- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.621
:)Senin durum çok karışık rosscumşuan tahmin yeteneğimi kullanamıyorum nedense kafamda deli sorular neyse suan bence cinsiyet oluşum aşamasında ondan dolayı bu kargaşa bu bilinmezlik meçhulluk yarına kadar netleşecek sukunet
yanlış hatırlamıyorsam seninle 1 topikte daha beraberiz; 2020 yılında gebelik planlayanlar falansevindim canımm motor kazaları beni çok korkutuyor Allah korusunn..
ay hoşbuldumm evett seni bende tanıdımm çok gülmüşlüğüm var senin yorumlarına
kız olursa; tellioğulları ve seferoğulları diye ittifak kurarsınız:)
Göbek deliği işe yaramadı
Çirkinlik güzellik işe yaramadı
Ne olacağını çocukta şaşırdı bnce
Kız olursa akrosum cekcegi varhahahahahaha
Bizim ne olacağımız belli değil küçük oğlan erkek olsun diyor neden diyirm yoksa hep kız çizgi filmi açarsın erkek olursa erkek çizgi filmi izleriz diyokız olursa; tellioğulları ve seferoğulları diye ittifak kurarsınız
EvetBirbirimize yükselme inandirma.isini mi
Ha tamam o zaman canım yaKız onu nerden cikardin kuzum
Dün öğlen burdaydim çok koşturmaca geçti gelen giden derken gece indik eve canım geliyorum topikteyim CNm
Bihter kim ki?Diloşumm nasılsın canımm ?
ya bir bihter vardı ne olduu o
Vallah bizde tanımıyoruzHa tamam o zaman canım ya☺
Bihter kim ki?
:dEvet ☺
Olabiliritesi yüksek şeyler konusunda birbirimizi motive edelim, gerisi heybeden serbest atış
yanlış hatırlamıyorsam seninle 1 topikte daha beraberiz; 2020 yılında gebelik planlayanlar falan
İyi yapmışsın canımgebelikle ilgili bir kaç topikte vardım sonra kendi topiğimizi açalım dedik ordayız şimdi
Choclatecake işteHa tamam o zaman canım ya☺
Bihter kim ki?
Şu habire sağa sola mican biri vardı kuzmHa tamam o zaman canım ya☺
Bihter kim ki?
Sende onun numarası yok muyduŞu habire sağa sola mican biri vardı kuzm
Bir de şu emojiyi hep kullanırdı
İyi yapmışsın canımkaç yıllık evliydin ? ne zamandır istiyorsunuz..
Bir an önce olur inşallah
İns uzun süreler olmaz15 aylık evliyiz canım, aslında hemen düşünmüyorduk ama benim eşim çok istiyor birde etrafımızda çok deneyip olmayan var onları gördükçe deneyelim dedik iyi ki demişiz çünkü 3 aydır olmuyoryani tutmasıdır doğmasıdır derken benim istediğim senelere denk gelecek herhalde
Tez vakitte olsun inşallaahhhh15 aylık evliyiz canım, aslında hemen düşünmüyorduk ama benim eşim çok istiyor birde etrafımızda çok deneyip olmayan var onları gördükçe deneyelim dedik iyi ki demişiz çünkü 3 aydır olmuyoryani tutmasıdır doğmasıdır derken benim istediğim senelere denk gelecek herhalde
Biz onu merak ederken o hesabını kapattirmisti. Belki de fake ti bilemiycemChoclatecake işte
Vardı CNm gördüm konuştuk ettik ama yabancı numarayı yurt dışı sordum daha önce bunu kullanıyordum dedi biraz konuştuk ben buraya sevmedim deidm whsatapi sevmemişSende onun numarası yok muydu
Konusmuyir muydunuz siz ben neden öyle hatrliyirm
O koni çok değişik benceBiz onu merak ederken o hesabını kapattirmisti. Belki de fake ti bilemiycem
İns uzun süreler olmaz
Hemencicik bir bebek sahibi olursunuz
Tez vakitte olsun inşallaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?