- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.261
Ya biraz alıntı yapabiliriz yaa yüzdelik vermediler ama, hepsini beynimden üretsem zaten Türkiye'ye yeni bir edebiyatçı olarak doğmuş olurdumyüzde kaç alıntı yapılabiliyor acaba ben şimdi tez yazıyorum ya ondan soruyorum kaynakça falan bende de varbizde yüzde 20 mesela
aha kız
Eşim var canım o yetiyor, beraber bakıyoruz, onu harici eş dost yakın tabi ki hastane işi vs olunca kv var bırakıyorum.Senin isin daha zormusTabi Allah canlarina saglik versin bunlar gecici seyler Ama bende artik oglum uyuduktan sonra uyumaya calisicam. O zamanda kendim icin hicbisey yapmamis gibi hissediyorum biraz ailemin yaninda enerji depolayayim en iyisi. Sana yardımcı olabilcek kimse var mi yaninda?
Ayy seni yerim ya, üzülme şaka yapmana şaka yaptım benBizim arabayi eşim.bana bıraksa canını okucam da
Korkuyor bırakmıyor
Azcik şaka yaomiatim
Daha küçükmüş kaynın, evlenseydi az kurtulurdun
Ne diyeyim samdan Allah vicdan merhamet versin o kadına
Ya biraz alıntı yapabiliriz yaa yüzdelik vermediler ama, hepsini beynimden üretsem zaten Türkiye'ye yeni bir edebiyatçı olarak doğmuş olurdum
bende alıntı yapıcam biraz, artık Allah ne verdiyse
İyi düşün iyi olsun canım, hiç belli olmaz insanlar değişiyor.50 yaşında be negomverse şimdiye kadar verirdi bu saatten sonra anca ölüm korkusu düşerse içine ya da bakıma muhtaç olursa değişir ki o zaman hayatta bakmam
evlense de kurtulamam benim gibi malı nerden bulacaklar bi dahagene benim tepeme çöker
neyse işte beybi sen nasılsın hasta bakmaktan yorgun düştün sanırım
Mesela örnek gönderdiler bize.. Spor ve insan diye.. yani spor ve insan başlığı incelemişler işte sporun insan üzerindeki önemi vs..mesela insan konulu ama konunun detayını verirsen karalayım hemen bende bişeyler mesela sen nerden girmeyi düşünüyorsun konuya insan kavramı çok geniş çünkü
Tam tersi aslında eşimin sulalesinde kız daha çok gbisizde erkek geni baya yüksek oranda sanırım, oda çok etkiliyormuş mesela eşin ailesi falan hep erkek mi kardeşleri onların çocukları?
Sen gülünce uzulmedmEşim var canım o yetiyor, beraber bakıyoruz, onu harici eş dost yakın tabi ki hastane işi vs olunca kv var bırakıyorum.
İyi olur tabi arada mola
Ayy seni yerim ya, üzülme şaka yapmana şaka yaptım ben
Mesela örnek gönderdiler bize.. Spor ve insan diye.. yani spor ve insan başlığı incelemişler işte sporun insan üzerindeki önemi vs..
işte bu, haberleşme ve insan olabilir ne bileyim sosyal medya ve insan olabilir vs vs bunun gibi şeyler..
Haberleşme ve insan mı ele alsakbilemedim
tamam öyle yapalımhaberleşme de sosyal medyayı falanda açabiliriz aslında olabilir, sen hangisini dersen ona yoğunlaşacağım
Anne dedim.bunun yukarısı nasıl.oluyor gösterdi harbi aşağıya bakiyirmus :daha kız
Tam tersi aslında eşimin sulalesinde kız daha çok gbi
Gorcem var iki kızı var
Bende erkek dogurcak tıp var zaten
X e zamanında çok değer verdm bakalım smdi o bana verecek mikız Y kromozomunu erkek gönderiyor ondan sordum eşinin ailesini
demek ki hep Y denk geliyor ya inşallah bu sefer X denk gelir
dedim sanaAnne dedim.bunun yukarısı nasıl.oluyor gösterdi harbi aşağıya bakiyirmus :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?