik @Tatlianne20 @balbocuuu @Blue_Perii @Elhan @Efoo kk birinci noteri fenomen @KedidirKedii @Reyyan__ Mcz09
Ben ev tasiniyordm her yer dağınıktır her yeri temizlemeye calsiiyirm her yerden eşya çıkıyor delirmistimGünaydın yavrularım. Rüyamda eşim benden boşanıyordu bende benden boşanmasın diye hamileyim yalanı söyledim. O da boşanmaktan vazgeçti. Zaten 1 ay dolmadan hamile kalırım diye hesap yapıyorum içimden. Yemin ederim bilinçaltım entrika dolu, filmlerdeki kötü karakterler gibiyim
Sizlerde ne var ne yok bakalım
AhahahahahahahahahahahaAhahahshshaj
Bnde olamam sen nereye BN oraya BN nere sen ora milli gururmuz beğenilmedi yağmuruna tutulan prensesimizsin sen
Azimli sıçan taşı derler. Azimli sçtım taşı deldim imzoşum. Kıyağım olsunAhahaha helal sana ben cazibem beğenmedim bildiğin intikam olarak kullanılıyordu gerçekten deama iyi olmuş bu şekilde olması puan düşmiycek artık
kız rahat bıraksana adamıGünaydın yavrularım. Rüyamda eşim benden boşanıyordu bende benden boşanmasın diye hamileyim yalanı söyledim. O da boşanmaktan vazgeçti. Zaten 1 ay dolmadan hamile kalırım diye hesap yapıyorum içimden. Yemin ederim bilinçaltım entrika dolu, filmlerdeki kötü karakterler gibiyim
Sizlerde ne var ne yok bakalım
Ahahaha koptumAzimli sıçan taşı derler. Azimli sçtım taşı deldim imzoşum. Kıyağım olsun
Seninki rüya değil geleceği görmek olmuş. Hatta gelecek bile sayılmaz birkaç gün sonrasını görmüşsünBen ev tasiniyordm her yer dağınıktır her yeri temizlemeye calsiiyirm her yerden eşya çıkıyor delirmistim
Veee çok yorgun uyandm
Senin rüyalar bni öldürecek bi günentrikani yidigim ajjssbbana
Hahhhhahaha kız durumuma bakmiyo o kadar suslendim puslendim vatsap durumu koydumeskiden nereye baksam seni görüyordum şimdi her yer aday adayı
oy maşallah ne boy varmis sendeadami kacirma bence de. ben kisayim benim etrafimda da hep uzunlar vardi 1.80 den basliyodu en kısası esim de 1.80 bu aday adayi olmazsa sen benle takıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?