Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla yaa birde açıklama yapmışım uzun uzun kahvaltıya nasıl hasretsem demek
Biz sana hazırlarız kahvaltı yaa sen üzülme
Gerçi benm akros hazırlıyor ( eşim olur kendileri)
Ama o da güzel yanı üç aydır bir zehirlenme bir olay bir ölme belirtisi göstermediğime göre iyi hazırlıyor demek bu

ayy hamiş karısına iyi bakıyor desenee
ne güzel ya hazırlasın hazırlasın bazı erkekler asla elini sürmüyor

Benim de kv çok güzel hazırlar kahvaltıyı. Kahvaltıya gitmek için fırsat kolluyorum

gitmeden bekledim biraz, kendinde olsa eminim vazgeçerdi, ikimiz de yorgunduk çünkü,haftasonu full çalıştı,
üstelik sabah 6 olmadan kalkıp işe gidecekti,

C Calcifer benm babam boğa aşırı yemek yiyor
Aşırı inatçı
Boğazlardan genel.anlamda.korkuyorm yemek konusunda
Daha içindeyken çocuğu doyuramiyirm.habire acikiyirm
Doğduğunda.dusunemiyirm.bile
Ben ikizler olduğum için inatçılığı bana sökmüyor. Yemek yapmayı da çok seviyorum o konuda uyuşuyoruz

Bana biraz boğa burcunu anlatsana
çok iştahlı, yemek yerken gözü doymaz, daha birinci tabağa başlarken 2. yide yicem der, sık sık acıkır (gerçi yedikleri nereye gider anlamam sıska oğluşum)
bu sene 1. sınıfa başladı, sorumluluk sahibi, ödevini hemen yapar, çok hızlı ve hareketli,
anne aşığı, daha bu seneye kadar babası ağzıyla kuş tutsa yine en çok annemi seviyorum derdi, artık büyüdü galiba,ikinizi de diyor artık,
çok sevecen,sevgi pıtırcığı, dışa açık, çabuk arkadaş ediniyor, 6,5 yaşında oğlum, aklıma gelenler bunlar

Olmaaaazzzz o emijo sen demek
= K Kendinisevenbirii
Diyosun
Eşim boğa burcu. İyidir boğa burçları
O zmn bu mesajının altinda kullaniyom bu emojiyi sen anlaaa
gitmeden bekledim biraz, kendinde olsa eminim vazgeçerdi, ikimiz de yorgunduk çünkü,haftasonu full çalıştı,
üstelik sabah 6 olmadan kalkıp işe gidecekti,
Ve o dertte tacize kalkışmış helal olsun

Çok iştahlı dimi bu da bnde öyle.olacak
Ne güzel.ins bnmki de sninki gbi olur canmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…