Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yaptık şimdi
B BUSR4 seninkini bekliyorum harmanlayacağım

makalede başlık şartmı ya başlık ne koyucam buna

başlık şart tabi kuzum biraz uzun bir başlık lazım az önce şamdanın dediği olabilir aslında
İnsanın Haberleşme ve Sosyallik İhtiyacının Teknoloji Üzerindeki Etkileri

başlık şart tabi kuzum biraz uzun bir başlık lazım az önce şamdanın dediği olabilir aslında
İnsanın Haberleşme ve Sosyallik İhtiyacının Teknoloji Üzerindeki Etkileri
Evet bu başlık iyii, düşündüğün zaman mantıklı da; hoş geliyor kulağa

Valla ben girişten sonra bidaha oturamadım bilgisayara şimdi geçtim bizim odada temizlik vardı kzuum, şimdi karalıycam bişeyler poncikvegece
Peki bir şey sorucam canım biz kaynakça nerden bulucaz
Hayır hiç bir kaynaktan esinlenemiyorum da ondan soruyorum karalıyorum yazıyorum yani aklıma geldikçe

Hayır hiç bir kaynaktan esinlenemiyorum da ondan soruyorum karalıyorum yazıyorum yani aklıma geldikçe

kuzum eğer hiç bir yerden esinlenmiyorsak kaynakça olmaz bence fsljfga yani ben tez yazarken bi makaleden alıntı yapıyorsam ancak o zaman ekliyorum kaynakça olarak

Sosyalleşme, insanı sosyal sistemin üyesi haline getiren süreçtir. Sosyologlar sosyalleşmeyi çeşitli şekilde tarif etmektedirler. Linton, yeni doğmuş çocukların medeniyetsiz yaratıklar, cahil hayvanlar halinden bir sosyal sistemin insan üyeleri haline gelişlerinin sosyalleşme sayesinde olduğunu belirtiyor. Dollard'a göre sosyalleşme, yeni bir kişinin gruba eklenmesini ve toplumun kendi yaş ve cinsindeki kişiden beklediği şeyleri yerine getirir bir şahıs olmasını sağlayan süreçtir.

bak mesela bunu kullanmak istersen kaynakçaya yazarsın, biraz değiştiririz cümleleri, kaynakçayıda örneğin şöyle yazabiliriz

(Koçtaş, M. "Sosyalleşme") ay bunda da ne yıl ne il ilçe hiçbişey yazzmıyor bizim hoca bunu alıntı olarak kabul etmezdi valla

Canım çok hoş eline koluna sağlıkta.. işte bu İNSAN dan çok SOSYALLEŞME makalesini andırmıyor mu sence

Yani istedikleri bu tarz değil.. mesela insanların interneti ya da haberleşmeyi ne kadar kullandığı vs olabilir amaa İNSAN ön planda olmalı haberleşme sosyal ağ internet bunlar geri planda kalmalı. yani böyle bir şey istediler..

ay çatlıcam yaaa bir srü işim gücüm var bıraktım bunla uğraşıyorum

yok kuzum burdan cümleler kullanabiliriz diye dedim direk bunu almayalım çok sosyalleşmeye girmiş zaten, anladım ben konuyu, alıntı olarak alırsak hani kaynakça nasıl gösteririz onun örneğini vermek için

maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisini ekleyin yaziya kaynakçaya da onu ekleyiverin :)

insanin en üstteki ihtiyacı kendini gerçekleştirme ya hani. su an da teknoloji gelişmesiyle herkes kendini gerçekleştirme peşinde

maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisini ekleyin yaziya kaynakçaya da onu ekleyiverin :)

insanin en üstteki ihtiyacı kendini gerçekleştirme ya hani. su an da teknoloji gelişmesiyle herkes kendini gerçekleştirme peşinde

bu kendini gerceklestirme arzusu da su an en üst basamaktan başladığı için sağlıklı bi ruh hali ya da olgunluğu icermiyo. çünkü kendini gerçekleştirmenin tam manasıyla oluşması için birinci basamaktan başlamak gerek.

apartman aidatını param yok diye ödemeyip son model telefon kullanmak. borc para bulup saçını boyatip selfie atmaya devam etmek gibi. yani esasında sahte bir kendini gerçekleştirme ile karşı karşıyayız insan olarak

poncikvegece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…