- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.161
Her istediğine evet dememeye çalışıyorum çaydaşım ama mümkün değil istediği her neyse olana kadar çanımızı okuyoSıkma canını tatlım. Herşey onların istediği gibi olsun istiyorlar. Mesela her istediğine evet diyor musun?
Benim bi de 1 buçuk yaşında afacanım var. Şuan mesela koltuk tepelerinde oynuyorlar
Oyy maşallah yavrum benim ya, bende çok dua ettim ona iyileşsin diye. İnşallah süreç içinde daha da iyi olacak. Çok tatlı bir kuzucuk çokGöz şimdilik iyi durumda tubikim 29 undaydı randevumuz temuzun gittik kontrol etti şuan için iyi dedi ama bağışıklık dengeleyici ilaç kullandırıyor bize nezamandır göz damlası buda etki ediyor ilaç dedi gözleri iyi durumda dedi 6 ay daha kullanmamız lazım dedi Aralık 2 de tekrar randevu yazdı gelin bakalım duruma dedi.. çok şükür kuzum o zor günler geride kaldı en azından güneşe çıkabiliyor gözüm acıyo demiyo inşallah bu ilaç faydalı olurda bidaha tekrarlamaz bu hastalık
Elde edene kadar süslü git bence koy şimdi eşofmanları kenara kızım akıllı olKuzu bizim elimiz uzundur. Aslinda bunlari ailece taniyan baya bi ortak tanidiklarimiz var ama ben onlari araci tutmak istemiyorum. Adini soyadini yazinca cikti burda yerel bi sosyal medyada. Bide milletvekili bi akrabalari var her hafta ananemi arar duasini alir. Onlarin akrabasi oldugunu bende yeni ogrendim. Benimde baba tarafini hic sevmem ama cok bilindik koklu bi sulalesi vardir ilcede. Bunlar bizim ilceden diil ama.
Yok simdi mesajlasmiyoruzCarsamba tanistik iste ben dugun dernek halaybasi olarak gezmekten daha gidemedim selvi boylum al yazmalimin yaninaaa
Durumlarima bakiyor. Bide cok cevrimici olmuyo hep dukkanda zaten malum
Yaaa ne bileyim ben nasil yuruyem sosyal medyamda yok hemen alip takip mi edem nedem bi akil verin hele.
Dipnot: Onun mekana gittigim gece uzerimde efsane bi elbise ve makyaj vardi. Dugundeki herkes hayran oldu bana hatta ama. Simdi esofman giyip gidem diyom boyluu poslu hanim gizim şoorda ama. Hani bak ben hep oyle süslü diil böyleyim normal hayatta neticede calisan insanim la topuklu giyemde fitik mi olemsinyali veren diyorum ama. Yaaa ben ne diyom cici yaaaa. Cok yakisikli ya esmer yesil gozlu. Allahim en sevdigim. Nolur benim ossuuun noluuuurrr amin deyin hele hep birlikteee
B Brunello Cicinelli
Aksjdhdh yaaa bizim bu heriflerin bizden çektikleri ney be ciciiiGünaydın yavrularım. Rüyamda eşim benden boşanıyordu bende benden boşanmasın diye hamileyim yalanı söyledim. O da boşanmaktan vazgeçti. Zaten 1 ay dolmadan hamile kalırım diye hesap yapıyorum içimden. Yemin ederim bilinçaltım entrika dolu, filmlerdeki kötü karakterler gibiyim
Sizlerde ne var ne yok bakalım
OyyAksjdhdh yaaa bizim bu heriflerin bizden çektikleri ney be ciciiiaciyom bazen adamlara dunde bizim ki Colins'ten bı tişört almış bugün çarşıya çıkıyoz, onu giydi diye dövüşüyoz,bide yakıştı ki adama sorma valla deli misin divane misin diye geziyor ortada
pesine dus derken mesela ? Ya kisa bi evlilik baya galiba. Çünkü bi 3 ay sonra falan birbirlerinin hicbiseyini begenmemisler. Resimler silinmis sosyal medyada. Cok pis stalkladim ama. Cikarimlarim bu yönde. Ha neden bosandi dersen orasini bi Allah bi onlar bilir dünya degisik bi hal aldi malum. Kiz seninde baya vukuatliymis kocanin pesindekiler ama. Ya ben simdi burda baya tanıniyorum ondan çekiniyorum. Yoksaa anasını bellerim bulusmaninda yurenmeninde amaElde edene kadar süslü git bence koy şimdi eşofmanları kenara kızım akıllı ol
Vallahi bende benim kocaya hayran olup internetten dowland etmiştim adamı. Ama ben bildiğin yürüdüm hatta uçtum adama. Numaramı o istemeden verdim, buluşmaya ben çağırdım vs. Nakış işler gibi işledim adamı. Atağımdır bu konularda çekinmem istediğimi alırım her türlüYoksa peşinde ne şırfıntılar ne takıntılı eski sevgililer vardı. İşim çok zordu ama galip geldim O yüzden atak davranmanı tavsiye edebilirim. Hiçbir zaman kenarda durup o yazsın diye bekleyen biri olmadım. O yüzden benden alacağın tavsiyeler de o yönden olmaz
Ama şu boşanma işinin peşine düş. O kısım iyi gelmedi bana.
Yav senin tatlı kalbini yirim yirimOyy maşallah yavrum benim ya, bende çok dua ettim ona iyileşsin diye. İnşallah süreç içinde daha da iyi olacak. Çok tatlı bir kuzucuk çok
Sizin tanışma hikayenizi çok merak ediyorum cicim haberin olsunBen adamı internetten ne zorluklarla dowland ettim, kaç gacıyı bertaraf etmek zorunda kaldım, kaç takıntılı eski sevgilisi ile mücadele ettim biliyor musunBiz evlendiğimizde bana evlilik cüzdanı değil diploma vermeleri gerekiyordu. Master diploması. Tez yazar gibi işledim adamı elde etmek için heheyyy nasıl bırakam
Malim rüyalarında sen adamı boşuyorsun, benim rüyalarımda adam beni boşuyor. Birisi bize bunun psikolojik analizini yapmalı
Yapacağını biliyordu ondan tatlım. Çok akıllılar neye zaafımız olduğunu biliyorlar. Keşke kararlı durabilsek. Tutturma huyu var sanırım demi?Her istediğine evet dememeye çalışıyorum çaydaşım ama mümkün değil istediği her neyse olana kadar çanımızı okuyo
Böyle böyle adamların övgüvenlerini tavana çıkarıyoruzAksjdhdh yaaa bizim bu heriflerin bizden çektikleri ney be ciciiiaciyom bazen adamlara dunde bizim ki Colins'ten bı tişört almış bugün çarşıya çıkıyoz, onu giydi diye dövüşüyoz,bide yakıştı ki adama sorma valla deli misin divane misin diye geziyor ortada
Wp dan yaz bence, günaydınlar iyi geceler vs. Alıştır mesajlarına derim. Laf lafı açar zaten. Ordan özel meselelere getir lafı. Zor değil yavru ya. Şu telefonu benim elime versen 3 güne evlendiririm sizi de işteBosanma isinin
pesine dus derken mesela ? Ya kisa bi evlilik baya galiba. Çünkü bi 3 ay sonra falan birbirlerinin hicbiseyini begenmemisler. Resimler silinmis sosyal medyada. Cok pis stalkladim ama. Cikarimlarim bu yönde. Ha neden bosandi dersen orasini bi Allah bi onlar bilir dünya degisik bi hal aldi malum. Kiz seninde baya vukuatliymis kocanin pesindekiler ama. Ya ben simdi burda baya tanıniyorum ondan çekiniyorum. Yoksaa anasını bellerim bulusmaninda yurenmeninde amaHmmm süslü git diyosun demek e bu gece dugun cikisi gidem gene o zaman. La topuklu giye giye ayaklarım evrildi yaa
Normalde asiri salaş bi insanimdir calisirken hayatta makyaj falan hak getire giyer aşortmaları giderim ammaaa is ciddi şimdi haklisin
Nerden muhabbet açem yaaa cok tanismiyozkii yegenin dogumgununu yapabilsek ordan kaynascaktik ama olmadi yaaar. B Brunello Cicinelli
Benim tanışmayı ve yaşadıklarımı anlatsam kk yerinden sarsılır be limonsuzum ara ara parça parça değiniyorum da işte, tam olarak versem bilemiyorumBöyle böyle adamların övgüvenlerini tavana çıkarıyoruz
Wp dan yaz bence, günaydınlar iyi geceler vs. Alıştır mesajlarına derim. Laf lafı açar zaten. Ordan özel meselelere getir lafı. Zor değil yavru ya. Şu telefonu benim elime versen 3 güne evlendiririm sizi de işte
Ben eşimi tanıdığımda 5 yıllık ilişkisi yeni bitmişti, sevgilisini boynuzlamış benimkisi. Bir yandan bu yaptığına pişman, bir yandan kız mesaj atıp duruyor unutamıyor bunu. Bir yandan sevgilisini boynuzladığı diğer kız tam bir ruh hastası ve takıntılı. O habire arıyor bunu. Ve başka başka kızlar.
Ben böyle bir kaosun ortasında elde ettim adamı ama neler çektiklerimi ben bilirim
Böyle böyle adamların övgüvenlerini tavana çıkarıyoruz
VaaaaauvWp dan yaz bence, günaydınlar iyi geceler vs. Alıştır mesajlarına derim. Laf lafı açar zaten. Ordan özel meselelere getir lafı. Zor değil yavru ya. Şu telefonu benim elime versen 3 güne evlendiririm sizi de işte
Ben eşimi tanıdığımda 5 yıllık ilişkisi yeni bitmişti, sevgilisini boynuzlamış benimkisi. Bir yandan bu yaptığına pişman, bir yandan kız mesaj atıp duruyor unutamıyor bunu. Bir yandan sevgilisini boynuzladığı diğer kız tam bir ruh hastası ve takıntılı. O habire arıyor bunu. Ve başka başka kızlar.
Ben böyle bir kaosun ortasında elde ettim adamı ama neler çektiklerimi ben bilirim
Hahahaha yarıldımkız Allah iyiliğini versin, kadinlar savaşırken çaktırmadan çekmiş almış ya adamı
resmen hileyle girmisin araya ama ben tek siz hepiniz diyerekten alnın akıyla çıkmışsın. seni alnından öpüyorum ninja cici. bu üstün yeteneklerini bizden de esirgeme emi
Yaz yaz çok heyecanlı yaBenim tanışmayı ve yaşadıklarımı anlatsam kk yerinden sarsılır be limonsuzum ara ara parça parça değiniyorum da işte, tam olarak versem bilemiyorum
Amin♥
Vayyyy annaaam baaabbbaaaam analar niler doğuruyor hele cicime bak sen yaaaa o kaostan afad ekibi gibim çıkarmış herifiWp dan yaz bence, günaydınlar iyi geceler vs. Alıştır mesajlarına derim. Laf lafı açar zaten. Ordan özel meselelere getir lafı. Zor değil yavru ya. Şu telefonu benim elime versen 3 güne evlendiririm sizi de işte
Hahahaha yarıldımGeçenlerde fenomen uçan avrad cici diye lakap takmıştı ama ninja cici de çok iyi oldu bak, yaratıcı ruhunuza hayran haha
Vallahi biraz öyle oldu, hadi siz yiyin birbirinizi ben bi alıyorum yakuşukluyu dedimTabi o kadar kolay olmadı ama benim cazibeme kim dayanabilir şamdanım ya, ben istediysem alırım
Sorma valla ya. Benimki de yakışıklı. Bende çirkin şansı varmış ki beni sevmiş yani. Ama Allah tan son yıllarda iyice göbek yaptıyooooggg ben hep gömüyorum
senin gibi cirkini kim napsin diyom. psikolojik sindirim yapiyom.
ama bakınca 1.80, yeşil gözlü, saçları cok, köfte dudakli, görenlerin yakışıklı bulduğu bi adamgöbeğinden vuruyom diye şimdi onu eritiyo ama. illa bulurum ezecek bisey
Sorma valla ya. Benimki de yakışıklı. Bende çirkin şansı varmış ki beni sevmiş yani. Ama Allah tan son yıllarda iyice göbek yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?