Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaz yaz çok heyecanlı ya e demedin mi buna güven olmaz bana da yapabilir diye
Bir gün detaylarıyla anlatıcam var öyle bir planım Aynısını bana da yapabilir dedim demez miyim. Neden adama bu kadar takıntılıyım sizce ya beni de boynuzlarsa korkusu yerleşmiş bilinçaltıma. Bu da galibiyetimin yan etkisi işte. Bedelsiz hiçbirşey olmuyor Ama adam aşık olunca tam olarak çocuklar duymasın selami gibi bir tipe dönüştü. Arkadaşlar büyü mü yaptın diyordu Artık o yaşının verdiği uçkuru bozukluğa veriyorum. 8 senedir bir kıza yan gözle baktığını görmedim. Tanıyan kim varsa asla aldatmaz sana çok aşık diyor. Ama ben yine de çok rahat bırakmam nolursa olsun
İşte strateji konusunda @Kutsal zebra 1 numara ise ben 2 numara

Dün pantolon gömlek giydi. Benimkinin bacak boyu biraz kısa ama gövdesi uzun. Benden biraz uzun yani. Dedim bu pantolon bacak boyunu kesmiş daha kısa göstermiş sanki

Dün pantolon gömlek giydi. Benimkinin bacak boyu biraz kısa ama gövdesi uzun. Benden biraz uzun yani. Dedim bu pantolon bacak boyunu kesmiş daha kısa göstermiş sanki

sen de az değilsin haaaa aynen çaktırmadan devam limonsuzum. seni her gördüğümde canım çay istiyo bu arada

bence de bu kadar şeye rağmen Youlost16 bir numara sen yine de ikincisin cici kadin geldi 4000. mesaji strateciynen aldi ya

bence de insanların geçmişini çok desmemek lazım. olabilir yani ona karşı hata yapmasi belki sana karşı hata yapmasına engel olur. hepimizin var hatalari Allah her daim mutlu etsin

yazacağın zaman da önce fragman falan ver de cekürdagimi da hazir bulunduruyum

Sorma valla ya. Benimki de yakışıklı. Bende çirkin şansı varmış ki beni sevmiş yani. Ama Allah tan son yıllarda iyice göbek yaptı
Evlenince göbek yapmayan erkek var mı ki? Benimki de yaptı. Ama erkek de acuk göbekli olsun ya, fazla olmadığı sürece iyidir iyi

Merakla ve hevesle bekliyorum cicim beni de unutma
Arada yazdıklarından ben bile aşkınıza şahidim Youlost16 senin hikayeni de dinlemek isteriz

Şöyle bir bakiyim cikiyim dedim napiyorsunuz bacilaaaaa

hoşgeldin canım benim :) cicinin maceralarını dinliyoruz çok heyecanlı, fenomen aşık olmuş ona taktik veriyo :) :)

sen naparsin nasılsın

Evlenince göbek yapmayan erkek var mı ki? Benimki de yaptı. Ama erkek de acuk göbekli olsun ya, fazla olmadığı sürece iyidir iyi

işte ne diyom ben sana cici, adam kendini bildi bileli var olan göbeği eritti ayva göbeği kaldi bi. ama ben devasa muamelesi yapıyom psikoljisiynen oynuyom
ben evlenirken calimero gibiydi yaslandikca bi karizma bı yakışıklılık geliyo neyse en azından yanıma yakışır demi

Merakla ve hevesle bekliyorum cicim beni de unutma
Arada yazdıklarından ben bile aşkınıza şahidim❤ Youlost16 senin hikayeni de dinlemek isteriz
Limonsuzzcay Kutsal zebranın hikayesi belli yavrum. Ben 1000 katı mesajlarına akrostiş şiir ödülü veriyorum ya git 4000.mesaj için 3990 lardan başlayıp arkası arkaya bir sürü harf yolla hatta hızını alamamış 4005'e kadar neredeyse devam etmiş hahaha. Vallahi çok takdir ettim ne yalan söyleyeyim ama profili kapalı Allah'ın hikmeti işte yolsuzlukla alınca açmayı beceremedi profili akrostiş şiiri girip yazamıyorum. Bekliyorum açsın diye Youlost16
kk birinci noteri yavrum mutlaka etiket yaparım zaten

Ben de o şekilde yapacaktım ama çocuklara dalıp sayıyı kaçırmıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…