- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.201
Sivas da der öyle, rahmetli babaannem çocukken dediği zaman, niye ikide bir ne örüyorsun diye soruyor ki derdimben kayseri geliniyimde onlar hep nörüyonuz derlerorayla özdeşleşmiş bir cümle ondan sordum
Ross sezeryan da sınır 4, hadi yine iyisin yırttınİşte sen düşün 12 yılda üç daha koy 6
15. Yılda 2 daha etti mi 8
Futbol takımı kurucaz evde habern yok
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Ne güzel bir gün, ne mutlu bir gün, ne sağlıklı bir gün, ne huzurlu bir gün
Sivas da der öyle, rahmetli babaannem çocukken dediği zaman, niye ikide bir ne örüyorsun diye soruyor ki derdim
evet inatçılığını unutmuşum, bir şey için inat ettiyse mümkünü yok dikkatini başka yöne çekemezsinBenzer yönleri çok, çok sosyal dışa dönük oğlum gerçekten, yabancılık çekmez, hey çocuk adın ne arkadaş olalım mı der
Çok güler yüzlü, iştahlı, biraz inatçı, kafaya koyduğunu mutlaka yapar vs
kaçırdın malesef canımOhooo ama ben.goremedm hic resmlerini mehlika
Olmuşsun sen şamdanyok dizilerdeki soğuk salon kadınları gibi konuştum acı acı zehirli zehirlidaha bi salon kadını gibi oldum amecey bi elimde içki yoktu kahve vardi
deminNego a yazarken eksik çıkmış. o lafları söylerken de gittim kahve yaptım önüne koydum
Normal.oliraa gelirse gelir diye korkuyorm negomRoss sezeryan da sınır 4, hadi yine iyisin yırttın
Şartlar buysa tadını çıkarayım dedimSabahın beşinde bu ne mutluluk negom, günaydın :))
Düşündüm de RosSsS bence sen sezeryan ol yineNormal.oliraa gelirse gelir diye korkuyorm negom
Neden canım geç mi yatıyorsun?1.5 saat once gozlerimi actim ama hala uyanabilmis degilim naapicam ben boyle
12 de uyandim 7.30 da uyandim canim ben biraz uykuya duskunum bide tabi oglum 2.5 yasinda 2.5 senedir daha yeni yeni gece uyanmamaya başladı uzun zamanin getirdigi yorgunluk diyim. Neyseki hsonu İstanbula gidicem annemler bakarda biraz kendime gelirimNeden canım geç mi yatıyorsun?
1.5 saat once gozlerimi actim ama hala uyanabilmis degilim naapicam ben boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?