- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.181
İlla aciklattiriyosun banaanladııım anladıım
eminimm kv genç duruyodur kp boynu bükükler gibiiİlla aciklattiriyosun bana
Kp bile illallah demiş
Hepsi göçmüş gitmişeminimm kv genç duruyodur kp boynu bükükler gibiionlara da yazık
gerçekten :)) Tosi peki şimdi onun yalancı şahit olduğu belli oluyo ya hanii artık bağırmış resmen öyle olduğunu
ee o zmn nasıl sonuçlanıyo kii bu mahkemeler :))
zaten Türkiye'de erkek ölüm yaşı kadınlardan bi 10 yaş filan dşükmüşHepsi göçmüş gitmiş
Anladım canıım :)Sırf tanığın lafına bakılmıyor kuzum. Bilirkişi incelemeleri ve farklı deliller değerlendiriliyor :)
Benm.kv tarafı kadınları geç oluyorzaten Türkiye'de erkek ölüm yaşı kadınlardan bi 10 yaş filan dşükmüşneden acabaa töbe töbe gülüyorum amaa nedenii ortada
heyy maşallahhBenm.kv tarafı kadınları geç oluyor
Bir tane 90 yaşında nine var degneksiz bastonsuz yürüyor
Kv bizi gomer öyle.olur
Hahaha ya çay güldürdün beniiYa cok guldumm sende tsetturlusun dimi basortumu olabildikce geriden yapip gittim fotografci demesin mi basortu bu sekil yuzune gitmemis soyle yapsaydin boyle yapsaydin diye ... dedim herkes olabildikce yuze basortuyu geriden yapmak gerektgni soyluyordu ondan boyle yaptm bende .... sanki cok merakliydim ay parcasi gbi yuzum ciksin
Iste hep duyup okdugm biseydi oyuzden gittim orda ugrasmiim diye bu seferde tam tersi ... dedm boyle kullanmiyorum nornalde zaten yuz hatlari acik olabildikce olsun deniyormus oyuzden oyle yapip geldim dedim... yok diyo senin yuzune daha sivri tepe yakisirdi o bu cek abi dedm guzellik yarismasna katilmicazHahaha ya çay güldürdün benii
Bende başörtüyü çene hizamdan yaparım öyle çok arkada hiç yapmam,yakışmaz ztn bana,bende çektirirken adam illa arkaya doğru çekin eşarbı diyip duruyo çeke çeke şekli bozulmuştu yeniden bı saat uğraştım düzgün yapıyım diye, öylede çektirdim valla
Hahaha ya çay güldürdün benii
Bende başörtüyü çene hizamdan yaparım öyle çok arkada hiç yapmam,yakışmaz ztn bana,bende çektirirken adam illa arkaya doğru çekin eşarbı diyip duruyo çeke çeke şekli bozulmuştu yeniden bı saat uğraştım düzgün yapıyım diye, öylede çektirdim valla
Ya cok guldumm sende tsetturlusun dimi basortumu olabildikce geriden yapip gittim fotografci demesin mi basortu bu sekil yuzune gitmemis soyle yapsaydin boyle yapsaydin diye ... dedim herkes olabildi
hahah benim de çok komik olmuştuu zaten hiiç sevmezdim vesikalıkk helee biyometrikk de dha komikti
Aynen iyi demişsinIste hep duyup okdugm biseydi oyuzden gittim orda ugrasmiim diye bu seferde tam tersi ... dedm boyle kullanmiyorum nornalde zaten yuz hatlari acik olabildikce olsun deniyormus oyuzden oyle yapip geldim dedim... yok diyo senin yuzune daha sivri tepe yakisirdi o bu cek abi dedm guzellik yarismasna katilmicaz
Sorma kizz esime anlatsam bidha oraya gtme derAynen iyi demişsinadam da deli mi ne ona neyse nasıl yakistigi esarbin senin yüzüne
Ne diyon la Şakir’eŞakir deYoulost16 anlar
Aynen öyle hepimizi gömerler vallaheyy maşallahh
aklıma ne geldiibu hafta bizim eski komşu teyzenin 82 sii vardır eşi ölmüşş ama eşii de 11 yaş küçükmüşş teyze maşallah sizin de öyle galibam
Ya sen şefkat mi istiyorsunHayırlı akşamlar
Hanımların dikkatine!
Hacamat gazisi ayağınıza geldi. Sevgi ilgi ve şefkat bağışlarınız alınır.
5 dk da sevap kazandırılıp hemen teslim edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?