Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebitom biz seksü gacıların yanına ne yapsalar da yakışamaz onlar
Sen ve Limonsuzzcay doğal güzellerimsiniz,
ByNkoaLa Jennifer Lopez ayarlı esmer güzelim
K Kendinisevenbirii ve @malii seksü güzellerim
Youlost16 strateji-zeka güzelim
Diktorya Secret kaş güzelim
fenomen topuklu ayakkabıdan ayağı evrimleşmiş minnoş güzelim

Zaten 20 gün de köyde olucam arada girebilirsem girerim. Beni unutmayın olur mu
Haaaaaaaaaayırrrrrrrre kabul etmiyorum. Gireceksin. Girmek zorundasın. Sütümü helal etmem

bence 10 k mesajina özel gibi bisey yap cici. heyecanlı olsun. zebra gibi harf atarim ama cabuk 10 k olsun diye
Vayyy çok iyi fikirmiş hahahha aynen öyle bir özel güne saklıyayım. Heyecanlı olsun

Vayyy çok iyi fikirmiş hahahha aynen öyle bir özel güne saklıyayım. Heyecanlı olsun

100 k ya falan bırakma ama heee. bekleyemeyük o gadan. önümüzde 30 Ağustos Zafer Bayramı var mesela bence çok özel bi gün

Sizi çooook seviyorum ya iyi ki varsınız ☺❤❤❤❤
Bizde seni seviyoruz limonsuz avradımız
100 k ya falan bırakma ama heee. bekleyemeyük o gadan. önümüzde 30 Ağustos Zafer Bayramı var mesela bence çok özel bi gün
Yarıldım evet doğru söylüyorsun aslında 30 Ağustos Zafer Bayramı benim kocayı elde etme zaferimle temasal olarak ilişkili. Çünkü ikiside zafer. Beni ikna etmeyi başardın

hoşgeldin canım benim :) cicinin maceralarını dinliyoruz çok heyecanlı, fenomen aşık olmuş ona taktik veriyo :) :)

sen naparsin nasılsın
Vaooovvv aşk maceraları heee is güç bacım ne olsun

Hoşgeldin diloşum benim kirli geçmişimi konuşuyorduk sen napıyosun balım?
Hoşgördüm canım Allah'a seni ne yapmaya emiiii çinçinli cici senii bütün geçmişi dökmüş yaa bizim hatun iyim bende canım diloş ne yapar anca iş güç

Hoşgördüm canım Allah'a seni ne yapmaya emiiii çinçinli cici senii bütün geçmişi dökmüş yaa bizim hatun iyim bende canım diloş ne yapar anca iş güç
Ev temizliği mi, çalışma hayatı mı diloşum? Benim de kalkıp temizlik yapmam lazım yarın arkadaş gelecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…