- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.641
Ay hiç fake gibi durmuyorduBiz onu merak ederken o hesabını kapattirmisti. Belki de fake ti bilemiycem
Kaç tane foto attı anlık mi attı ?Vardı CNm gördüm konuştuk ettik ama yabancı numarayı yurt dışı sordum daha önce bunu kullanıyordum dedi biraz konuştuk ben buraya sevmedim deidm whsatapi sevmemişkk geri dönelim dedi sonra demekki diyer hattını taktın telefona bir dahs. Haber alınamadı
En çok cicininkini istiyorm
Benim adımı vermediğin için bu yorumunu beğenemedim. Gusura bakma bummEn çok cicininkini istiyorm
Ama sizinkileri de istiyirm
K Kendinisevenbirii nin ki de olsun
D Dilos06 un da olsun
B Brunello Cicinellicanımmm durumlar nasıl his belirti var mı 12-13 gün sonra bi test patlatta KK kopkoyu idrar testi örneği görsün döktürdüğün kurşuna hayretlerim şaştııı
bende bundan bi 5-6 sene önce fal baktırdığımda birine İstanbul-Taksim de , bana evlenip ayrılacağımı, sonra tekrar evleneceğimi isimlere kadar vermişti sallıyo la bu herif dedimhepsiini tek tek yaşadım çok şükür
@RosSsS nasılsın canım ? hamilelik nasıl gidiyor, bulantı,aşerme ?mesela bn 4 ay hamilelik yaşadım; 5 kilo almıştım ben değil çocuk istiyor diye geziyordum ortada hahahaha
@Amecey canım ender çelebinasılsınnn :) saçlarınla aran nasıl, alışabildiniz miiii
@Bonus selamkalemine, klavyesine kubban olduğum diyet nasıl? başladın mı, nasıl gidiyor ?
@samdan canım samdanım :) nasılsın ? kv falan gelecekti yanılmıyorsam, naptın.. nasıl geçti, sen nasılsın
@tosia iş nasıl geçiyor canım, alışabildin mi aradan sonra bebiş sorun yaratıyor mu ?
@mehlika nur nasılsın canımm
@_Gulnihal_ canım nasılsın ? doğurmadın dimi
@HayatSevinceGuzeell telatabikkk nasılsın?KPSS işleri nasıl gidiyorr
@Cay6 canımm çayım nasılsın, napıyorsun
@Kendinisevenbirii fırın sütlaçlrı yedin, yerinden kalkamıyon dimii, 1 tane vermedin
@Limonsuzzcay ultra ultra limonsuzum nasılsınnn :)
vs vs vs .. canlar eşim motor kazası atlattı ondan cumartesi akşamdan beri giremiyorum.. yazılanların çoğunu hatta hiçbirini okuyamadım diyebilirim.. direk bu sayfadan devam ediyorum
Önce yurt dışı numarası sonra wp sevmedim hmmmmKaç tane foto attı anlık mi attı ?
Mugeye baglattiniz beni
Wp yi sevmemek ne demek Yaaa insanın eli kolu gbi artık wp yi de sevmeyen ne bileyim
Sizinla değil miyim yaniBenim adımı vermediğin için bu yorumunu beğenemedim. Gusura bakma bumm
Bu topikte beğenmedim yapmak yasah bacım. Cici yasahladi bilgin olsunBenim adımı vermediğin için bu yorumunu beğenemedim. Gusura bakma bumm
Ponçik kalbini sinirlendirmedilerse kızmaz
Daha geçen gün konuşmuştuk oysa kiiiiiiiiponcikvegece seninkini bilmiyordum.seninde olsun hiç seninle bebek isteme konusu geçmedi
Sizinla değil miyim yani
Kız senin bebek istediğini gormedm gözümden kaçmış
En çok seninde olsun istiyorm
Anaaaaa ay doğru YaaaDaha geçen gün konuşmuştuk oysa kiiiiiiii
hayaller 30 yaş 3çocuk
hayatlar 30 yaş evli mutlu çocuksuz demiştimmmm
şuaannn hiç beğenmedim. BUMMMMM
Bu topikte beğenmedim yapmak yasah bacım. Cici yasahladi bilgin olsun
Anaaaaa ay doğru Yaaa
Kusura bakma cidden aklımdan çıkmış
Teşekkür ederim canımm.. Dana gibi maşallahpatilii iyiyiim teşekküür ederiim =) KPSS ile şöyleyiz :.
Geçmiş olsun patiliim Beterinden korusunnasıl eşin?
O zaman barıştık
Aynen canım haftasonu AVM'ler gezilecek gibi olmuyo da işte bakma,ama bugün gitmemiz daha iyi cidden tenha olunca daha rahat anlarım baktigimdan aldigimdanCanoo en akillicasini yapmissiniz yarin tahne olur lc w bugun biz girdik bi kasa kuyrugu vardiki sorma esim sen haftaici gel canim buraya dedi burdan bugun bisey alinmaz dedi ciktik valla...
Önce yurt dışı numarası sonra wp sevmedim hmmmm
acaba neyse ya
Biz onu merak ederken o hesabını kapattirmisti. Belki de fake ti bilemiycem
Vardı CNm gördüm konuştuk ettik ama yabancı numarayı yurt dışı sordum daha önce bunu kullanıyordum dedi biraz konuştuk ben buraya sevmedim deidm whsatapi sevmemişkk geri dönelim dedi sonra demekki diyer hattını taktın telefona bir dahs. Haber alınamadı
Kaç tane foto attı anlık mi attı ?
Mugeye baglattiniz beni
Wp yi sevmemek ne demek Yaaa insanın eli kolu gbi artık wp yi de sevmeyen ne bileyim
AminnEn çok cicininkini istiyorm
Ama sizinkileri de istiyirm
K Kendinisevenbirii nin ki de olsun
D Dilos06 un da olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?