- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.761
Cok iştahlı, yemek yerken gözü doymaz mıçok iştahlı, yemek yerken gözü doymaz, daha birinci tabağa başlarken 2. yide yicem der, sık sık acıkır (gerçi yedikleri nereye gider anlamam sıska oğluşum)
bu sene 1. sınıfa başladı, sorumluluk sahibi, ödevini hemen yapar, çok hızlı ve hareketli,
anne aşığı, daha bu seneye kadar babası ağzıyla kuş tutsa yine en çok annemi seviyorum derdi, artık büyüdü galiba,ikinizi de diyor artık,
çok sevecen,sevgi pıtırcığı, dışa açık, çabuk arkadaş ediniyor, 6,5 yaşında oğlum, aklıma gelenler bunlar
Ayy kız çocuğun okacak onun nazını çeken bir baba mi
Ayy kız ne güzel çocuğun nazını çeken bir baba mi
Hangisini anlamaliyim
Beynimi yaktın iki dakika da Büşraay kız çocuğun olacak kız çocuğunun nazını çeken bir baba
virgülü koyaydım iyiydi
Beynimi yaktın iki dakika da Büşra
Ağzın dilin ellerin bal yesin emi
aynen canım, bu hafta pek görüşemedik o yüzden sanırım, 3-11 çalıştı ,o geldiğinde ben uyumuş oluyordum, sadece cuma izinliydi, ctesi pazar yine çalıştı, bir de tayt giymiştim, kaygan oluyor ya, eşim sever öyle şeyleriDiyosun
O zmn bu mesajının altinda kullaniyom bu emojiyi sen anlaaa
Ve o dertte tacize kalkışmış helal olsun
:dbeyni yananın kız çocuğu oluyormuş
:d
Sana inaniyirm inancım boşa çıkmaz ins yarn
Beynimin yanmadigi an yok gerçi ama
evet bir de sık sık yer,acıkması bitmez, yemek pişerken 10 kere gelir anne yemek ne zaman pişecek diye, dayanamaz,Cok iştahlı, yemek yerken gözü doymaz mı
Ne mutlu sana
En son çare o kalıyor napalimheyecanla bekliyorumm, yine göstermezse nub la biz bulcaz
ayyyyyy yemek yemek yemekkkk
yeterinnnnnnn acuktummmmmmmm
inşaallan canım, sevdiği yemekse 2 tabah yer, dün çorbayı çok beğendi 3. yü istediÇok iştahlı dimi bu da bnde öyle.olacak
Ne güzel.ins bnmki de sninki gbi olur canmm
ctesi fotonu gördüm canım, maşaallah çok fitsin ve hoş çıkmışsınayyyyyy yemek yemek yemekkkk
yeterinnnnnnn acuktummmmmmmm
Hey maşallahevet bir de sık sık yer,acıkması bitmez, yemek pişerken 10 kere gelir anne yemek ne zaman pişecek diye, dayanamaz,
yemeği beğendiyse mutlaka söyler, anne yemek muhteşem olmuş, elina sağlık der
Yaa çok yemek diyip durdunuz,şimdi söyleyin aksama ne pişecek
Ben diyeti bıraktımdiyette falan mısın kızz, öğlen yemek yemedin mi
ben beyti kebabı düşünüyorum :)Yaa çok yemek diyip durdunuz,şimdi söyleyin aksama ne pişecek
Ben diyeti bıraktım
Ordan bakınca kilolu gibi mi duruyorum
sensin diyette
10 kilo verdim salın artık beni
yemek yedim, çok yemek konuştunuz gene acıktım
Çok hoşum dimictesi fotonu gördüm canım, maşaallah çok fitsin ve hoş çıkmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?