- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.164
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.201
Huu huuuuuuuçay kokulu kadınım benim
ocağı her daim yüreği gibi sıcak limonsuzum
elinden Çernobil çayı icilesi avrat
Zaten 20 gün de köyde olucam arada girebilirsem girerim. Beni unutmayın olur mu
Bebitom biz seksü gacıların yanına ne yapsalar da yakışamaz onlarişte ne diyom ben sana cici, adam kendini bildi bileli var olan göbeği erittiayva göbeği kaldi bi. ama ben devasa muamelesi yapıyom psikoljisiynen oynuyom
ben evlenirken calimero gibiydi yaslandikca bi karizma bı yakışıklılık geliyoneyse en azından yanıma yakışır demi
Çok ikna edici bi mesaj olduseni unutursak kalbimiz kurusun limonsuzum. hatta çayımız bile kurusun
Mutlaka etiket yapacağım Elhan ım bildirimleri takip etCicinin hikayesini kaçirmayim nolur beni de etiketleyin
Çok ikna edici bi mesaj oldu
Haaaaaaaaaayırrrrrrrre kabul etmiyorum. Gireceksin. Girmek zorundasın. Sütümü helal etmemZaten 20 gün de köyde olucam arada girebilirsem girerim. Beni unutmayın olur mu
Mutlaka etiket yapacağım Elhan ım bildirimleri takip et
Vayyy çok iyi fikirmiş hahahha aynen öyle bir özel güne saklıyayım. Heyecanlı olsunbence 10 k mesajina özel gibi bisey yap cici. heyecanlı olsun. zebra gibi harf atarim ama cabuk 10 k olsun diye
Bebitom biz seksü gacıların yanına ne yapsalar da yakışamaz onlar
Sen veLimonsuzzcay doğal güzellerimsiniz,
ByNkoaLa Jennifer Lopez ayarlı esmer güzelim
K Kendinisevenbirii ve @malii seksü güzellerim
Youlost16 strateji-zeka güzelim
Diktorya Secret kaş güzelim
fenomen topuklu ayakkabıdan ayağı evrimleşmiş minnoş güzelim
VışşşBebitom biz seksü gacıların yanına ne yapsalar da yakışamaz onlar
Sen veLimonsuzzcay doğal güzellerimsiniz,
ByNkoaLa Jennifer Lopez ayarlı esmer güzelim
K Kendinisevenbirii ve @malii seksü güzellerim
Youlost16 strateji-zeka güzelim
Diktorya Secret kaş güzelim
fenomen topuklu ayakkabıdan ayağı evrimleşmiş minnoş güzelim
arada fırsat buldukca yaz ama sen coooooookkkkk özleriz biz seni :)
Sizi çooook seviyorum ya iyi ki varsınızHaaaaaaaaaayırrrrrrrre kabul etmiyorum. Gireceksin. Girmek zorundasın. Sütümü helal etmem
Vayyy çok iyi fikirmiş hahahha aynen öyle bir özel güne saklıyayım. Heyecanlı olsun
Tabiki ne sandındıVışşş
seksiyet sahibi seçilmişim
Bizde seni seviyoruz limonsuz avradımızSizi çooook seviyorum ya iyi ki varsınız ☺❤❤❤❤
Yarıldım100 k ya falan bırakma ama heee. bekleyemeyük o gadan. önümüzde 30 Ağustos Zafer Bayramı var meselabence çok özel bi gün
Vaooovvv aşk maceraları heeehoşgeldin canım benim :) cicinin maceralarını dinliyoruz çok heyecanlı, fenomen aşık olmuş ona taktik veriyo :) :)
sen naparsin nasılsın
Hoşgördüm canım Allah'a seni ne yapmaya emiiii çinçinli cici senii bütün geçmişi dökmüş yaa bizim hatunHoşgeldin diloşum benim kirli geçmişimi konuşuyorduksen napıyosun balım?
Ev temizliği mi, çalışma hayatı mı diloşum? Benim de kalkıp temizlik yapmam lazım yarın arkadaş gelecekHoşgördüm canım Allah'a seni ne yapmaya emiiii çinçinli cici senii bütün geçmişi dökmüş yaa bizim hatuniyim bende canım diloş ne yapar anca iş güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?