- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.561
Kız öyle değilGerçekten yaaa biliyorlar bazı şeylerden de göbek deliği altta mi üstte mi ne bilecez
Konuya bişey yazayım da unutmiim sonraahanda buldum senin için
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
NUB teorisi (bebeğin ultrasonda genital tüberkül adı verilen çıkıntısından cinsiyeti anlamak) kesin sonuç verir mi? Nub çıkıntı teorisi, cinsiyet tahmininde internette son zamanlarda görmeye başladığımız bir şey. “Nub” yumru gibi bir şey demek, genital tüberkülü anlatmak için kullanılan bir...www.kadinlarkulubu.com
Sen birdaha bakBen seni anladım zaten canm
Ayy göbek deliğine mi bakacam smdi hiç de anlamam sarkık mi düz müama en son gördüğümde düzdü heralde
Şimdi göbeğime zeytin koyup fotosunu attirtma bana sarkık mi düz mi diye anlayamazsın hahahahahahahaKız öyle değilgöbek deliğinin aşağı kısmı, aşağı doğru sarkık gibi ise yani çekilmiş gibi ise kızmış
ama normal duruyor ise erkek mişben demiyorum Adanalı bir teyze söylemişti
Konuya bişey yazayım da unutmiim sonra
Alla alla nasıl biliyorlar ya
EvetKız öyle değilgöbek deliğinin aşağı kısmı, aşağı doğru sarkık gibi ise yani çekilmiş gibi ise kızmış
ama normal duruyor ise erkek mişben demiyorum Adanalı bir teyze söylemişti
Anca hayal kuralım.Bncede çok saapmayalim
Yoksa kahrimizdan üzerimize yağacak
Zeytinn hmmmmŞimdi göbeğime zeytin koyup fotosunu attirtma bana sarkık mi düz mi diye anlayamazsın hahahahahahaha
Bu ne aşağıdane yukarı da belli değil oturunca sarkık kalkınca düz oluyor
Baktım yorumlarına da ciddi ciddi yorumluyor gerçekten :)bende şaşırmıştım ama doğru çıktı, çoğu kişininde çıkıyor valla, at kız yorumlayalım hemenkonu sahibeside bakar o daha tecrübeli
O zaman senin ki şey gibi olmuş rossum ölüm gibi birşeydi ma kimse ölmediBu ne aşağıdane yukarı da belli değil oturunca sarkık kalkınca düz oluyor
Smdi sana nisbet edeyim hala sıcacık uatagimdayimAnca hayal kuralım.
Sıcacık yatak yorgan ohh miss dedikten 5 dk sonra bişeyler oluyor
ÖldürmediO zaman senin ki şey gibi olmuş rossum ölüm gibi birşeydi ma kimse ölmedi
Yat uyu dinlen canmcm, 8.30 çıktım.KoşuyorumSmdi sana nisbet edeyim hala sıcacık uatagimdayim
Hadi yat :)Yat uyu dinlen canmcm, 8.30 çıktım.Koşuyorum
Yat desen yatmam şuan :)))
Ben tahmin hakkımı kız'dan yana kullanıyorumÖldürmedi
Ama sanki düz gbi normal yani dumduk duruyor
Erkek bu da.kesin korktukları.basima gelecek :d
Ulaaa patili dedin dedin yaptık erkek çıktı smdi nasıl düzelcemBen tahmin hakkımı kız'dan yana kullanıyorum
Ulaaa patili dedin dedin yaptık erkek çıktı smdi nasıl düzelcem
Sen yanlış yapmışsındır rosscumUlaaa patili dedin dedin yaptık erkek çıktı smdi nasıl düzelcem
Ya rosss güldürdün beniHadi yat :)
Kosturmayi özledim su son üç ay yatmaktan kemiklerm sızladı vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?