- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.701
O beni emellerine alet ettiAkros duymasiinnsonra gelip topigi basmasin,hamile avradimi emellerinize alet etmeyin diye
Ah be rossumm evde akrostan topikte bizden çektiğin ne senin beO beni emellerine alet etti
Onun işi başından aşkın beni gormz
Rahat ol
Hoşgeldin busracimPazartesi sendromum devam ediyor, hiçbir kahve beni ayıltmadı bugün kızlar
Hoşgeldin busracimyazamadım dün çok msj birikmisti
Eşin sbh okkalı bı öpücükle yollasaydi ise sendrom mendrom kalmazdı sanki
Aaa hiç oldu mu simdihoşbuldumm merhabalarrr
ay eşim sabahları tek gözü kapalı oluyor habire soru soruyor genelde şu nerde bu nerde
en son bende eeh yeter artık hadi ben kaçtım deyip çıkıyorum evden
Aaa hiç oldu mu simdiadamı sbh kıstırsana her köşede kiz çabuk ayilirsiniz ikinizde,gününüz bomba gibi geçer
Maşallahh MehlikaaaMerhaba kızlar, sabah kahvaltı vardı kurumda, öğlene kadar sürdü,öğlen de yemek faslı,
dün error veriyordu site,
hafta sonum temizlikle geçti, ctesi kışlıkları çıkardım, pazar da genel temizlik, çamaşır ütü vs,
gece sırt üstü yatamıyorum,sağıma soluma yatınca da kollarım uyuşuyor, sık sık uyanıyorum,
sizler nasılsınız
Hoşgeldin mehlikaammMerhaba kızlar, sabah kahvaltı vardı kurumda, öğlene kadar sürdü,öğlen de yemek faslı,
hafta sonum temizlikle geçti, ctesi kışlıkları çıkardım, pazar da genel temizlik, çamaşır ütü vs,
gece sırt üstü yatamıyorum,sağıma soluma yatınca da kollarım uyuşuyor, sık sık uyanıyorum,
sizler nasılsınız
Bir kere söyledim ban yedimNasıl kizz nasıl nasil
Merhaba kızlar, sabah kahvaltı vardı kurumda, öğlene kadar sürdü,öğlen de yemek faslı,
sizler nasılsınız
İlk böyle sıkıştırcaksan adam şaşkına dönebilir yalnizyarın bi deniyim o zaman tuvalet yolunda kıstırıyım
Özelden söyleyince de ban yeniliyor mu yaBir kere söyledim ban yedim
Geçen hafta ayırdım. Şimdi bir sürü ütülenecek kıyafet varMerhaba kızlar, sabah kahvaltı vardı kurumda, öğlene kadar sürdü,öğlen de yemek faslı,
sizler nasılsınız
sağol canım, çok yoruldum ama,gece bir ara wc ye kalktım ,her yerim ağrıyor,Maşallahh Mehlikaaa
İlk böyle sıkıştırcaksan adam şaşkına dönebilir yalnizbenim kocam ilk zamanlar yazık böyle ponçik ponçik neye uğradığını şaşırıyordu artik yillandik tabi alıştı benden önce hadi gel kistirda gidicem daha işim gücüm var diyo
Çok.libisim yüksek sanırım herkes beni kistiriyorAh be rossumm evde akrostan topikte bizden çektiğin ne senin beher yerde kıstırılmak kaderin mi bu kadar cazibeli olma,cekim gücünü düşür accik
patllamak üzereyim zaten,yemekteen geldiğimde kusmak üzereydim, öğlen çok az yedim, yarım kase çorba,azcık ta barbunya yedim, dana rosto ve püre vardı yiyemedim,Hoşgeldin mehlikaammcanım bide çalışan hanimsin,kalitesiz uyku mahveder akşama kadar seni Alllah kolaylık versin inşallah
Kız bide öğlene kdr süren kahvaltı ardına öğle yemeği nerenize yediniz anasını satiyim
Eh benden mütevellit müdavimi olsun bı zahmetkesin şok olur benimki de zaten
yaa müdavimi olmuş seninki desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?