- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.241
Şaka kız ne kovcam onu kaoidan kovsam bacadan gelirNiye kovdun kız
Niye ya baban sabırsız mı, pimpirikli mi?
kız dün oğlum kusuyo balgamdan içi bulaniyo. eşim de hafif üşütmüş. ben çarşafı degistirmeye çalışıyorum çocuk agliyo kusmaya devam ediyo eşimin kucağında. tutturdu oglum birak kardeşine ver çocuğu üstüne bisey giy diye. oğlu azcik üşütmüş yani biseyi yok sapasağlam adam. bütün gün felçli muamelesi yaptı
benle oğluma dönüp bakmiyo bile uyuz karı. ona yaptığım hersey çok aslinda bakma. ama ben insan evladıyım
İşe geldim, geldiğim gibi dakika 1 gol 1günaydınn
neden ne oldu ki ??
Bu taktiği ilkinde kullandm doğunca işe yaramadı samdanmartık çocuklar bebekliği bitirmis rosss. uyku senin her türlü hakkinbebek dogmadan uyku depolarini doldur
Benimle alay ediyorsun demek hıhŞaka kız ne kovcam onu kaoidan kovsam bacadan gelir
Evin önünde araba varken bnde kullanıyirken babam çocuk mu bırakır fazla aşırı rahatına düşkün ve tembel
Ona neden minnet edeyim sonra baslicak bit bitlanmaya hiç kafamı sisiremem negom
Yuhhh torunu be, nasıl dayanıyor o halineşok oldum.
Bugün nasıl oğlun, sen nasıl oldun?
Kaynın kaç yaşında?
İşe geldim, geldiğim gibi dakika 1 gol 1
Konusu 'İNSAN' olan bir makale yazmamızı istiyorlarhayır abi, benim makale ile ne işim olur; edebiyatım iyi olsa zaten sözel okurdum
İşim ile ne ilgisi var orasını zaten hiç anlamadımmm .. Ve saat 12'ye kadar
İnternet olmayacak tabisianaaaa makale mi
alıntı falan yapabilir misin ki hemen internetten bişiyle bulalım sana
Kalkayım halımı sileyim ben, daha kitap okumam lazım, boyama yapıcam, ay bir sürü iş var.
Dün yeni bir kuş daha geldi evimizehint bülbülleri vardı,muhabbet kuşumuz oldu yeniden
İnternet olmayacak tabisibizzat benim yazmam gerekiyor
İlkinde serumla beslendim canm kusmaktan bişey yiyemiyordumRoss ilk gebeliğin nasıldı anlatsana biraz farklılıkları çok mu bununla
Senin isin daha zormusBenim iki tane, ikisi de sabah 6 da ayakta, büyük 8 küçük 4 yaşında
O yüzden onlar uyur bende 11 i geçirmem hemen uyurum
Gece uyanmaları daha yeni bitti benim küçüğün
Daha küçükmüş kaynın, evlenseydi az kurtulurdunkaynim 23 yaşında canım.
benim kayananam insan sevmez inan sever gibi görünür. en ufak vicdan kırıntısı yok. sürekli ağladığı için herkes merhametli duygusal sanar ama tıpkı timsahlar gibi
ben de anlamadım nego ben ölürken salata yap diye tutturmustu
ben de onlar gidince yatıp iyi olcam inşallah
Bizim arabayi eşim.bana bıraksa canını okucam daBenimle alay ediyorsun demek hıh
Ooo araba kullanıyorsan daha ne o zaman, aynen minnete lüzum yok
İlkinde serumla beslendim canm kusmaktan bişey yiyemiyordum
Eşimden tiksiniyorum üç kere yıkanıp gelirdi hala kokiyorsun derdim : D sonra dayanamadı annemlero aradı onlar götürdü hicbirsey fayda etmedi tabi
Bulantim.kusmam çok fazlaydı onlar geçti işte ayva kahve çok yedim içtim
İkinci daha rahattı az kusmustum ama onda da deniz asermistimçok ilginç asermelerim olmuştu
Birinci karnmda nerdeyse haraket etmezdi az gitmedik doktora yasiiyor mu diye
İkinci zaten kıpır kıpır
Bunda dolu manxalina yiyorum havuç yiyirm çikolata yiyirm
Azcik midem bulandı bulandı yani çok ama kusma sadece sabahalri bir kere oluyordu
En çok seni sevmiştim zatenbende sayısalcıyım ama yardım etmeye çalışayım kuzum çok yoğunluğum yok öğlene kadar bişeyler karalayım atarım sana
En çok seni sevmiştim zatenay bende karalayayım bariii ortaya karışık bir şeyler
hayır bir de yararlanılan kaynakça ları falan istiyorlariyice kafayı yemişler edebiyat ustasımıyız biz ya
Dün aksamay maşallah yaa, hepsinde farklı güzel bir anı, inşallah sağlıkla gelir bu kızda
ay bak direk kız yazdm içime mi doğuyor nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?