- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.661
ayy iyii bariiTeşekkür ederim canımm.. Dana gibi maşallah( çok şükür )
Allah sabır versin yaaaAllah zihin açıklığı versin bebişim
Anaaa sana avukatım mi demiştiona ben de hala çok kızıyorum. Hep gidip gelmiştii. Ben onu avukat sanıyordum değilmiş.
Buraya gelip öyle konuşup konuşup sonra kapatıp gitmek de ne bileyim.
Kandırıldık.
Kirlendik aldatildikona ben de hala çok kızıyorum. Hep gidip gelmiştii. Ben onu avukat sanıyordum değilmiş.
Kandırıldık.
Avukat ne alakaona ben de hala çok kızıyorum. Hep gidip gelmiştii. Ben onu avukat sanıyordum değilmiş.
Kandırıldık.
Blofunu sevsinler seninTabisiiiiiii hiç küsmedik kiiii
Azıcık blöf yapayım dedim
evett. Öncesinde profilinde öğretmen mi öyle bişey yazıyodu. Eşim açtı üyeliğimi o öyle yazmış bilmiyorum avukatım şuan evdeyim gibi bişeyler demiştiAnaaa sana avukatım mi demişti
Hoşgeldin bebişimYa yine 30 sayfayı geçmiş biriken yaa,ne düşük cenelerimiz var anasını satiyimokuyamadım,hep geri kaldim,kim geldi kim gitti hiç bilmiyorum tüm yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz
Nasılsın hatunun dibi
Hiç bir şey yok canım.. Ufak bir motor kazası atlattı; bir kaç minik sıyrık var.. Kol alçı da onun haricinde her şey kontrolüm altın da
Avukat ne alaka
onun hiç avukat gibi tipi yoktu ki
Konuşmalarına bakınca avukat olmadığı da çok belliseni bunu düşünmeye iten sebep neydi ki aceba
Hoşbuldum balım,aynen nerde bu şamdan,profiline msj da bıraktım ama dün girmiş en son
hem de neeeKirlendik aldatildik
Genç kızlık duygularımızla oynandı
Olsun .. Her insan hayatında hata yapabilirdimii patilim yaaslında dediğin gibi ben de şüphelenmiştim ama üye olduğumda ilk tanıdıklarımdandı o da. İnanmışıım saf gibii
Biz en başından beri B Brunello Cicinelli ile mugeye bağladık işihem de neee
İyiyim rossummNasılsın hatunun dibi
Kız ayy çok geçmiş olsun patilim,Allah beterinden saklasin sadaka fln verin canım,siz de mi ciciler gibi göze nazara geliyorsunuz kız dikkat edin anacimHiç bir şey yok canım.. Ufak bir motor kazası atlattı; bir kaç minik sıyrık var.. Kol alçı da onun haricinde her şey kontrolüm altın da
Olsun .. Her insan hayatında hata yapabilirsenin de hatan bu olmuş Allah beterinden korusun
OhaaaaBiz en başından beri B Brunello Cicinelli ile mugeye bağladık işi
Eşini polis demişti ama.hic polislik kavramıyla ilgili bişey bilmiyordu
Ben bir yem attım bişey yazdm ardından pat üyelik iptali geldi
Yine çözmüştüm işi
hadi canıımBiz en başından beri B Brunello Cicinelli ile mugeye bağladık işi
Eşini polis demişti ama.hic polislik kavramıyla ilgili bişey bilmiyordu
Ben bir yem attım bişey yazdm ardından pat üyelik iptali geldi
Yine çözmüştüm işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?