Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıkma canını tatlım. Herşey onların istediği gibi olsun istiyorlar. Mesela her istediğine evet diyor musun?
Benim bi de 1 buçuk yaşında afacanım var. Şuan mesela koltuk tepelerinde oynuyorlar
Her istediğine evet dememeye çalışıyorum çaydaşım ama mümkün değil istediği her neyse olana kadar çanımızı okuyo

Oyy maşallah yavrum benim ya, bende çok dua ettim ona iyileşsin diye. İnşallah süreç içinde daha da iyi olacak. Çok tatlı bir kuzucuk çok

Elde edene kadar süslü git bence koy şimdi eşofmanları kenara kızım akıllı ol
Vallahi bende benim kocaya hayran olup internetten dowland etmiştim adamı. Ama ben bildiğin yürüdüm hatta uçtum adama. Numaramı o istemeden verdim, buluşmaya ben çağırdım vs. Nakış işler gibi işledim adamı. Atağımdır bu konularda çekinmem istediğimi alırım her türlü Yoksa peşinde ne şırfıntılar ne takıntılı eski sevgililer vardı. İşim çok zordu ama galip geldim O yüzden atak davranmanı tavsiye edebilirim. Hiçbir zaman kenarda durup o yazsın diye bekleyen biri olmadım. O yüzden benden alacağın tavsiyeler de o yönden olmaz
Ama şu boşanma işinin peşine düş. O kısım iyi gelmedi bana.

Aksjdhdh yaaa bizim bu heriflerin bizden çektikleri ney be ciciii aciyom bazen adamlara dunde bizim ki Colins'ten bı tişört almış bugün çarşıya çıkıyoz, onu giydi diye dövüşüyoz,bide yakıştı ki adama sormavalla deli misin divane misin diye geziyor ortada

Oyy Tişörtün arkasına göz kaleminle çaktırmadan sahipli yazsaydın Şu yaz sezonu erkekler için çok sakıncalı. Tişört çok hoş duruyor. Kışın öyle mi. Giy kazağı tamamdır. Her yerin kapalı, kıvrımlar belirsiz.
Kış candır, gerisi heyecan

Bosanma isinin
pesine dus derken mesela ? Ya kisa bi evlilik baya galiba. Çünkü bi 3 ay sonra falan birbirlerinin hicbiseyini begenmemisler. Resimler silinmis sosyal medyada. Cok pis stalkladim ama. Cikarimlarim bu yönde. Ha neden bosandi dersen orasini bi Allah bi onlar bilir dünya degisik bi hal aldi malum. Kiz seninde baya vukuatliymis kocanin pesindekiler ama. Ya ben simdi burda baya tanıniyorum ondan çekiniyorum. Yoksaa anasını bellerim bulusmaninda yurenmeninde ama Hmmm süslü git diyosun demek e bu gece dugun cikisi gidem gene o zaman. La topuklu giye giye ayaklarım evrildi yaa
Normalde asiri salaş bi insanimdir calisirken hayatta makyaj falan hak getire giyer aşortmaları giderim ammaaa is ciddi şimdi haklisin
Nerden muhabbet açem yaaa cok tanismiyozkii yegenin dogumgununu yapabilsek ordan kaynascaktik ama olmadi yaaar. B Brunello Cicinelli

Oyy maşallah yavrum benim ya, bende çok dua ettim ona iyileşsin diye. İnşallah süreç içinde daha da iyi olacak. Çok tatlı bir kuzucuk çok
Yav senin tatlı kalbini yirim yiriminşAllah senin de tatlış tatlış bebeklerin olur
Sizin tanışma hikayenizi çok merak ediyorum cicim haberin olsun
Her istediğine evet dememeye çalışıyorum çaydaşım ama mümkün değil istediği her neyse olana kadar çanımızı okuyo
Yapacağını biliyordu ondan tatlım. Çok akıllılar neye zaafımız olduğunu biliyorlar. Keşke kararlı durabilsek. Tutturma huyu var sanırım demi?

Böyle böyle adamların övgüvenlerini tavana çıkarıyoruz

Wp dan yaz bence, günaydınlar iyi geceler vs. Alıştır mesajlarına derim. Laf lafı açar zaten. Ordan özel meselelere getir lafı. Zor değil yavru ya. Şu telefonu benim elime versen 3 güne evlendiririm sizi de işte
Ben eşimi tanıdığımda 5 yıllık ilişkisi yeni bitmişti, sevgilisini boynuzlamış benimkisi. Bir yandan bu yaptığına pişman, bir yandan kız mesaj atıp duruyor unutamıyor bunu. Bir yandan sevgilisini boynuzladığı diğer kız tam bir ruh hastası ve takıntılı. O habire arıyor bunu. Ve başka başka kızlar.
Ben böyle bir kaosun ortasında elde ettim adamı ama neler çektiklerimi ben bilirim

Benim tanışmayı ve yaşadıklarımı anlatsam kk yerinden sarsılır be limonsuzum ara ara parça parça değiniyorum da işte, tam olarak versem bilemiyorum
Amin

kız Allah iyiliğini versin, kadinlar savaşırken çaktırmadan çekmiş almış ya adamı

resmen hileyle girmisin araya ama ben tek siz hepiniz diyerekten alnın akıyla çıkmışsın. seni alnından öpüyorum ninja cici. bu üstün yeteneklerini bizden de esirgeme emi

yooooggg ben hep gömüyorum
senin gibi cirkini kim napsin diyom. psikolojik sindirim yapiyom.
ama bakınca 1.80, yeşil gözlü, saçları cok, köfte dudakli, görenlerin yakışıklı bulduğu bi adam göbeğinden vuruyom diye şimdi onu eritiyo ama. illa bulurum ezecek bisey

Vaaaaauv

Hahahaha yarıldım Geçenlerde fenomen uçan avrad cici diye lakap takmıştı ama ninja cici de çok iyi oldu bak, yaratıcı ruhunuza hayran haha
Vallahi biraz öyle oldu, hadi siz yiyin birbirinizi ben bi alıyorum yakuşukluyu dedim Tabi o kadar kolay olmadı ama benim cazibeme kim dayanabilir şamdanım ya, ben istediysem alırım

Benim tanışmayı ve yaşadıklarımı anlatsam kk yerinden sarsılır be limonsuzum ara ara parça parça değiniyorum da işte, tam olarak versem bilemiyorum
Amin
Yaz yaz çok heyecanlı ya e demedin mi buna güven olmaz bana da yapabilir diye

Vayyyy annaaam baaabbbaaaam analar niler doğuruyor hele cicime bak sen yaaaa o kaostan afad ekibi gibim çıkarmış herifi evinin adamiiii cocuklarinin bubası yapmış helalll cici reyizzzz buyuksuuuunnn
Oyle gunaydin tunaydin yazilacak bi herif diil bu cicim ya. Yazilsada bakamaz haftasonu bitaraflarindan ter akiyo çünkü. Ben bikac kez saha gidem de o ara bi muhabbet kurem yürüyem bakalim nolcak? Ya bi vatsapa falan hikaye koysa ordan Allllaaah ne verdiyse yazip yuruycam ama. Oda yok
Yaa ben bi insta alem olmayacak büyle. Senelerdir korudugum sosyal medyasiz kimligimi bozacam uhuhuhuuu ossun feda ossun selvi boyluya B Brunello Cicinelli

sen ne diyon be cicim koç burcu kadınları beni bile cazibesiyle hayran birakiyo ki sen master koç olmusun artık sana düşmeyen de gitsin kanalizasyona düşsün zaten.

afiriverdin yani adami. surda tam olarak ele geçirme macerani anlatsan eminim yaz dizilerinden daha cok tutulur

Sorma valla ya. Benimki de yakışıklı. Bende çirkin şansı varmış ki beni sevmiş yani. Ama Allah tan son yıllarda iyice göbek yaptı

Sorma valla ya. Benimki de yakışıklı. Bende çirkin şansı varmış ki beni sevmiş yani. Ama Allah tan son yıllarda iyice göbek yaptı

aman o yakışıklıysa ben de doğal güzelim eminim sen de oylesindir

gobaandan vur onu limonsuz biz 17 yaşında tanıştık o zaman da vardi göbeği şimdi en gobeksiz hali gördüğüm o zaman da o göbeğe rağmen dikkat cekerdi. şimdi adami goremiyom bile o yüzden bilmiyom hala millet bakiyo mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…