- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.601
Geçen bir ara banlandim ya o zaman eşime sardım hadi kk na koş git başımdan diyor benmkiYa bi koca neden karısına KK da üyelik aç desin ki
benim eşimde bilmiyordusonra söyledim, işsizmisin ya dedi bana hhahaha
yani bir erkeğin karısına KK da üyelik aç diyebileceğini nedense düşünemedim suan bi komik geldikılıfına uyduramadım neyse canım dedikodu yapmayalım bizene hıhhh
RoosssPati sıvamayalım bence
Ben de anlattığı belirtilerden dolayı erkek olma ihtimali üzerinde yoğunlaşmıştım.
Ben de isterdim ki evlenmiş olsunlar ama benim yaşım hala 30 olsun
Olur mu ki
haa evet kız öyle bişeydiChoclatacake mi :)
hahahahahaGeçen bir ara banlandim ya o zaman eşime sardım hadi kk na koş git başımdan diyor benmki
Hahahahshdhsjs
hahahahahabizimkide ufak bir kaza geçirdi minik minicik bir şey 1,5 akşamdır giremiyorum seni bir stresli gördüm diyor; yooooo ne alakası var yaa dedim ne bileyim KK ya giremiyorsun ondan herhalde diyo çok biliyorsun sen yat aşağı sen dedim
İnanırım bakAmecey sana pis bı bakış attım şuan
Valla keşke hep 30 da kalsak çok sevdm 30 u
Evlencekler evlencek inanıyorum ben (;
Ve sen hala 30 undaki gbi goruneceksin genç ve güzel kv olacaksın :)
Evet cnm oChoclatacake mi :)
2. Hamileliğimde bu kez kızım olacak diye o kadar çok inandırmıştım ki kendimi dr erkek dediğinde hii erkek bir daha bak değil demiştim.Roosssbu aralar çirkinleştin mi canım böyle bir çirkinleşme bir nemrutluk var mı üzerinde genelde kız güzelliği alır derler ondan soruyorum yani
Amecey napayım kadın 4 erkekle nasıl uğraşsın çamaşır ütü o cocuklara gelin almak 3 gelin ile uğraşmak 3 oğlan evlendirmek 3 üne ev almak anammmmm
Teşekkür ederim canım, yok maşallah dana gibigeçmiş olsun canım, kötü birşey yok inşallah
hııı erkek nedir ya2. Hamileliğimde bu kez kızım olacak diye o kadar çok inandırmıştım ki kendimi dr erkek dediğinde hii erkek bir daha bak değil demiştim.
Sağlıkla gelsin tüm bebişler, en önemlisi bu ve uykuyu seven, gazsız,hastalıksız
Amel defterim kapanıyordu heycandan ne diyosunhııı erkek nedir ya
aminnn, en önemlisi o tabi ki..
Teşekkür ederim canım, yok maşallah dana gibiufak tefek sıyrıklar cok üzerine durulacak düşülecek bir konu değil ama eşime kalsa yoğun bakım da hissediyor kendini
Bu arada hoş geldinbaşka topiklerde yorumlar da görüyordum seni, yorumlarını beğenmişliğim ve yorumlarımı beğenip gülmüşlüğün çok var tanıdım seni
Her zaman çirkinlik var bende çirkin Betty kalp benRoosssbu aralar çirkinleştin mi canım böyle bir çirkinleşme bir nemrutluk var mı üzerinde genelde kız güzelliği alır derler ondan soruyorum yani
Amecey napayım kadın 4 erkekle nasıl uğraşsın çamaşır ütü o cocuklara gelin almak 3 gelin ile uğraşmak 3 oğlan evlendirmek 3 üne ev almak anammmmm
Allah akıl fikir versin onaEvet cnm o
Gel biz bu işleri bırakalım canmcmİnan
Benm hislerm çıkar
Geçmiş olsun canmhahahahahabizimkide ufak bir kaza geçirdi minik minicik bir şey 1,5 akşamdır giremiyorum seni bir stresli gördüm diyor; yooooo ne alakası var yaa dedim ne bileyim KK ya giremiyorsun ondan herhalde diyo çok biliyorsun sen yat aşağı sen dedim
Birbirimize yükselme inandirma.isini miGel biz bu işleri bırakalım canmcm
Böyle olmayacak
Ben ikincisinde üç tane farklı doktora gitmiştim.kiz diyecek diye2. Hamileliğimde bu kez kızım olacak diye o kadar çok inandırmıştım ki kendimi dr erkek dediğinde hii erkek bir daha bak değil demiştim.
Sağlıkla gelsin tüm bebişler, en önemlisi bu ve uykuyu seven, gazsız,hastalıksız
Senin durum çok karışık rosscumHer zaman çirkinlik var bende çirkin Betty kalp ben
Yaaa biri diyo çok cirkinlessmissin biri diyor guzellesmissin valla kafam bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?