Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yüzde kaç alıntı yapılabiliyor acaba ben şimdi tez yazıyorum ya ondan soruyorum kaynakça falan bende de var bizde yüzde 20 mesela
Ya biraz alıntı yapabiliriz yaa yüzdelik vermediler ama, hepsini beynimden üretsem zaten Türkiye'ye yeni bir edebiyatçı olarak doğmuş olurdum
bende alıntı yapıcam biraz, artık Allah ne verdiyse

Dün aksam poncikvegece in dediği gbi göbeğimi anneme gösterdim asagiya bakıyor dedi ama bilmiyirm

sizde erkek geni baya yüksek oranda sanırım, oda çok etkiliyormuş mesela eşin ailesi falan hep erkek mi kardeşleri onların çocukları?

Eşim var canım o yetiyor, beraber bakıyoruz, onu harici eş dost yakın tabi ki hastane işi vs olunca kv var bırakıyorum.
İyi olur tabi arada mola
Bizim arabayi eşim.bana bıraksa canını okucam da
Korkuyor bırakmıyor

Azcik şaka yaomiatim
Ayy seni yerim ya, üzülme şaka yapmana şaka yaptım ben

Daha küçükmüş kaynın, evlenseydi az kurtulurdun
Ne diyeyim samdan Allah vicdan merhamet versin o kadına

50 yaşında be negom verse şimdiye kadar verirdi bu saatten sonra anca ölüm korkusu düşerse içine ya da bakıma muhtaç olursa değişir ki o zaman hayatta bakmam

evlense de kurtulamam benim gibi malı nerden bulacaklar bi daha gene benim tepeme çöker

neyse işte beybi sen nasılsın hasta bakmaktan yorgun düştün sanırım

Ya biraz alıntı yapabiliriz yaa yüzdelik vermediler ama, hepsini beynimden üretsem zaten Türkiye'ye yeni bir edebiyatçı olarak doğmuş olurdum
bende alıntı yapıcam biraz, artık Allah ne verdiyse

mesela insan konulu ama konunun detayını verirsen karalayım hemen bende bişeyler mesela sen nerden girmeyi düşünüyorsun konuya insan kavramı çok geniş çünkü

İyi düşün iyi olsun canım, hiç belli olmaz insanlar değişiyor.
Ben iyiyim çok şükür canım, geçti gitti hastalıklar

mesela insan konulu ama konunun detayını verirsen karalayım hemen bende bişeyler mesela sen nerden girmeyi düşünüyorsun konuya insan kavramı çok geniş çünkü
Mesela örnek gönderdiler bize.. Spor ve insan diye.. yani spor ve insan başlığı incelemişler işte sporun insan üzerindeki önemi vs..

işte bu, haberleşme ve insan olabilir ne bileyim sosyal medya ve insan olabilir vs vs bunun gibi şeyler..

Haberleşme ve insan mı ele alsak bilemedim

sizde erkek geni baya yüksek oranda sanırım, oda çok etkiliyormuş mesela eşin ailesi falan hep erkek mi kardeşleri onların çocukları?
Tam tersi aslında eşimin sulalesinde kız daha çok gbi

Gorcem var iki kızı var
Bende erkek dogurcak tıp var zaten

haberleşme de sosyal medyayı falanda açabiliriz aslında olabilir, sen hangisini dersen ona yoğunlaşacağım

Tam tersi aslında eşimin sulalesinde kız daha çok gbi

Gorcem var iki kızı var
Bende erkek dogurcak tıp var zaten

kız Y kromozomunu erkek gönderiyor ondan sordum eşinin ailesini
demek ki hep Y denk geliyor ya inşallah bu sefer X denk gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…