- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.301
X e zamanında çok değer verdm bakalım smdi o bana verecek mi
Ross ne zaman randevun bekliyoruz bak hemen yaz sonucuX e zamanında çok değer verdm bakalım smdi o bana verecek mi
Gunaydinnn.Günaydın ❤
Şamdanım sende de cevherler var gibi gibio zaman insanin sosyallik ihtiyacının teknoloji ve haberleşmede gelismeye neden olmasi üzerinden gidin:)
poncikvegece
Evet bu başlık iyii, düşündüğün zaman mantıklı da; hoş geliyor kulağabaşlık şart tabi kuzum biraz uzun bir başlık lazım az önce şamdanın dediği olabilir aslında
İnsanın Haberleşme ve Sosyallik İhtiyacının Teknoloji Üzerindeki Etkileri
Peki bir şey sorucam canım biz kaynakça nerden bulucazValla ben girişten sonra bidaha oturamadım bilgisayara şimdi geçtim bizim odada temizlik vardı kzuum, şimdi karalıycam bişeylerponcikvegece
Peki bir şey sorucam canım biz kaynakça nerden bulucaz
Hayır hiç bir kaynaktan esinlenemiyorum da ondan soruyorumkaralıyorum yazıyorum yani aklıma geldikçe
kk birinci noteri şebo aşkına
Canım çok hoş eline koluna sağlıkta.. işte bu İNSAN dan çok SOSYALLEŞME makalesini andırmıyor mu senceSosyalleşme, insanı sosyal sistemin üyesi haline getiren süreçtir. Sosyologlar sosyalleşmeyi çeşitli şekilde tarif etmektedirler. Linton, yeni doğmuş çocukların medeniyetsiz yaratıklar, cahil hayvanlar halinden bir sosyal sistemin insan üyeleri haline gelişlerinin sosyalleşme sayesinde olduğunu belirtiyor. Dollard'a göre sosyalleşme, yeni bir kişinin gruba eklenmesini ve toplumun kendi yaş ve cinsindeki kişiden beklediği şeyleri yerine getirir bir şahıs olmasını sağlayan süreçtir.
bak mesela bunu kullanmak istersen kaynakçaya yazarsın, biraz değiştiririz cümleleri, kaynakçayıda örneğin şöyle yazabiliriz
(Koçtaş, M. "Sosyalleşme") ay bunda da ne yıl ne il ilçe hiçbişey yazzmıyor bizim hoca bunu alıntı olarak kabul etmezdi valla
Canım çok hoş eline koluna sağlıkta.. işte bu İNSAN dan çok SOSYALLEŞME makalesini andırmıyor mu sence
Yani istedikleri bu tarz değil.. mesela insanların interneti ya da haberleşmeyi ne kadar kullandığı vs olabilir amaa İNSAN ön planda olmalı haberleşme sosyal ağ internet bunlar geri planda kalmalı. yani böyle bir şey istediler..
ay çatlıcam yaaa bir srü işim gücüm var bıraktım bunla uğraşıyorum
maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisini ekleyin yaziya kaynakçaya da onu ekleyiverin :)Peki bir şey sorucam canım biz kaynakça nerden bulucaz
Hayır hiç bir kaynaktan esinlenemiyorum da ondan soruyorumkaralıyorum yazıyorum yani aklıma geldikçe
maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisini ekleyin yaziya kaynakçaya da onu ekleyiverin :)
insanin en üstteki ihtiyacı kendini gerçekleştirme ya hani. su an da teknoloji gelişmesiyle herkes kendini gerçekleştirme peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?