Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eh benden mütevellit müdavimi olsun bı zahmet o kdr ısırıp,mıncırıp öpüp kokluyom sıkıştırınca
Seninkinin tepkisini merak ettim şimdi yarın yaz bari operasyonu gerçekleştirince

kız ben o kadar yanaşsam işe geç kalırız, orda o kadarla bırakmaz benimki

Sana güzel kahve yapan olmamış.ondan ayilmamissin

ay kahvaltı yapamıyoruz hafta içi ya, bir ara düzene oturtmuştuk 15 er dk erken kalkıp güzelce yiyorduk, ne zaman bozuldu yine iş yerinde poğaça çaya döndü bilmiyorum bizde anlamadık
gerçekten güzel bir kahvaltı yapınca ayılıyor insan ama

kışlıklar benim gözümde büyüyor bu hafta sonu bende halledeceğim inşallah
son ayların ya artık zor oluyordur Allah yardımcın olsun valla
aynen, ağırlaşmaya başladım, gece kollarım uyuşmasa iyiyim aslında ama, magnezyum eksikliğinden midir nedir anlamadım

Çok.libisim yüksek sanırım herkes beni kistiriyor
Senin kdr cazibeli değilim bibigim sen en cazibeli en çekim gücüne sahip insansın o kdr ki hepimizi çekim gücüne aldın
Hayransin dimi banaa (bıyık ovuşturan emoji de olsa keşke)

Bu hafta sütlaç haftasıydı sanırım

aynen, ağırlaşmaya başladım, gece kollarım uyuşmasa iyiyim aslında ama, magnezyum eksikliğinden midir nedir anlamadım

olabilir, valla zor ya ama Allahtan kışa denk gelmiş, yaz olsa birde üzerine sıcak eklenecekti...

olabilir, valla zor ya ama Allahtan kışa denk gelmiş, yaz olsa birde üzerine sıcak eklenecekti...
evet ,kova burcu olacak oğluşum,
kızım da ocak doğumlu, oğlak burcu, bir de mayıs doğumlu oğlum var boğa burcu :)

Kız maşallah iyi yemissiniz afiyet şifa olsun inşallah
Ayy işte tam o taciz anın da ne işin var WC de ne güzel agrin sizin kalmazdı işte
kız ben o kadar yanaşsam işe geç kalırız, orda o kadarla bırakmaz benimki
Ya ahaha o zmn çok mıncırma iki sev bırak barimaksat ayılmak olsun

Biz dün alelacele nikaha yetiscez diye çay icemedik kahvaltı yapamadık valla baş ağrısından olduk eşim de bende
Ciddi kahvaltı gerekli
ben kahveyi kahvaltı okumuşum ya nasıl ayılamadıysam hala demek ki
Allah seni yaaa
Haaa kah ve
Haaa kah vakti çok yakınlar

Biz dün alelacele nikaha yetiscez diye çay icemedik kahvaltı yapamadık valla baş ağrısından olduk eşim de bende
Ciddi kahvaltı gerekli

Allah seni yaaa
Haaa kah ve
Haaa kah vakti çok yakınlar

valla yaa birde açıklama yapmışım uzun uzun kahvaltıya nasıl hasretsem demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…