Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

niye öyle dedin be
Kızzz 3 erkek evlendirmekte zor olur haa ama o karnında ki kız
Evlendirmekten önce ben kendjmi dusunuyirm dört erkeğin çamaşırını falan
Daginikligini
Of of of
Gerçi kız olup erkek gbi olan da var erkek olup kız gbi
Ayy hayırlısıyla bı öğrenelim.cinsiyeti

Evlendirmekten önce ben kendjmi dusunuyirm dört erkeğin çamaşırını falan
Daginikligini
Of of of
Gerçi kız olup erkek gbi olan da var erkek olup kız gbi
Ayy hayırlısıyla bı öğrenelim.cinsiyeti
Kız o anneciğiiiii

Tehdit etsene yarın de ki bugün de cinsiyet söylemezseniz vallahi daha gelmem de
sen detaylıya girmedin mi? detaylı da çıkar aslnda
İkili tarama mi diyorsun
Girmedim kuzum öyle şeylere
Hiçbirinde yaptırmadım bunda da gerek duymadım açıkçası

Ben ona diyeceğimi biliyorm ya kız dersin ya kız yoksa seni sahtekarliktan dolandırıcılıktan attiririm dicem

Gerçi bende kız hamile kalcak bı hal yok ya hadi bakalım hayırlısı diyirm
Diğerlerinden farklıdır bu hamilelik belki. Ondan dolayı da kız olabilir. Bizim bu komşu vardı doktor bana erkek dediğinde ona söylemiştim işte doktor erkek dedi erkekmis diye. O da baktı karnıma yok bu kız dedi. Hakkaten de bildi meğer kızmış o erkek seviyordu bu karın kız karnı demiştiyani bazıları biliyor kız dedilerse yabana atma

O ne giiiiz ilk defa duyuyorm
Çin takvimine baktm kafam karisti

kız bir konu vardı hatırlamıyorum konu sahibesini, bu ultrasonda bir çıkıntının duruş şekline göre kız/erkek olduğu anlaşılıyordu, bizim iş yerinde bi abinin çocuğu olcaktı 16 haftaya kadar göstermedi sıpa, ordan baktık kız dedik kız çıktı cidden de

Babannem elledi elledi erkek dedi
Hay dedim geçmişine yaşına saygım var

Ama kalça basen aldı başını gitti bazı insnlar desigin gbi biliyorlar

Ultrason fotoğrafından biliyorlar da hiç atmadım zaten kimbilir nerde

Evet kemik yukarı doğruysa erkek ileri uzaniyorsa kızdı dimi? Hatta kk da konusu var bunun ByNkoaLa

ByNkoaLa ayyy tamam sen demeden ben söyliimm detaylı ne ya 2 li pardon
Benim beyin uçtu error 404 not found
haftalar karıştı, pardon bebişim 2 lide çıkmaması çok normal de, ben detaylı ile haftasını karıştırdım

neyse biri bana şey demişti; hamile iken, senin oğlun olacak diye neden dedim göbek deliğin aşağı inmemiş dedi
ne alaka ya dedim göbek deliğin aşağı doğru sarkmış ise kız mış normal duruyor ise erkek o kadın yuzunden günlerce aynaya bakmıştım o değil sonra öğrendik erkeklermiş, gerçi bunlar koca karı ilacı gibi bişey ama bir aynaya bak istersen

Ultrason fotoğrafından biliyorlar da hiç atmadım zaten kimbilir nerde

ahanda buldum senin için

Evet kemik yukarı doğruysa erkek ileri uzaniyorsa kızdı dimi? Hatta kk da konusu var bunun ByNkoaLa

evet evet, biraz daha yassı paralel gibiyse kız dik gibi duruyorsa erkek tutmayanda var ama tutan daha fazla hatta anketli konu açmıştı tutan tutmayan diye kendisine atınca daha detaylı bakıyor o daha bilgili

Ben seni anladım zaten canm
Ayy göbek deliğine mi bakacam smdi hiç de anlamam sarkık mi düz mü ama en son gördüğümde düzdü heralde

Gerçekten yaaa biliyorlar bazı şeylerden de göbek deliği altta mi üstte mi ne bilecez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…