- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.141
Bırakamam. Bırakamıyorum. Bırakmayacağım. Zebellak gibi çöktüm adamın kabusları oldumkız rahat bıraksana adamı
Oyy sen napıyosun imzoşum, neden az geliyorsun burayaAhahaha koptumvalla helal olsun sana sarı bombam
sana diyom da ben farklıyım sankiBırakamam. Bırakamıyorum. Bırakmayacağım. Zebellak gibi çöktüm adamın kabusları oldum
Bizim cadı büyüdükçe istekleri de büyüyo onunla ilgileniyorum sarı bombam vakit geçip gidiyo hiç anlamıyorum bile okula gidiyordu bi dönem evde çok rahattım boş vaktim oluyodu ama okuldan da aldım almam gerekti mecburen iş başa düştü yine tabiOyy sen napıyosun imzoşum, neden az geliyorsun burayaBenden daha önemli ne gibi bir işin olabilir ki
Oy senin romantiklik anlayışını severimsana diyom da ben farklıyım sankirüyalarımda mütemadiyen herifi boşuyorum,herif de rüyalarında beni öldürüyo genelde çok seviyeli romantıh bi ilişkimiz var
Senin ve rüyalarının hastasıyım madonnamGünaydın yavrularım. Rüyamda eşim benden boşanıyordu bende benden boşanmasın diye hamileyim yalanı söyledim. O da boşanmaktan vazgeçti. Zaten 1 ay dolmadan hamile kalırım diye hesap yapıyorum içimden. Yemin ederim bilinçaltım entrika dolu, filmlerdeki kötü karakterler gibiyim
Sizlerde ne var ne yok bakalım
Çaydaşım bu işe baş koymuşlar vardı. Nick değiştirip millete beğenmedim atıyorlardıAhahaha helal sana ben cazibem beğenmedim bildiğin intikam olarak kullanılıyordu gerçekten deama iyi olmuş bu şekilde olması puan düşmiycek artık
Kız adam sana vurgun olmuş divane gibi dolanıyor ssen ne diyorsunSeninki rüya değil geleceği görmek olmuş. Hatta gelecek bile sayılmaz birkaç gün sonrasını görmüşsün
O değil de, inşallah benim rüya da birkaç gün sonrası değildir
Oy senin romantiklik anlayışını severim
Senin ve rüyalarının hastasıyım madonnam❤ben de bazen aldattığını görüyorum. Hatta rüyamda bikaç yellozu saçını başını yolup camdan aşağı atmışlığım var
Çaydaşım bu işe baş koymuşlar vardı. Nick değiştirip millete beğenmedim atıyorlardı
Kız adam sana vurgun olmuş divane gibi dolanıyor ssen ne diyorsun
Kuzum senin afacan kaç yaşındaydı?Bizim cadı büyüdükçe istekleri de büyüyo onunla ilgileniyorum sarı bombam vakit geçip gidiyo hiç anlamıyorum bile okula gidiyordu bi dönem evde çok rahattım boş vaktim oluyodu ama okuldan da aldım almam gerekti mecburen iş başa düştü yine tabi
4 yaşında çaydaşımKuzum senin afacan kaç yaşındaydı?
Benim kızda 4 buçuk4 yaşında çaydaşım
Ben adamı internetten ne zorluklarla dowland ettim, kaç gacıyı bertaraf etmek zorunda kaldım, kaç takıntılı eski sevgilisi ile mücadele ettim biliyor musunsana diyom da ben farklıyım sankirüyalarımda mütemadiyen herifi boşuyorum,herif de rüyalarında beni öldürüyo genelde çok seviyeli romantıh bi ilişkimiz var
Ne isteği bitiyo çaydaşım ne de istemediği.. herşeyden çok çabuk sıkılıyor mutlu etmek çok zor şimdiki zamanın çocuklarınıBenim kızda 4 buçuk ☺
Ayyy kurban olurum. Allah kolaylık versin nuroşum. Gözü iyileşti mi onun? Sıkıntı yok değil mi?Bizim cadı büyüdükçe istekleri de büyüyo onunla ilgileniyorum sarı bombam vakit geçip gidiyo hiç anlamıyorum bile okula gidiyordu bi dönem evde çok rahattım boş vaktim oluyodu ama okuldan da aldım almam gerekti mecburen iş başa düştü yine tabi
Bildiğin sana yürümüş kızım bu. Yeşil ışığı bırak geç geç yapmış sana eliyle.Cicim dinle şimdi aşk hikayemiii ❤ Ya aslinda bi kahvaltıya gittigimize cok begendim ben bu adami. Yalniz sanirim kisa bi evliligi olmus oda kafami karistiriyor yaNeyse iste en son yegenimin dogum gununu yapmak icin konustuk. Ben dedim kartiniz var mi organizasyon icin bi iletisime gecebilecegim. Oda verdi kartini biz 3 kardesiz bazen onlarda burada olur ama siz gelmeden beni arayin dedi. Neyse sonra biz oraya cok yakin bi dugune gectik gecede tekrardan onun mekana cay icmeye gectik. Baktim baya kesiyor beni. Sona kasay gittim iste aaa sizin ne vardi yapti sanki beni hic gormemis gibi çakaaaaal. Benden olsun diyecekti niyetlendi hissettim ama demedi dese kizardim zaten. Bayaaa bi eksik hesap falan aldi benden. Koskoca bi limonata bardagiyla 7 caya 14 lira ney la ? Maalle gahvecisi bilem daha pahalidir
Neyse sona cicicim giderken siz dedigim gibi beni ararsiniz dedi gulumsedi. Sona bizim organizasyon kaldi ablam rahatsizda. Bende vatsaptan yazdim iste bizim is kaldi diye. Oda olsun en azindan tanismis olduk dedi. Ayyyy ben bi sevin delir falan tabi ❤ E ne yazsam beğenirsin heyecandna cici ?
Evet evet baska organizasyonlar icin tanismis olduk. Resmen sivadim ya agzina tiktim lafi adamin. Giderkende ismimi sordu tekrardan sizin adiniz neydi diye. Simdide cok nadir vatsapa giriyor.
A bide şey dedi eylulde benim dogum gunum. Eylule kadar daha cok var feno hanim. Eylulden evvel cay kahve icmeye bekliyorum dediii mesajlasmamizda.
Parcalari bi birlestir hele dedektif avradim cicinellim.
Ne cikar aence? Bu is yas miii oglandan bi isik cikar mi ??
B Brunello Cicinelli
Ula bende koçum ni var pamık kibin oluruz bizYaaaa niye bakmiyo bu adam vatsapina yaaa. Yoksam istanbula kari kiz pesine falan mi getti? Beni tutmayin ben öğlen bunun mekana gidip herkeslerin saçını başını yoluciiim. Benim hüsnü kuruntum herhalde yaaa yada belkide adam herkesle flortlesiyo boyle ooofff. Adam bide koc burcu iyyyy koc burcu adamlariinin hepsinin .... Eski sevgilimde koctu. Yaa bugun pazar diye hep doludur mekan diyedir dimi? Bakiniz züğürt tesellisi arayan fenoya bi sahip çıkın helee B Brunello Cicinelli
Ben adamı internetten ne zorluklarla dowland ettim, kaç gacıyı bertaraf etmek zorunda kaldım, kaç takıntılı eski sevgilisi ile mücadele ettim biliyor musunBiz evlendiğimizde bana evlilik cüzdanı değil diploma vermeleri gerekiyordu. Master diploması. Tez yazar gibi işledim adamı elde etmek için heheyyy nasıl bırakam
Malim rüyalarında sen adamı boşuyorsun, benim rüyalarımda adam beni boşuyor. Birisi bize bunun psikolojik analizini yapmalı
Sıkma canını tatlım. Herşey onların istediği gibi olsun istiyorlar. Mesela her istediğine evet diyor musun?Ne isteği bitiyo çaydaşım ne de istemediği.. herşeyden çok çabuk sıkılıyor mutlu etmek çok zor şimdiki zamanın çocuklarını
Göz şimdilik iyi durumda tubikim 29 undaydı randevumuz temuzun gittik kontrol etti şuan için iyi dedi ama bağışıklık dengeleyici ilaç kullandırıyor bize nezamandır göz damlası buda etki ediyor ilaç dedi gözleri iyi durumda dedi 6 ay daha kullanmamız lazım dedi Aralık 2 de tekrar randevu yazdı gelin bakalım duruma dedi.. çok şükür kuzum o zor günler geride kaldı en azından güneşe çıkabiliyor gözüm acıyo demiyo inşallah bu ilaç faydalı olurda bidaha tekrarlamaz bu hastalıkAyyy kurban olurum. Allah kolaylık versin nuroşum. Gözü iyileşti mi onun? Sıkıntı yok değil mi?
Bildiğin sana yürümüş kızım bu. Yeşil ışığı bırak geç geç yapmış sana eliyle.
E anlamaığım şey, mesajlaşmıyor musunuz şimdi? Bir de evliliğini nereden öğrendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?