Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim canımm.. Dana gibi maşallah ( çok şükür )

Allah sabır versin yaaa Allah zihin açıklığı versin bebişim
ayy iyii barii biz de bi motorlu çocukla çarpışmıştık bi keresinde. Ondan beri aklım çıkıyorr.

Amiin patiliiim teşekkür ederimm =)

Ben de çok okuyamıyorum da naptınız sizinle kalacak mı minik anlaştılar mı =)

ona ben de hala çok kızıyorum. Hep gidip gelmiştii. Ben onu avukat sanıyordum değilmiş.
Buraya gelip öyle konuşup konuşup sonra kapatıp gitmek de ne bileyim.
Kandırıldık.
Avukat ne alaka
onun hiç avukat gibi tipi yoktu ki
Konuşmalarına bakınca avukat olmadığı da çok belli seni bunu düşünmeye iten sebep neydi ki aceba

Avukat ne alaka
onun hiç avukat gibi tipi yoktu ki
Konuşmalarına bakınca avukat olmadığı da çok belli seni bunu düşünmeye iten sebep neydi ki aceba

dimii patilim ya aslında dediğin gibi ben de şüphelenmiştim ama üye olduğumda ilk tanıdıklarımdandı o da. İnanmışıım saf gibii

dimii patilim ya aslında dediğin gibi ben de şüphelenmiştim ama üye olduğumda ilk tanıdıklarımdandı o da. İnanmışıım saf gibii
Olsun .. Her insan hayatında hata yapabilir senin de hatan bu olmuş Allah beterinden korusun

Nasılsın hatunun dibi
İyiyim rossumm hep bı bana yürüyorsun hisleri var içimde beeeyada benim hep sana yürüme cabamdan kaynakli bu hiss sanirim
Hiç bir şey yok canım.. Ufak bir motor kazası atlattı; bir kaç minik sıyrık var.. Kol alçı da onun haricinde her şey kontrolüm altın da
Kız ayy çok geçmiş olsun patilim,Allah beterinden saklasin sadaka fln verin canım,siz de mi ciciler gibi göze nazara geliyorsunuz kız dikkat edin anacim

Ohaaaa ben o kızı bir kaç ay önce tanımıştım hala polis diyordu
akıllanmamış demek ki

hadi canıım bize subay mı astsubay mı öyle bişey demiştii yanlış hatırlamıyorsam

ne ara oldu bunlar Roscum ilk gidişinde mi ikinci de mii yoksa başka gidişi de varmıydıı maluuum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…