- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.741
Biz sana hazırlarız kahvaltı yaa sen üzülmevalla yaa birde açıklama yapmışım uzun uzun kahvaltıya nasıl hasretsem demek
Biz sana hazırlarız kahvaltı yaa sen üzülme
Gerçi benm akros hazırlıyor ( eşim olur kendileri)
Ama o da güzel yanı üç aydır bir zehirlenme bir olay bir ölme belirtisi göstermediğime göre iyi hazırlıyor demek bu
Benim de kv çok güzel hazırlar kahvaltıyı. Kahvaltıya gitmek için fırsat kolluyorumBiz sana hazırlarız kahvaltı yaa sen üzülme
Gerçi benm akros hazırlıyor ( eşim olur kendileri)
Ama o da güzel yanı üç aydır bir zehirlenme bir olay bir ölme belirtisi göstermediğime göre iyi hazırlıyor demek bu
gitmeden bekledim biraz, kendinde olsa eminim vazgeçerdi, ikimiz de yorgunduk çünkü,haftasonu full çalıştı,Kız maşallah iyi yemissiniz afiyet şifa olsun inşallah
Ayy işte tam o taciz anın da ne işin var WC dene güzel agrin sizin kalmazdı işte
Ya ahaha o zmn çok mıncırma iki sev bırak barimaksat ayılmak olsun
İlk.ikisinde sürmedi zatenayy hamiş karısına iyi bakıyor desenee
ne güzel ya hazırlasın hazırlasın bazı erkekler asla elini sürmüyor
Tamam anladık iyi kv den var tamamBenim de kv çok güzel hazırlar kahvaltıyı. Kahvaltıya gitmek için fırsat kolluyorum
Kayınvalidem ❤ benTamam anladık iyi kv den var tamam
Nananabsbdnsmsndbd
Benm annem.o kdr güzel yemek yapar ama babam illa eleştirir illa bişey bulurBen ikizler olduğum için inatçılığı bana sökmüyor.Yemek yapmayı da çok seviyorum o konuda uyuşuyoruz
Sana şuan pis bakışlar firlatiyirmKayınvalidem ❤ ben
Eşimde o yok Yemek ayırt etmez. Erkek kardeşim boğa aynı babanBenm annem.o kdr güzel yemek yapar ama babam illa eleştirir illa bişey bulur
Bekarken Allahım babam gbi birisi olmasın diye dua etmistm azcik da olsa kenarından tuttuEşimde o yok Yemek ayırt etmez. Erkek kardeşim boğa aynı baban
çok iştahlı, yemek yerken gözü doymaz, daha birinci tabağa başlarken 2. yide yicem der, sık sık acıkır (gerçi yedikleri nereye gider anlamam sıska oğluşum)Bana biraz boğa burcunu anlatsana
İlk.ikisinde sürmedi zaten
Bunda biraz canına okuyirm
Gecenin yarısı pasta alidirio geldim
Diyosun
O zmn bu mesajının altinda kullaniyom bu emojiyi sen anlaaaEşim boğa burcu. İyidir boğa burçları
Ve o dertte tacize kalkışmış helal olsungitmeden bekledim biraz, kendinde olsa eminim vazgeçerdi, ikimiz de yorgunduk çünkü,haftasonu full çalıştı,
üstelik sabah 6 olmadan kalkıp işe gidecekti,
Ayy kız çocuğun okacak onun nazını çeken bir baba miay kız çocuğunun nazını çeken bir baba bence içime doğdu
Çok iştahlı dimi bu da bnde öyle.olacakçok iştahlı, yemek yerken gözü doymaz, daha birinci tabağa başlarken 2. yide yicem der, sık sık acıkır (gerçi yedikleri nereye gider anlamam sıska oğluşum)
bu sene 1. sınıfa başladı, sorumluluk sahibi, ödevini hemen yapar, çok hızlı ve hareketli,
anne aşığı, daha bu seneye kadar babası ağzıyla kuş tutsa yine en çok annemi seviyorum derdi, artık büyüdü galiba,ikinizi de diyor artık,
çok sevecen,sevgi pıtırcığı, dışa açık, çabuk arkadaş ediniyor, 6,5 yaşında oğlum, aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?