- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.541
Evlendirmekten önce ben kendjmi dusunuyirm dört erkeğin çamaşırını falan
niye öyle dedin be
Kızzz 3 erkek evlendirmekte zor olur haaama o karnında ki kız
Adnan’ın mıMaşallah canım bu arada Günaydın
Kedicikler gibi inşallah maşallah yaptık
Kız o anneciğiiiiiEvlendirmekten önce ben kendjmi dusunuyirm dört erkeğin çamaşırını falan
Daginikligini
Of of of
Gerçi kız olup erkek gbi olan da var erkek olup kız gbi
Ayy hayırlısıyla bı öğrenelim.cinsiyeti
Bu sefer soylemezse haftaya başka doktora giderm öğrenmek i icin
İkili tarama mi diyorsunTehdit etsene yarınde ki bugün de cinsiyet söylemezseniz vallahi daha gelmem de
sen detaylıya girmedin mi? detaylı da çıkar aslnda
Diğerlerinden farklıdır bu hamilelik belki. Ondan dolayı da kız olabilir. Bizim bu komşu vardı doktor bana erkek dediğinde ona söylemiştim işte doktor erkek dedi erkekmis diye. O da baktı karnıma yok bu kız dedi. Hakkaten de bildi meğer kızmışGerçi bende kız hamile kalcak bı hal yok ya hadi bakalım hayırlısı diyirm
O ne giiiiz ilk defa duyuyormnub teorisine baktın mı ross
Ay ne güzel heyecanlar Rabbim bize de nasip etsin inşallah ❤
O ne giiiiz ilk defa duyuyorm
Çin takvimine baktm kafam karisti
Amin canımnub teorisine baktın mı ross
Ay ne güzel heyecanlar Rabbim bize de nasip etsin inşallah ❤
Babannem elledi elledi erkek dediDiğerlerinden farklıdır bu hamilelik belki. Ondan dolayı da kız olabilir. Bizim bu komşu vardı doktor bana erkek dediğinde ona söylemiştim işte doktor erkek dedi erkekmis diye. O da baktı karnıma yok bu kız dedi. Hakkaten de bildi meğer kızmışo erkek seviyordu bu karın kız karnı demişti yani bazıları biliyor kız dedilerse yabana atma
Evet aklıma onlar geldi inşallah hocam maşallah aşkım hocam diyorlardı ya tövbe tovbeAdnan’ın mı
Ultrason fotoğrafından biliyorlar da hiç atmadım zaten kimbilir nerdekız bir konu vardı hatırlamıyorum konu sahibesini, bu ultrasonda bir çıkıntının duruş şekline göre kız/erkek olduğu anlaşılıyordu, bizim iş yerinde bi abinin çocuğu olcaktı 16 haftaya kadar göstermedi sıpa, ordan baktık kız dedik kız çıktı cidden de
Evet kemik yukarı doğruysa erkek ileri uzaniyorsa kızdı dimi? Hatta kk da konusu var bununkız bir konu vardı hatırlamıyorum konu sahibesini, bu ultrasonda bir çıkıntının duruş şekline göre kız/erkek olduğu anlaşılıyordu, bizim iş yerinde bi abinin çocuğu olcaktı 16 haftaya kadar göstermedi sıpa, ordan baktık kız dedik kız çıktı cidden de
Benim beyin uçtu
Ultrason fotoğrafından biliyorlar da hiç atmadım zaten kimbilir nerde
Eğer yarın da soylenmzse işi oralara goturucemm heraldeEvet kemik yukarı doğruysa erkek ileri uzaniyorsa kızdı dimi? Hatta kk da konusu var bununByNkoaLa
Evet kemik yukarı doğruysa erkek ileri uzaniyorsa kızdı dimi? Hatta kk da konusu var bununByNkoaLa
Ben seni anladım zaten canmBenim beyin uçtuerror 404 not found
haftalar karıştı, pardon bebişim 2 lide çıkmaması çok normal de, ben detaylı ile haftasını karıştırdım
neyse biri bana şey demişti; hamile iken, senin oğlun olacak diye neden dedim göbek deliğin aşağı inmemiş dedi
ne alaka ya dedim göbek deliğin aşağı doğru sarkmış ise kız mışnormal duruyor ise erkek o kadın yuzunden günlerce aynaya bakmıştım o değil sonra öğrendik erkeklermiş, gerçi bunlar koca karı ilacı gibi bişey ama bir aynaya bak istersen
Gerçekten yaaa biliyorlar bazı şeylerden de göbek deliği altta mi üstte mi ne bilecezBenim beyin uçtuerror 404 not found
haftalar karıştı, pardon bebişim 2 lide çıkmaması çok normal de, ben detaylı ile haftasını karıştırdım
neyse biri bana şey demişti; hamile iken, senin oğlun olacak diye neden dedim göbek deliğin aşağı inmemiş dedi
ne alaka ya dedim göbek deliğin aşağı doğru sarkmış ise kız mışnormal duruyor ise erkek o kadın yuzunden günlerce aynaya bakmıştım o değil sonra öğrendik erkeklermiş, gerçi bunlar koca karı ilacı gibi bişey ama bir aynaya bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?