Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haberleşme, insanlık tarihinin ilk dönemlerinden bu yana insanoğlunun temel ihtiyaçları arasında yerini almıştır. 17. yüzyılda telsiz telgraf ile başlayan kablosuz haberleşmeyi, mobil telefon görüşmeleri takip etmiştir ve günümüzde en çok kullandığımız haberleşme ağı olan internet ile devam etmektedir.

poncikvegece

ay patili bi baksana böyle bir şey mi düşünüyorsun???

Aynen canım bu şekilde esinlenip işte giriş gelişme ve sonuç olarak bitircem normal bir makale yazar gibi, 3-5 kaynakça işte insan üzerindeki etkileri, değişimleri vs falan

Aynen canım bu şekilde esinlenip işte giriş gelişme ve sonuç olarak bitircem normal bir makale yazar gibi, 3-5 kaynakça işte insan üzerindeki etkileri, değişimleri vs falan

tamamdır canım giriş böyle olabilir bak eğer beğendiysen, gelişmeyede karalıycam şimdi bir evrak geldi ona bakıyorum

tamamdır canım giriş böyle olabilir bak eğer beğendiysen, gelişmeyede karalıycam şimdi bir evrak geldi ona bakıyorum
Evet böyle yapabiliriz ama sanki 'insan' konusundan çok, haberleşme ile ilgili bir makaleden ziyade haberleşme yi anlatacağız gibi görünüyor, yani bunu insan ile ilgili sanki biraz daha süslememiz gerekiyor; yanlış mı düşünüorum

Ama bunlarıda insan yapıyor düşününce
Yani insanlık tarihi ve haberleşmenin insanın üzerindeki etkileri insan hayatını kolaylaştırması gibi insana daha çok mu değinelim diyorsun

Ama bunlarıda insan yapıyor düşününce
Yani insanlık tarihi ve haberleşmenin insanın üzerindeki etkileri insan hayatını kolaylaştırması gibi insana daha çok mu değinelim diyorsun

o zaman insanin sosyallik ihtiyacının teknoloji ve haberleşmede gelismeye neden olmasi üzerinden gidin:)

poncikvegece

o zaman insanin sosyallik ihtiyacının teknoloji ve haberleşmede gelismeye neden olmasi üzerinden gidin:)

buda çok güzel sosyallik ihtiyacı işte aradığım kelime buydu sosyallik ihtiyacı ve haberleşme ihtiyacının sonucu olark teknolojideki gelişmeler poncikvegece

Kalkayım halımı sileyim ben, daha kitap okumam lazım, boyama yapıcam, ay bir sürü iş var.
Dün yeni bir kuş daha geldi evimize hint bülbülleri vardı,muhabbet kuşumuz oldu yeniden
hint bülbülü kızkardeşimin evinde vardı, sürekli ürüyorlar, ötmeleri değişik, çok sesleri çıkmıyor,normal muhabbet kuşu gibi değil
X e zamanında çok değer verdm bakalım smdi o bana verecek mi
X e değer verdiysen Y ye de değer vermişsindir sen kesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…