Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:)
Göbek deliği işe yaramadı
Çirkinlik güzellik işe yaramadı
Ne olacağını çocukta şaşırdı bnce

Kız olursa akrosum cekcegi var hahahahahaha

sevindim canımm motor kazaları beni çok korkutuyor Allah korusunn..
ay hoşbuldumm evett seni bende tanıdımm çok gülmüşlüğüm var senin yorumlarına
yanlış hatırlamıyorsam seninle 1 topikte daha beraberiz; 2020 yılında gebelik planlayanlar falan

:)
Göbek deliği işe yaramadı
Çirkinlik güzellik işe yaramadı
Ne olacağını çocukta şaşırdı bnce

Kız olursa akrosum cekcegi var hahahahahaha
kız olursa; tellioğulları ve seferoğulları diye ittifak kurarsınız

kız olursa; tellioğulları ve seferoğulları diye ittifak kurarsınız
Bizim ne olacağımız belli değil küçük oğlan erkek olsun diyor neden diyirm yoksa hep kız çizgi filmi açarsın erkek olursa erkek çizgi filmi izleriz diyo
Herkesin kendine göre derdi var

Evet ☺
Olabiliritesi yüksek şeyler konusunda birbirimizi motive edelim, gerisi heybeden serbest atış
:d
Ama ben serbest atmadım ciddi söyledim
Benm annem.mesela 52 yaşında hiç de kv gbi durmuyor herkes bizi arkadaş sanıyor sende gelinlerle öyle olursun

İyi yapmışsın canım kaç yıllık evliydin ? ne zamandır istiyorsunuz..
Bir an önce olur inşallah

15 aylık evliyiz canım, aslında hemen düşünmüyorduk ama benim eşim çok istiyor birde etrafımızda çok deneyip olmayan var onları gördükçe deneyelim dedik iyi ki demişiz çünkü 3 aydır olmuyor yani tutmasıdır doğmasıdır derken benim istediğim senelere denk gelecek herhalde

İns uzun süreler olmaz
Hemencicik bir bebek sahibi olursunuz

Tez vakitte olsun inşallaahhhh

Sende onun numarası yok muydu
Konusmuyir muydunuz siz ben neden öyle hatrliyirm
Vardı CNm gördüm konuştuk ettik ama yabancı numarayı yurt dışı sordum daha önce bunu kullanıyordum dedi biraz konuştuk ben buraya sevmedim deidm whsatapi sevmemiş kk geri dönelim dedi sonra demekki diyer hattını taktın telefona bir dahs. Haber alınamadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…