Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye kovdun kız
Niye ya baban sabırsız mı, pimpirikli mi?
Şaka kız ne kovcam onu kaoidan kovsam bacadan gelir

Evin önünde araba varken bnde kullanıyirken babam çocuk mu bırakır fazla aşırı rahatına düşkün ve tembel
Ona neden minnet edeyim sonra baslicak bit bitlanmaya hiç kafamı sisiremem negom

ya şu kadınlar oğulları kaç yaşına gelse de bebek muamelesi yapınca gıcık oluyorum
orda senin torunun var hasta asıl ona ilgi göstermesi lazım

günaydınn
neden ne oldu ki ??
İşe geldim, geldiğim gibi dakika 1 gol 1
Konusu 'İNSAN' olan bir makale yazmamızı istiyorlar hayır abi, benim makale ile ne işim olur; edebiyatım iyi olsa zaten sözel okurdum
İşim ile ne ilgisi var orasını zaten hiç anlamadımmm .. Ve saat 12'ye kadar

artık çocuklar bebekliği bitirmis rosss. uyku senin her türlü hakkin bebek dogmadan uyku depolarini doldur
Bu taktiği ilkinde kullandm doğunca işe yaramadı samdanm

Allah o kaynana cadisina akıl fikir versn
Oğluna da çok geçmiş olsun kuzum yaa uzuldm

Benimle alay ediyorsun demek hıh

Ooo araba kullanıyorsan daha ne o zaman, aynen minnete lüzum yok

Yuhhh torunu be, nasıl dayanıyor o haline şok oldum.
Bugün nasıl oğlun, sen nasıl oldun?
Kaynın kaç yaşında?

kaynim 23 yaşında canım.

benim kayananam insan sevmez inan sever gibi görünür. en ufak vicdan kırıntısı yok. sürekli ağladığı için herkes merhametli duygusal sanar ama tıpkı timsahlar gibi

ben de anlamadım nego ben ölürken salata yap diye tutturmustu
ben de onlar gidince yatıp iyi olcam inşallah

anaaaa makale mi
alıntı falan yapabilir misin ki hemen internetten bişiyle bulalım sana

Kalkayım halımı sileyim ben, daha kitap okumam lazım, boyama yapıcam, ay bir sürü iş var.
Dün yeni bir kuş daha geldi evimize hint bülbülleri vardı,muhabbet kuşumuz oldu yeniden

ay hangi kitaba başlıycaksın Negoo

Ross ilk gebeliğin nasıldı anlatsana biraz farklılıkları çok mu bununla
İlkinde serumla beslendim canm kusmaktan bişey yiyemiyordum
Eşimden tiksiniyorum üç kere yıkanıp gelirdi hala kokiyorsun derdim : D sonra dayanamadı annemlero aradı onlar götürdü hicbirsey fayda etmedi tabi
Bulantim.kusmam çok fazlaydı onlar geçti işte ayva kahve çok yedim içtim
İkinci daha rahattı az kusmustum ama onda da deniz asermistim çok ilginç asermelerim olmuştu
Birinci karnmda nerdeyse haraket etmezdi az gitmedik doktora yasiiyor mu diye
İkinci zaten kıpır kıpır

Bunda dolu manxalina yiyorum havuç yiyirm çikolata yiyirm
Azcik midem bulandı bulandı yani çok ama kusma sadece sabahalri bir kere oluyordu

Benim iki tane, ikisi de sabah 6 da ayakta, büyük 8 küçük 4 yaşında
O yüzden onlar uyur bende 11 i geçirmem hemen uyurum
Gece uyanmaları daha yeni bitti benim küçüğün
Senin isin daha zormus Tabi Allah canlarina saglik versin bunlar gecici seyler Ama bende artik oglum uyuduktan sonra uyumaya calisicam. O zamanda kendim icin hicbisey yapmamis gibi hissediyorum biraz ailemin yaninda enerji depolayayim en iyisi. Sana yardımcı olabilcek kimse var mi yaninda?

Daha küçükmüş kaynın, evlenseydi az kurtulurdun
Ne diyeyim samdan Allah vicdan merhamet versin o kadına

ay maşallah yaa, hepsinde farklı güzel bir anı, inşallah sağlıkla gelir bu kızda
ay bak direk kız yazdm içime mi doğuyor nedir

bende sayısalcıyım ama yardım etmeye çalışayım kuzum çok yoğunluğum yok öğlene kadar bişeyler karalayım atarım sana
En çok seni sevmiştim zaten ay bende karalayayım bariii ortaya karışık bir şeyler
hayır bir de yararlanılan kaynakça ları falan istiyorlar iyice kafayı yemişler edebiyat ustasımıyız biz ya

En çok seni sevmiştim zaten ay bende karalayayım bariii ortaya karışık bir şeyler
hayır bir de yararlanılan kaynakça ları falan istiyorlar iyice kafayı yemişler edebiyat ustasımıyız biz ya

yüzde kaç alıntı yapılabiliyor acaba ben şimdi tez yazıyorum ya ondan soruyorum kaynakça falan bende de var bizde yüzde 20 mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…