- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.221
bi 20 kilo koy üstüne tamamdırTabiki ne sandındı@Kendinisevenbirii nin yanına anca senin gibi bir seksiyi koyabilirdim.
Eki Görüntüle 2295477
Hahahahahaha eşimle beni karikatür yapmışlar hahahaha
Ev temizliği kuzum yaaa ooo yarına. Daha var şekerim yaparsin kk varken yemişim temizliği evi pohhh götürsünEv temizliği mi, çalışma hayatı mı diloşum? Benim de kalkıp temizlik yapmam lazım yarın arkadaş gelecek
Hep beni bu kk yaktı yemin ederimEv temizliği kuzum yaaa ooo yarına. Daha var şekerim yaparsin kk varken yemişim temizliği evi pohhh götürsün
Aynen cnm yaa kk acayip yakıyor adamı eşim.bazen diyor kk manyağı oldun çıktın diyürrrrr başıma yaa senin bide oğluşun var temizlik şart sanaHep beni bu kk yaktı yemin ederim
Benim birde kediş oğlum var en kötü 2 günde bir ev süpürmek zorundayım. Ama nasıl üşeniyorum anlatamam
Hemde nasıllYav senin tatlı kalbini yirim yiriminşAllah senin de tatlış tatlış bebeklerin olur
Sizin tanışma hikayenizi çok merak ediyorum cicim haberin olsun
Yapacağını biliyordu ondan tatlım. Çok akıllılar neye zaafımız olduğunu biliyorlar. Keşke kararlı durabilsek. Tutturma huyu var sanırım demi?
Sizi çooook seviyorum ya iyi ki varsınız ☺❤❤❤❤
EvetAynen cnm yaa kk acayip yakıyor adamı eşim.bazen diyor kk manyağı oldun çıktın diyürrrrr başıma yaa senin bide oğluşun var temizlik şart sana
Aaahahahaaa aha yarıldımEvetben adamın yanında bile çaktırmadan girmeye çalışıyorum yuh ama artık ya diyo bide prolar banlanmıyor zannediyormuş. Habire ban yediğim için pro yapayım seni kurtul diyor. Dedim o iş öyle değil, sen kk dünyası için fazla masumsun
Vaooovvv aşk maceraları heeeis güç bacım ne olsun
Geçenlerde gözüm acık daldı, üzgün görmüş yine mi banlandın sen diyorAaahahahaaa aha yarıldımayenn yaa çok masumlarr beeee
Hergun yap hergun aynı şekerim nalet gelsin protesto yapicammm artık istifa istifa diye evi eyicene pohh götürsün bağaneeebizim evi yıka pakla temizle. malzemeler yerine girmeden oğlan tekrar batiriyo
ev işi çok nankör ya
Evi temizleyince ertesi gün temiz bulan var mı?bizim evi yıka pakla temizle. malzemeler yerine girmeden oğlan tekrar batiriyo
ev işi çok nankör ya
Kız geçen bana da diyürrrr ne ooo çok sesizsin diyürrr kk Ban yedin dimi diyürrr get başımdan dedim mutlu oluyor adam ben Ban yiyince deli mi neeeGeçenlerde gözüm acık daldı, üzgün görmüş yine mi banlandın sen diyorAdam bile öğrendi ban yeme sıklığımı lanet olsun
Kuzu sen geçenlerde kime o kadar atarlandın be, noldu.. Anlat bakim. Çeteyi toplayayım mı. Bak nerede kavga orada benim kertenkeleler. Kız meslek lisesi çıkışı gibi mevzuya dalarız direkt
Hergun yap hergun aynı şekerim nalet gelsin protesto yapicammm artık istifa istifa diye evi eyicene pohh götürsün bağaneee
YohhhhhhEvi temizleyince ertesi gün temiz bulan var mı?
Evi temizleyince ertesi gün temiz bulan var mı?
Yohhhhhhiyicene evi pohhh götürüyor evde alt tarafı iki kişiyiz bee
Ayyyyyybide 3. yle göraz önce eline su bardağı almis içinde az su vardi. baktim içine peçete sokuyo sonra peceteden suyu emiyo
oğlan çocuğu bi acayip oluyo ya yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?