Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gerçekten :)) Tosi peki şimdi onun yalancı şahit olduğu belli oluyo ya hanii artık bağırmış resmen öyle olduğunu
ee o zmn nasıl sonuçlanıyo kii bu mahkemeler :))

Sırf tanığın lafına bakılmıyor kuzum. Bilirkişi incelemeleri ve farklı deliller değerlendiriliyor :)

zaten Türkiye'de erkek ölüm yaşı kadınlardan bi 10 yaş filan dşükmüş neden acabaa töbe töbe gülüyorum amaa nedenii ortada
Benm.kv tarafı kadınları geç oluyor
Bir tane 90 yaşında nine var degneksiz bastonsuz yürüyor

Kv bizi gomer öyle.olur

Benm.kv tarafı kadınları geç oluyor
Bir tane 90 yaşında nine var degneksiz bastonsuz yürüyor

Kv bizi gomer öyle.olur
heyy maşallahh

aklıma ne geldii bu hafta bizim eski komşu teyzenin 82 sii vardır eşi ölmüşş ama eşii de 11 yaş küçükmüşş teyze maşallah sizin de öyle galibam

Hahaha ya çay güldürdün benii
Bende başörtüyü çene hizamdan yaparım öyle çok arkada hiç yapmam,yakışmaz ztn bana,bende çektirirken adam illa arkaya doğru çekin eşarbı diyip duruyo çeke çeke şekli bozulmuştu yeniden bı saat uğraştım düzgün yapıyım diye, öylede çektirdim valla

Iste hep duyup okdugm biseydi oyuzden gittim orda ugrasmiim diye bu seferde tam tersi ... dedm boyle kullanmiyorum nornalde zaten yuz hatlari acik olabildikce olsun deniyormus oyuzden oyle yapip geldim dedim... yok diyo senin yuzune daha sivri tepe yakisirdi o bu cek abi dedm guzellik yarismasna katilmicaz

Aynen iyi demişsinadam da deli mi neona neyse nasıl yakistigi esarbin senin yüzüne

heyy maşallahh

aklıma ne geldii bu hafta bizim eski komşu teyzenin 82 sii vardır eşi ölmüşş ama eşii de 11 yaş küçükmüşş teyze maşallah sizin de öyle galibam
Aynen öyle hepimizi gömerler valla
Eski toprak bildiğin
Kv onlara çekerse yandk

Hayırlı akşamlar

Hanımların dikkatine!

Hacamat gazisi ayağınıza geldi. Sevgi ilgi ve şefkat bağışlarınız alınır.
5 dk da sevap kazandırılıp hemen teslim edilir.
Ya sen şefkat mi istiyorsun bende boool bol var. Sevaba da çok ihtiyacım var zaten hay Allah razı olsun senden
Nasılsın canım ağrın var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…