- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.221
Benim iki tane, ikisi de sabah 6 da ayakta, büyük 8 küçük 4 yaşında12 de uyandim 7.30 da uyandim canim ben biraz uykuya duskunum bide tabi oglum 2.5 yasinda 2.5 senedir daha yeni yeni gece uyanmamaya başladı uzun zamanin getirdigi yorgunluk diyim. Neyseki hsonu İstanbula gidicem annemler bakarda biraz kendime gelirim ❤ Oglum erken uyaniyor ben gec uyuyorum bundan oluyor sorun
Garanti olmasi cihetiyle hem kendimi hem akrosu baglicam negomŞartlar buysa tadını çıkarayım dedim
Düşündüm de RosSsS bence sen sezeryan ol yinetüpleri de bağlat
Akrosu bağlamak çok daha mantıklıGaranti olmasi cihetiyle hem kendimi hem akrosu baglicam negom
Ne uyuması, uyu uyu nereye kadar. Kalk yaaaaa mis gibi günün tadını çıkarÇocukları okula bıraktım geldim gene uyuucam sanirm
Çocukları okula bıraktım geldim gene uyuucam sanirm
Olmuşsun sen şamdan
Ev ahalisi gitti, canım kendim bir kahvaltıyı haketti
Süt helvası diye bir tarif gördüm bugün onu deniycem, Bursa nın mış.
Evet bncede onu bağlayalımAkrosu bağlamak çok daha mantıklı
Ne uyuması, uyu uyu nereye kadar. Kalk yaaaaa mis gibi günün tadını çıkar
Zorla yaptırıyorlar işteben hep böyleydim de kocamın annesi araya soğukluk girmesin istemiştim negomm. ona torpil gecmistim:)
ooohhhhhşu an ben de çok ozendim sana afiyet bal şeker olsun negocum. Bursa'nın herşeyi güzel ya
Dimi bencede uyumak hep benm hakkim.aslinda gebis olsam da.olmasam da uyurumuyu ya senin hakkındır gebişsin sen
Annende misin? Öyleysen baban niye bırakmıyor çocukları?Evet bncede onu bağlayalım
Ayy zaten saçma aapan ruyaalr gördüm kendime gelemedim babamda sabahtan beri radyo açmış kafam şişti ne güzel gün valla hiç keyif cikaramiyirm :d
Annemdeyim akrosu dün evden kovdum kendimde buraya kactmAnnende misin? Öyleysen baban niye bırakmıyor çocukları?
Dimi bencede uyumak hep benm hakkim.aslinda gebis olsam da.olmasam da uyurum
Zorla yaptırıyorlar iştebugün gidiyorlar dimi.
Ya tuzsuz tereyağ bitmiş kaldı benim süt helvası
Niye kovdun kızAnnemdeyim akrosu dün evden kovdum kendimde buraya kactm
Babam ve çocuk bırakmak aboooowww aynı cümlede bile bı gülme geliyor insana
Çok tavsiye edermvallahi bende uykuyu çok severim, gebiş kalırsam o avantajımı kullanıp komple uyumayı düşünüyorum
Dimi bencede uyumak hep benm hakkim.aslinda gebis olsam da.olmasam da uyurum
Çok tavsiye ederm
Yata yata karpuzu sonra da göbeği büyüttüm
En zevkli yeri uyumak bnce
Yuhhh torunu be, nasıl dayanıyor o halinekız dün oğlum kusuyo balgamdan içi bulaniyo. eşim de hafif üşütmüş. ben çarşafı degistirmeye çalışıyorum çocuk agliyo kusmaya devam ediyo eşimin kucağında. tutturdu oglum birak kardeşine ver çocuğu üstüne bisey giy diye. oğlu azcik üşütmüş yani biseyi yok sapasağlam adam. bütün gün felçli muamelesi yaptı
benle oğluma dönüp bakmiyo bile uyuz karı. ona yaptığım hersey çok aslinda bakma. ama ben insan evladıyım
Günaydınnnnn
ay berbat bir güne uyandımmmm
Bana yardım edin kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?