- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.281
Kendi çaresizliğimi ele alıcam yeminle
O da olur olabilirKendi çaresizliğimi ele alıcam yeminle
B Brunello Cicinelli brom olsaydı 20 dk da makale yazardı bana
Çünkü öğretmen olmak bunu gerektirirdi
duy sesimi brom
Hayırdır canim neyin var ??Günaydınnnnn
ay berbat bir güne uyandımmmm
Bana yardım edin kızlarrrrr
ros bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?Normal.oliraa gelirse gelir diye korkuyorm negom
Aynen canım bu şekilde esinlenip işte giriş gelişme ve sonuç olarak bitircem normal bir makale yazar gibi, 3-5 kaynakça işte insan üzerindeki etkileri, değişimleri vs falanHaberleşme, insanlık tarihinin ilk dönemlerinden bu yana insanoğlunun temel ihtiyaçları arasında yerini almıştır. 17. yüzyılda telsiz telgraf ile başlayan kablosuz haberleşmeyi, mobil telefon görüşmeleri takip etmiştir ve günümüzde en çok kullandığımız haberleşme ağı olan internet ile devam etmektedir.
poncikvegece
ay patili bi baksana böyle bir şey mi düşünüyorsun???
Teşekkür ederm şamdanım, düşünmen yeterEki Görüntüle 2551290
bak mesela böyle şeyleri birleştirip kaynakcayi da aninda halledip güzel bi makale çıkarabilirsin:)
benim kv ler gitmis olsa ben sana yazardim iyi kötü bir taneponcikvegece
Aynen canım bu şekilde esinlenip işte giriş gelişme ve sonuç olarak bitircem normal bir makale yazar gibi, 3-5 kaynakça işte insan üzerindeki etkileri, değişimleri vs falan
Belki de şuandan dolayıEki Görüntüle 2551180
Evet böyle yapabiliriz ama sanki 'insan' konusundan çok, haberleşme ile ilgili bir makaleden ziyade haberleşme yi anlatacağız gibi görünüyor, yani bunu insan ile ilgili sanki biraz daha süslememiz gerekiyor; yanlış mı düşünüorumtamamdır canım giriş böyle olabilir bak eğer beğendiysen, gelişmeyede karalıycam şimdi bir evrak geldi ona bakıyorum
Evet böyle yapabiliriz ama sanki 'insan' konusundan çok, haberleşme ile ilgili bir makaleden ziyade haberleşme yi anlatacağız gibi görünüyor, yani bunu insan ile ilgili sanki biraz daha süslememiz gerekiyor; yanlış mı düşünüorum
Ama bunlarıda insan yapıyor düşününce
Yani insanlık tarihi ve haberleşmenin insanın üzerindeki etkileri insan hayatını kolaylaştırması gibi insana daha çok mu değinelim diyorsun
o zaman insanin sosyallik ihtiyacının teknoloji ve haberleşmede gelismeye neden olmasi üzerinden gidin:)
hint bülbülü kızkardeşimin evinde vardı, sürekli ürüyorlar, ötmeleri değişik, çok sesleri çıkmıyor,normal muhabbet kuşu gibi değilKalkayım halımı sileyim ben, daha kitap okumam lazım, boyama yapıcam, ay bir sürü iş var.
Dün yeni bir kuş daha geldi evimizehint bülbülleri vardı,muhabbet kuşumuz oldu yeniden
X e değer verdiysen Y ye de değer vermişsindir sen kesinX e zamanında çok değer verdm bakalım smdi o bana verecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?