Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O beni emellerine alet etti
Onun işi başından aşkın beni gormz
Rahat ol
Ah be rossumm evde akrostan topikte bizden çektiğin ne senin be her yerde kıstırılmak kaderin mi bu kadar cazibeli olma,cekim gücünü düşür accik

Pazartesi sendromum devam ediyor, hiçbir kahve beni ayıltmadı bugün kızlar
Hoşgeldin busracim yazamadım dün çok msj birikmisti
Eşin sbh okkalı bı öpücükle yollasaydi ise sendrom mendrom kalmazdı sanki

Hoşgeldin busracim yazamadım dün çok msj birikmisti
Eşin sbh okkalı bı öpücükle yollasaydi ise sendrom mendrom kalmazdı sanki

hoşbuldumm merhabalarrr
ay eşim sabahları tek gözü kapalı oluyor habire soru soruyor genelde şu nerde bu nerde
en son bende eeh yeter artık hadi ben kaçtım deyip çıkıyorum evden

hoşbuldumm merhabalarrr
ay eşim sabahları tek gözü kapalı oluyor habire soru soruyor genelde şu nerde bu nerde
en son bende eeh yeter artık hadi ben kaçtım deyip çıkıyorum evden
Aaa hiç oldu mu simdi adamı sbh kıstırsana her köşede kiz çabuk ayilirsiniz ikinizde,gününüz bomba gibi geçer

Merhaba kızlar, sabah kahvaltı vardı kurumda, öğlene kadar sürdü,öğlen de yemek faslı,
dün error veriyordu site,
hafta sonum temizlikle geçti, ctesi kışlıkları çıkardım, pazar da genel temizlik, çamaşır ütü vs,
gece sırt üstü yatamıyorum,sağıma soluma yatınca da kollarım uyuşuyor, sık sık uyanıyorum,
sizler nasılsınız

Maşallahh Mehlikaaa

Hoşgeldin mehlikaamm canım bide çalışan hanimsin,kalitesiz uyku mahveder akşama kadar seniAlllah kolaylık versin inşallah
Kız bide öğlene kdr süren kahvaltı ardına öğle yemeği nerenize yediniz anasını satiyim

kışlıklar benim gözümde büyüyor bu hafta sonu bende halledeceğim inşallah
son ayların ya artık zor oluyordur Allah yardımcın olsun valla

yarın bi deniyim o zaman tuvalet yolunda kıstırıyım
İlk böyle sıkıştırcaksan adam şaşkına dönebilir yalniz benim kocam ilk zamanlar yazık böyle ponçik ponçik neye uğradığını şaşırıyorduartik yillandik tabi alıştı benden önce hadi gel kistirda gidicem daha işim gücüm var diyo

Geçen hafta ayırdım. Şimdi bir sürü ütülenecek kıyafet var

Maşallahh Mehlikaaa
sağol canım, çok yoruldum ama,gece bir ara wc ye kalktım ,her yerim ağrıyor,
şu kışlık yazlık kaldırma olayı çok uzun sürüyor ya, bizim koca gardrop var, çocukların dolap ve şifonyeri, en sevmediğim işlerden biri,
bebek için de kıyafetler vardı bavullarda onları da çıkarıp dizdim, bir ara yıkayıp küçük büyük ayıracam,
iki şifonyer çekmecesi ve iki raf doldu bebek kıyafetiyle, bazılarında lekeler oluşmuş umarım geçer yıkayınca

kesin şok olur benimki de zaten
yaa müdavimi olmuş seninki desene

Ah be rossumm evde akrostan topikte bizden çektiğin ne senin be her yerde kıstırılmak kaderin mi bu kadar cazibeli olma,cekim gücünü düşür accik
Çok.libisim yüksek sanırım herkes beni kistiriyor
Senin kdr cazibeli değilim bibigim sen en cazibeli en çekim gücüne sahip insansın o kdr ki hepimizi çekim gücüne aldın

patllamak üzereyim zaten,yemekteen geldiğimde kusmak üzereydim, öğlen çok az yedim, yarım kase çorba,azcık ta barbunya yedim, dana rosto ve püre vardı yiyemedim,
sütlaç vardı bir kase yedim
gece bir ara tacize uğradım, bizimki farkında olmadan coşmuştu, ben wc ye kalkınca totosunu dönüp uyudu

kesin şok olur benimki de zaten
yaa müdavimi olmuş seninki desene
Eh benden mütevellit müdavimi olsun bı zahmet o kdr ısırıp,mıncırıp öpüp kokluyom sıkıştırınca
Seninkinin tepkisini merak ettim şimdi yarın yaz bari operasyonu gerçekleştirince

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…