Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim iki tane, ikisi de sabah 6 da ayakta, büyük 8 küçük 4 yaşında
O yüzden onlar uyur bende 11 i geçirmem hemen uyurum
Gece uyanmaları daha yeni bitti benim küçüğün

Olmuşsun sen şamdan

ben hep böyleydim de kocamın annesi araya soğukluk girmesin istemiştim negomm. ona torpil gecmistim:)

Ev ahalisi gitti, canım kendim bir kahvaltıyı haketti
Süt helvası diye bir tarif gördüm bugün onu deniycem, Bursa nın mış.

ooohhhhh şu an ben de çok ozendim sana afiyet bal şeker olsun negocum. Bursa'nın herşeyi güzel ya

Akrosu bağlamak çok daha mantıklı

Ne uyuması, uyu uyu nereye kadar. Kalk yaaaaa mis gibi günün tadını çıkar
Evet bncede onu bağlayalım

Ayy zaten saçma aapan ruyaalr gördüm kendime gelemedim babamda sabahtan beri radyo açmış kafam şişti ne güzel gün valla hiç keyif cikaramiyirm :d

ben hep böyleydim de kocamın annesi araya soğukluk girmesin istemiştim negomm. ona torpil gecmistim:)

ooohhhhh şu an ben de çok ozendim sana afiyet bal şeker olsun negocum. Bursa'nın herşeyi güzel ya
Zorla yaptırıyorlar işte bugün gidiyorlar dimi.
Ya tuzsuz tereyağ bitmiş kaldı benim süt helvası

Evet bncede onu bağlayalım

Ayy zaten saçma aapan ruyaalr gördüm kendime gelemedim babamda sabahtan beri radyo açmış kafam şişti ne güzel gün valla hiç keyif cikaramiyirm :d
Annende misin? Öyleysen baban niye bırakmıyor çocukları?

Zorla yaptırıyorlar işte bugün gidiyorlar dimi.
Ya tuzsuz tereyağ bitmiş kaldı benim süt helvası

kız dün oğlum kusuyo balgamdan içi bulaniyo. eşim de hafif üşütmüş. ben çarşafı degistirmeye çalışıyorum çocuk agliyo kusmaya devam ediyo eşimin kucağında. tutturdu oglum birak kardeşine ver çocuğu üstüne bisey giy diye. oğlu azcik üşütmüş yani biseyi yok sapasağlam adam. bütün gün felçli muamelesi yaptı

benle oğluma dönüp bakmiyo bile uyuz karı. ona yaptığım hersey çok aslinda bakma. ama ben insan evladıyım

Annemdeyim akrosu dün evden kovdum kendimde buraya kactm

Babam ve çocuk bırakmak aboooowww aynı cümlede bile bı gülme geliyor insana
Niye kovdun kız
Niye ya baban sabırsız mı, pimpirikli mi?

Yuhhh torunu be, nasıl dayanıyor o haline şok oldum.
Bugün nasıl oğlun, sen nasıl oldun?
Kaynın kaç yaşında?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…