Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen bir ara banlandim ya o zaman eşime sardım hadi kk na koş git başımdan diyor benmki
Hahahahshdhsjs

Pati sıvamayalım bence
Ben de anlattığı belirtilerden dolayı erkek olma ihtimali üzerinde yoğunlaşmıştım.

Ben de isterdim ki evlenmiş olsunlar ama benim yaşım hala 30 olsun
Olur mu ki
Roosss bu aralar çirkinleştin mi canım böyle bir çirkinleşme bir nemrutluk var mı üzerinde genelde kız güzelliği alır derler ondan soruyorum yani
Amecey napayım kadın 4 erkekle nasıl uğraşsın çamaşır ütü o cocuklara gelin almak 3 gelin ile uğraşmak 3 oğlan evlendirmek 3 üne ev almak anammmmm

Geçen bir ara banlandim ya o zaman eşime sardım hadi kk na koş git başımdan diyor benmki
Hahahahshdhsjs
hahahahaha bizimkide ufak bir kaza geçirdi minik minicik bir şey 1,5 akşamdır giremiyorum seni bir stresli gördüm diyor; yooooo ne alakası var yaa dedim ne bileyim KK ya giremiyorsun ondan herhalde diyo çok biliyorsun sen yat aşağı sen dedim

geçmiş olsun canım, kötü birşey yok inşallah

2. Hamileliğimde bu kez kızım olacak diye o kadar çok inandırmıştım ki kendimi dr erkek dediğinde hii erkek bir daha bak değil demiştim.
Sağlıkla gelsin tüm bebişler, en önemlisi bu ve uykuyu seven, gazsız,hastalıksız

geçmiş olsun canım, kötü birşey yok inşallah
Teşekkür ederim canım, yok maşallah dana gibi ufak tefek sıyrıklar cok üzerine durulacak düşülecek bir konu değil ama eşime kalsa yoğun bakım da hissediyor kendini
Bu arada hoş geldin başka topiklerde yorumlar da görüyordum seni, yorumlarını beğenmişliğim ve yorumlarımı beğenip gülmüşlüğün çok var tanıdım seni

hııı erkek nedir ya
aminnn, en önemlisi o tabi ki..

sevindim canımm motor kazaları beni çok korkutuyor Allah korusunn..
ay hoşbuldumm evett seni bende tanıdımm çok gülmüşlüğüm var senin yorumlarına

Her zaman çirkinlik var bende çirkin Betty kalp ben
Yaaa biri diyo çok cirkinlessmissin biri diyor guzellesmissin valla kafam bulandı

Geçmiş olsun canm
Erkeklerin binbir nazi ayri
İlgilendim mi de kk ya koş der
İlgilenmesem işin gücün kk der
Kendisi de sapıtıyor bazı konularda

Ben ikincisinde üç tane farklı doktora gitmiştim.kiz diyecek diye üçü de birleşmiş milletler gbi üzerime üzerime erkeeeeek demişti

Her zaman çirkinlik var bende çirkin Betty kalp ben
Yaaa biri diyo çok cirkinlessmissin biri diyor guzellesmissin valla kafam bulandı
Senin durum çok karışık rosscum şuan tahmin yeteneğimi kullanamıyorum nedense kafamda deli sorular neyse suan bence cinsiyet oluşum aşamasında ondan dolayı bu kargaşa bu bilinmezlik meçhulluk yarına kadar netleşecek sukunet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…