Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki hiç emzik almadı bonusum. Daha çok beni emzik yerine kullanmayı tercih ettiaslında ben emzirmeyi seviyorum ama bu suyunu çıkardı bi iyileşsin de hayirlisiyla Geçmiş olsun canım Sana da Allah sabır versin şimdiden

Diloşumm nasılsın canımm ?

ya bir bihter vardı ne olduu o
İyim kuzum sen nasılsın
Bihter yalan oldu canım Behlül de aldı gitti
Bizle geyik yaptı yaptı bir hoşçakalin demedn çekti gitti vallaha ona çok kızgınım

İyim kuzum sen nasılsın
Bihter yalan oldu canım Behlül de aldı gitti
Bizle geyik yaptı yaptı bir hoşçakalin demedn çekti gitti vallaha ona çok kızgınım
Harbiden heee ne ara gitti ne oldu hesabı pasif üyeliğini iptal ettirdi herhal

Ya rosss güldürdün beni
Minik göbüş seni
Az kaldı diyeceğim ama öyle olmadığını hepimiz biliyoruz
İyisi mi sabır diyeyim, elbet giren çıkıyor

Valla minik gobusli oldum doğru
Doğsa da çıksa gitse artık yurumeye başlasa o ağlama dis evrelerini gecirsek keşke hemen

Harbiden heee ne ara gitti ne oldu hesabı pasif üyeliğini iptal ettirdi herhal
Evet CNm muneye sordum hesabını kapattı dedi bir de bu 3 oldu habire kız geyik yaptı hesabını kapattı sonra geldi oram ağrıyor buram ağrıyor dedi ondan kapttim dedi
Bu sefer neresi ağrıdı da kapattı bilmiyorum

Bence onun kocası bilmiyor yakalanıyor kapatıyor sona geri geliyor falan bence öyle yani ben öyle düşünüyorum

Sen yanlış yapmışsındır rosscum bu işte bir terslik var dur şimdi sakin ol ve yarını bekle düzelecek o
Pati sıvamayalım bence
Ben de anlattığı belirtilerden dolayı erkek olma ihtimali üzerinde yoğunlaşmıştım.

Valla minik gobusli oldum doğru
Doğsa da çıksa gitse artık yurumeye başlasa o ağlama dis evrelerini gecirsek keşke hemen
Ben de isterdim ki evlenmiş olsunlar ama benim yaşım hala 30 olsun
Olur mu ki

Olabilir aslında
Ama bize dedi ki kk eşim bana açtı dedi dimek yalan söyledi canım
Ya bi koca neden karısına KK da üyelik aç desin ki
benim eşimde bilmiyordu sonra söyledim, işsizmisin ya dedi bana hhahaha
yani bir erkeğin karısına KK da üyelik aç diyebileceğini nedense düşünemedim suan bi komik geldi kılıfına uyduramadım neyse canım dedikodu yapmayalım bizene hıhhh

Pati sıvamayalım bence
Ben de anlattığı belirtilerden dolayı erkek olma ihtimali üzerinde yoğunlaşmıştım.

Ben de isterdim ki evlenmiş olsunlar ama benim yaşım hala 30 olsun
Olur mu ki
Amecey sana pis bı bakış attım şuan

Valla keşke hep 30 da kalsak çok sevdm 30 u
Evlencekler evlencek inanıyorum ben (;
Ve sen hala 30 undaki gbi goruneceksin genç ve güzel kv olacaksın :)

benim eşimde bana ergen misin diyor
ya ne alaka sohbet çok güzel diyorum, ben en son ergenlikte forumlarda takılıyordum diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…