- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.681
İkimizin birbirimize karşı boş olmadigimizi dusunuyormİyiyim rossummhep bı bana yürüyorsun hisleri var içimde beee yada benim hep sana yürüme cabamdan kaynakli bu hiss sanirim
Kız ayy çok geçmiş olsun patilim,Allah beterinden saklasin sadaka fln verin canım,siz de mi ciciler gibi göze nazara geliyorsunuz kız dikkat edin anacim
Bak bakalım.benm.gozlerime.kacar mi cakaaaaalllhadi canıımbize subay mı astsubay mı öyle bişey demiştii yanlış hatırlamıyorsam
ne ara oldu bunlar Roscum ilk gidişinde mi ikinci de mii yoksa başka gidişi de varmıydıımaluuum
Kuzucummm hosgeldinnn iyiyim bin sukur sen nasilsinnB Brunello Cicinellicanımmm durumlar nasıl his belirti var mı 12-13 gün sonra bi test patlatta KK kopkoyu idrar testi örneği görsün döktürdüğün kurşuna hayretlerim şaştııı
bende bundan bi 5-6 sene önce fal baktırdığımda birine İstanbul-Taksim de , bana evlenip ayrılacağımı, sonra tekrar evleneceğimi isimlere kadar vermişti sallıyo la bu herif dedimhepsiini tek tek yaşadım çok şükür
@RosSsS nasılsın canım ? hamilelik nasıl gidiyor, bulantı,aşerme ?mesela bn 4 ay hamilelik yaşadım; 5 kilo almıştım ben değil çocuk istiyor diye geziyordum ortada hahahaha
@Amecey canım ender çelebinasılsınnn :) saçlarınla aran nasıl, alışabildiniz miiii
@Bonus selamkalemine, klavyesine kubban olduğum diyet nasıl? başladın mı, nasıl gidiyor ?
@samdan canım samdanım :) nasılsın ? kv falan gelecekti yanılmıyorsam, naptın.. nasıl geçti, sen nasılsın
@tosia iş nasıl geçiyor canım, alışabildin mi aradan sonra bebiş sorun yaratıyor mu ?
@mehlika nur nasılsın canımm
@_Gulnihal_ canım nasılsın ? doğurmadın dimi
@HayatSevinceGuzeell telatabikkk nasılsın?KPSS işleri nasıl gidiyorr
@Cay6 canımm çayım nasılsın, napıyorsun
@Kendinisevenbirii fırın sütlaçlrı yedin, yerinden kalkamıyon dimii, 1 tane vermedin
@Limonsuzzcay ultra ultra limonsuzum nasılsınnn :)
vs vs vs .. canlar eşim motor kazası atlattı ondan cumartesi akşamdan beri giremiyorum.. yazılanların çoğunu hatta hiçbirini okuyamadım diyebilirim.. direk bu sayfadan devam ediyorum
Polis falan değil yaaaOhaaaaben o kızı bir kaç ay önce tanımıştım hala polis diyordu
akıllanmamış demek ki
Cok cokkkk gecmis olsun esin iyi degil mi bi sorun.yok degl mi canimB Brunello Cicinellicanımmm durumlar nasıl his belirti var mı 12-13 gün sonra bi test patlatta KK kopkoyu idrar testi örneği görsün döktürdüğün kurşuna hayretlerim şaştııı
bende bundan bi 5-6 sene önce fal baktırdığımda birine İstanbul-Taksim de , bana evlenip ayrılacağımı, sonra tekrar evleneceğimi isimlere kadar vermişti sallıyo la bu herif dedimhepsiini tek tek yaşadım çok şükür
@RosSsS nasılsın canım ? hamilelik nasıl gidiyor, bulantı,aşerme ?mesela bn 4 ay hamilelik yaşadım; 5 kilo almıştım ben değil çocuk istiyor diye geziyordum ortada hahahaha
@Amecey canım ender çelebinasılsınnn :) saçlarınla aran nasıl, alışabildiniz miiii
@Bonus selamkalemine, klavyesine kubban olduğum diyet nasıl? başladın mı, nasıl gidiyor ?
@samdan canım samdanım :) nasılsın ? kv falan gelecekti yanılmıyorsam, naptın.. nasıl geçti, sen nasılsın
@tosia iş nasıl geçiyor canım, alışabildin mi aradan sonra bebiş sorun yaratıyor mu ?
@mehlika nur nasılsın canımm
@_Gulnihal_ canım nasılsın ? doğurmadın dimi
@HayatSevinceGuzeell telatabikkk nasılsın?KPSS işleri nasıl gidiyorr
@Cay6 canımm çayım nasılsın, napıyorsun
@Kendinisevenbirii fırın sütlaçlrı yedin, yerinden kalkamıyon dimii, 1 tane vermedin
@Limonsuzzcay ultra ultra limonsuzum nasılsınnn :)
vs vs vs .. canlar eşim motor kazası atlattı ondan cumartesi akşamdan beri giremiyorum.. yazılanların çoğunu hatta hiçbirini okuyamadım diyebilirim.. direk bu sayfadan devam ediyorum
FBI mübareekkBak bakalım.benm.gozlerime.kacar mi cakaaaaalll
Valla girişlerini sayamadik ama
Samdanla cici eş muhabbeti yaptığında o da bnmki de nöbette diyordubiraz sksti mi kaçıp gidiyordu
Çok teklif geldi ama ilgilenmiyorum çocuklarım var dedimFBI mübareekk
ben de gözüüm açık diyiim resmen ayakta uyutulmuşuuz
olmazz olabilemez rosuum bizimm size burda ihtiyacımıız varrÇok teklif geldi ama ilgilenmiyorum çocuklarım var dedim
Her yeni üyeye inanmaolmazz olabilemez rosuum bizimm size burda ihtiyacımıız varrkurda kuşa yem olacaz yoksaaa
hahahaHer yeni üyeye inanma
Ben ilk üye olduğumda ne nerde bile bilmiyordum
Direk koni açması bizi ayıkladi
İyiyimm bende balımm çok şükür, bir yaramazlık yokKuzucummm hosgeldinnn iyiyim bin sukur sen nasilsinn
Kimdi ki o?İyim kuzum sen nasılsın
Bihter yalan oldu canım Behlül de aldı gitti
Bizle geyik yaptı yaptı bir hoşçakalin demedn çekti gitti vallaha ona çok kızgınım
Dun bende giremedim gunduz gece biriken sayfalari okudum senin ve samdan in omayisi dikkatimi cekmisti ama sen gene romantik gezmelerdesindir esinle diye dusunmustum beybimmmİyiyimm bende balımm çok şükür, bir yaramazlık yok
Etiket nasıl yapılıyor onda. Bile haberm yoktuhahahabbak ben de napmışıım ilk üye olduğmda profilim kapalıymışş bende durum yazıyordum ama kimseden çıt yok niyee kimse ses vermiyo diyodum sonra ayıktıım
artık ben de öyle yapıyoruum =))
heyy gidii heeyy şimdi bak bideeEtiket nasıl yapılıyor onda. Bile haberm yoktu
Şimdi işin kurdu oldukheyy gidii heeyy şimdi bak bidee
ben dee olacağıımm ben deeeŞimdi işin kurdu olduk
İlk zamanlar yavru ceylan gbiydim
Nasıl kizz nasıl nasilBu arada ben hesabı kapalı olan kişilerin bdv konularını görebiliyorum
Akros duymasiinnİkimizin birbirimize karşı boş olmadigimizi dusunuyorm
Hislerimiz çok kuvvetli birbirimize karşı
Akrosa yukselemiyorm.bu kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?