- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.721
Sana güzel kahve yapan olmamış.ondan ayilmamissinPazartesi sendromum devam ediyor, hiçbir kahve beni ayıltmadı bugün kızlar
Eh benden mütevellit müdavimi olsun bı zahmeto kdr ısırıp,mıncırıp öpüp kokluyom sıkıştırınca
Seninkinin tepkisini merak ettim şimdiyarın yaz bari operasyonu gerçekleştirince
Sen zaten oldunben dee olacağıımm ben deee
Sana güzel kahve yapan olmamış.ondan ayilmamissin
aynen, ağırlaşmaya başladım, gece kollarım uyuşmasa iyiyim aslında ama, magnezyum eksikliğinden midir nedir anlamadımkışlıklar benim gözümde büyüyor bu hafta sonu bende halledeceğim inşallah
son ayların ya artık zor oluyordur Allah yardımcın olsun valla
Hayransin dimi banaaÇok.libisim yüksek sanırım herkes beni kistiriyor
Senin kdr cazibeli değilim bibigim sen en cazibeli en çekim gücüne sahip insansın o kdr ki hepimizi çekim gücüne aldın
Bu hafta sütlaç haftasıydı sanırımpatllamak üzereyim zaten,yemekteen geldiğimde kusmak üzereydim, öğlen çok az yedim, yarım kase çorba,azcık ta barbunya yedim, dana rosto ve püre vardı yiyemedim,
sütlaç vardı bir kase yedim
gece bir ara tacize uğradım, bizimki farkında olmadan coşmuştu, ben wc ye kalkınca totosunu dönüp uyudu
ben kahveyi kahvaltı okumuşum ya nasıl ayılamadıysam hala demek kiSana güzel kahve yapan olmamış.ondan ayilmamissin
aynen, ağırlaşmaya başladım, gece kollarım uyuşmasa iyiyim aslında ama, magnezyum eksikliğinden midir nedir anlamadım
evet ,kova burcu olacak oğluşum,olabilir, valla zor ya ama Allahtan kışa denk gelmiş, yaz olsa birde üzerine sıcak eklenecekti...
Kız maşallah iyi yemissiniz afiyet şifa olsun inşallahpatllamak üzereyim zaten,yemekteen geldiğimde kusmak üzereydim, öğlen çok az yedim, yarım kase çorba,azcık ta barbunya yedim, dana rosto ve püre vardı yiyemedim,
sütlaç vardı bir kase yedim
gece bir ara tacize uğradım, bizimki farkında olmadan coşmuştu, ben wc ye kalkınca totosunu dönüp uyudu
Ya ahaha o zmn çok mıncırma iki sev bırak barikız ben o kadar yanaşsam işe geç kalırız, orda o kadarla bırakmaz benimki
Biz dün alelacele nikaha yetiscez diye çay icemedik kahvaltı yapamadık valla baş ağrısından olduk eşim de bendeay kahvaltı yapamıyoruz hafta içi ya, bir ara düzene oturtmuştuk 15 er dk erken kalkıp güzelce yiyorduk, ne zaman bozuldu yine iş yerinde poğaça çaya döndü bilmiyorum bizde anlamadık
gerçekten güzel bir kahvaltı yapınca ayılıyor insan ama
Allah seni yaaaben kahveyi kahvaltı okumuşum ya nasıl ayılamadıysam hala demek ki
İvet çok hemde teomandan bile çokHayransin dimi banaa(bıyık ovuşturan emoji de olsa keşke )
Bana biraz boğa burcunu anlatsanaevet ,kova burcu olacak oğluşum,
kızım da ocak doğumlu, oğlak burcu, bir de mayıs doğumlu oğlum var boğa burcu :)
evet ,kova burcu olacak oğluşum,
kızım da ocak doğumlu, oğlak burcu, bir de mayıs doğumlu oğlum var boğa burcu :)
Ya ahaha o zmn çok mıncırma iki sev bırak barimaksat ayılmak olsun
Biz dün alelacele nikaha yetiscez diye çay icemedik kahvaltı yapamadık valla baş ağrısından olduk eşim de bende
Ciddi kahvaltı gerekli
Allah seni yaaa
Haaa kah ve
Haaa kah vakti çok yakınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?