Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev temizliği mi, çalışma hayatı mı diloşum? Benim de kalkıp temizlik yapmam lazım yarın arkadaş gelecek
Ev temizliği kuzum yaaa ooo yarına. Daha var şekerim yaparsin kk varken yemişim temizliği evi pohhh götürsün

Ev temizliği kuzum yaaa ooo yarına. Daha var şekerim yaparsin kk varken yemişim temizliği evi pohhh götürsün
Hep beni bu kk yaktı yemin ederim
Benim birde kediş oğlum var en kötü 2 günde bir ev süpürmek zorundayım. Ama nasıl üşeniyorum anlatamam

Hep beni bu kk yaktı yemin ederim
Benim birde kediş oğlum var en kötü 2 günde bir ev süpürmek zorundayım. Ama nasıl üşeniyorum anlatamam
Aynen cnm yaa kk acayip yakıyor adamı eşim.bazen diyor kk manyağı oldun çıktın diyürrrrr başıma yaa senin bide oğluşun var temizlik şart sana

Hemde nasıll

Aynen cnm yaa kk acayip yakıyor adamı eşim.bazen diyor kk manyağı oldun çıktın diyürrrrr başıma yaa senin bide oğluşun var temizlik şart sana
Evet ben adamın yanında bile çaktırmadan girmeye çalışıyorum yuh ama artık ya diyo bide prolar banlanmıyor zannediyormuş. Habire ban yediğim için pro yapayım seni kurtul diyor. Dedim o iş öyle değil, sen kk dünyası için fazla masumsun

Aaahahahaaa aha yarıldım ayenn yaa çok masumlarr beeee

Aaahahahaaa aha yarıldım ayenn yaa çok masumlarr beeee
Geçenlerde gözüm acık daldı, üzgün görmüş yine mi banlandın sen diyor Adam bile öğrendi ban yeme sıklığımı lanet olsun
Kuzu sen geçenlerde kime o kadar atarlandın be, noldu.. Anlat bakim. Çeteyi toplayayım mı. Bak nerede kavga orada benim kertenkeleler. Kız meslek lisesi çıkışı gibi mevzuya dalarız direkt

bizim evi yıka pakla temizle. malzemeler yerine girmeden oğlan tekrar batiriyo
ev işi çok nankör ya
Hergun yap hergun aynı şekerim nalet gelsin protesto yapicammm artık istifa istifa diye evi eyicene pohh götürsün bağaneee

Kız geçen bana da diyürrrr ne ooo çok sesizsin diyürrr kk Ban yedin dimi diyürrr get başımdan dedim mutlu oluyor adam ben Ban yiyince deli mi neee

Hergun yap hergun aynı şekerim nalet gelsin protesto yapicammm artık istifa istifa diye evi eyicene pohh götürsün bağaneee

haklısın dilosum. ben ev süpürme işini artık kocama ittirdim ama çocuk küçük olunca hiç bitmiyo ya.

bazen herşeyi bırakıp kaçıyim diyorum beni istifa grev neyin de kesmez

Yohhhhhhiyicene evi pohhh götürüyor evde alt tarafı iki kişiyiz bee

bide 3. yle gör az önce eline su bardağı almis içinde az su vardi. baktim içine peçete sokuyo sonra peceteden suyu emiyo

oğlan çocuğu bi acayip oluyo ya yeminle

bide 3. yle gör az önce eline su bardağı almis içinde az su vardi. baktim içine peçete sokuyo sonra peceteden suyu emiyo

oğlan çocuğu bi acayip oluyo ya yeminle
Ayyyyyy anası bak çocuk pecetenin kalitesini ölçüyor dahi çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…