- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.181
Yaz yaz çok heyecanlı yae demedin mi buna güven olmaz bana da yapabilir diye ☺
Bir gün detaylarıyla anlatıcam var öyle bir planımsen ne diyon be cicim koç burcu kadınları beni bile cazibesiyle hayran birakiyoki sen master koç olmusun artık sana düşmeyen de gitsin kanalizasyona düşsün zaten.
afiriverdin yani adami. surda tam olarak ele geçirme macerani anlatsan eminim yaz dizilerinden daha cok tutulur
Dün pantolon gömlek giydi. Benimkinin bacak boyu biraz kısa ama gövdesi uzun. Benden biraz uzun yani. Dedim bu pantolon bacak boyunu kesmiş daha kısa göstermiş sankiaman o yakışıklıysa ben de doğal güzelimeminim sen de oylesindir
gobaandan vur onu limonsuzbiz 17 yaşında tanıştık o zaman da vardi göbeği şimdi en gobeksiz hali gördüğüm o zaman da o göbeğe rağmen dikkat cekerdi. şimdi adami goremiyom bile o yüzden bilmiyom hala millet bakiyo mu
Dün pantolon gömlek giydi. Benimkinin bacak boyu biraz kısa ama gövdesi uzun. Benden biraz uzun yani. Dedim bu pantolon bacak boyunu kesmiş daha kısa göstermiş sanki
Hoşgeldin fıstığım. Benim de çıkmam lazım birsürü işim var ama sizi bırakamıyorumŞöyle bir bakiyim cikiyim dedim napiyorsunuz bacilaaaaa
Buyur gel içelimsen de az değilsin haaaaaynen çaktırmadan devam limonsuzum. seni her gördüğümde canım çay istiyo bu arada
Bir gün detaylarıyla anlatıcam var öyle bir planımAynısını bana da yapabilir dedim demez miyim. Neden adama bu kadar takıntılıyım sizce ya beni de boynuzlarsa korkusu yerleşmiş bilinçaltıma. Bu da galibiyetimin yan etkisi işte. Bedelsiz hiçbirşey olmuyor Ama adam aşık olunca tam olarak çocuklar duymasın selami gibi bir tipe dönüştü. Arkadaşlar büyü mü yaptın diyordu Artık o yaşının verdiği uçkuru bozukluğa veriyorum. 8 senedir bir kıza yan gözle baktığını görmedim. Tanıyan kim varsa asla aldatmaz sana çok aşık diyor. Ama ben yine de çok rahat bırakmam nolursa olsun
İşte strateji konusunda @Kutsal zebra 1 numara ise ben 2 numara
Buyur gel içelim
Sorma valla ya. Benimki de yakışıklı. Bende çirkin şansı varmış ki beni sevmiş yani. Ama Allah tan son yıllarda iyice göbek yaptı
Evlenince göbek yapmayan erkek var mı ki? Benimki de yaptı.aman o yakışıklıysa ben de doğal güzelimeminim sen de oylesindir
gobaandan vur onu limonsuzbiz 17 yaşında tanıştık o zaman da vardi göbeği şimdi en gobeksiz hali gördüğüm o zaman da o göbeğe rağmen dikkat cekerdi. şimdi adami goremiyom bile o yüzden bilmiyom hala millet bakiyo mu
Merakla ve hevesle bekliyorum cicim beni de unutmaBir gün detaylarıyla anlatıcam var öyle bir planımAynısını bana da yapabilir dedim demez miyim. Neden adama bu kadar takıntılıyım sizce ya beni de boynuzlarsa korkusu yerleşmiş bilinçaltıma. Bu da galibiyetimin yan etkisi işte. Bedelsiz hiçbirşey olmuyor Ama adam aşık olunca tam olarak çocuklar duymasın selami gibi bir tipe dönüştü. Arkadaşlar büyü mü yaptın diyordu Artık o yaşının verdiği uçkuru bozukluğa veriyorum. 8 senedir bir kıza yan gözle baktığını görmedim. Tanıyan kim varsa asla aldatmaz sana çok aşık diyor. Ama ben yine de çok rahat bırakmam nolursa olsun
İşte strateji konusunda @Kutsal zebra 1 numara ise ben 2 numara
Hoşgeldin diloşum benim kirli geçmişimi konuşuyordukŞöyle bir bakiyim cikiyim dedim napiyorsunuz bacilaaaaa
Evet evet benimsen bitanesin yaaaher daim ocağında çayı olan kadin sen misin yoksa
Şöyle bir bakiyim cikiyim dedim napiyorsunuz bacilaaaaa
Evlenince göbek yapmayan erkek var mı ki? Benimki de yaptı.Ama erkek de acuk göbekli olsun ya, fazla olmadığı sürece iyidir iyi
bence de bu kadar şeye rağmenYoulost16 bir numara sen yine de ikincisin cici kadin geldi 4000. mesaji strateciynen aldi ya
bence de insanların geçmişini çok desmemek lazım. olabilir yani ona karşı hata yapmasi belki sana karşı hata yapmasına engel olur. hepimizin var hatalari Allah her daim mutlu etsin
yazacağın zaman da önce fragman falan ver de cekürdagimi da hazir bulunduruyum
Merakla ve hevesle bekliyorum cicim beni de unutma
Arada yazdıklarından ben bile aşkınıza şahidim❤Youlost16 senin hikayeni de dinlemek isteriz
Aldım kabul ettim o zamanbu topikteki aşkım sensin benim o zaman
Ben de o şekilde yapacaktım ama çocuklara dalıp sayıyı kaçırmıştımLimonsuzzcay Kutsal zebranın hikayesi belli yavrum. Ben 1000 katı mesajlarına akrostiş şiir ödülü veriyorum ya git 4000.mesaj için 3990 lardan başlayıp arkası arkaya bir sürü harf yolla hatta hızını alamamış 4005'e kadar neredeyse devam etmiş hahaha. Vallahi çok takdir ettim ne yalan söyleyeyim ama profili kapalı Allah'ın hikmeti işte yolsuzlukla alınca açmayı beceremedi profili akrostiş şiiri girip yazamıyorum. Bekliyorum açsın diye Youlost16
kk birinci noteri yavrum mutlaka etiket yaparım zaten
Aldım kabul ettim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?