Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslı itibariyle yalnız olarak dünyaya gelen bir insanın yine aynı şekilde insanlardan uzak, yalnız bir hayat sürmesi mümkün değildir. Hem fiziksel hem de duygusal ihtiyaçları olan insanın toplumdan soyutlanması düşünülemez bir gerçektir. Fiziksel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için belli bir yaşa kadar anne ve babasına mutlak derecede bağlı olan insan, bu aşamadan sonra da duygusal ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kendisi gibi olan, başka insanlara ihtiyaç duyar. Bu sebeple insanın sosyal bir varlık olması kanısına varmamız yerinde olacaktır.

Dolayısıyla yaşamlarını devam ettirmeleri için bir arada yaşama ihtiyacı hisseden insan, toplum denilen bir yapıyı ortaya çıkarır. Birlikteliklerle oluşan bu yapı, insanların barış ve huzur içerisinde bir arada yaşamaları için belli başlı kurallar belirler. Örneğin; insanların birbirlerinin düşüncelerine, yaşayış tarzlarına, inançlarına saygı duymaları gibi… Toplum içerisinde yaşamaya mecbur olan insanın da toplumun belirlediği bu kuralları benimsemesi ve buna göre davranması gerekir. Aksi halde o toplumda kargaşa ve savaşın çıkması kaçınılmaz olur.

Kaynak:
(1) https: //www.trthaber.com/ haber/yasam/turkiye-nufusunun-yuzde-992si-musluman-136243.html

kuzum ben buldukça insan, toplum, sosyallik ve iletişimle ilgili şeyleri atıyorum sen içinden seçebilirsin bak bu benim hoşuma gitti mesela poncikvegece

İnsan dünyada ki bir takım şeylere anlam verebilen, anlam üretebilen tek canlıdır. İnsan rasyonelliği ve zekası sayesinde; canlıları, olayları ve nesneleri anlamlandırmış, sınıflandırmış ve kendisi için yararlı şekilde kullanmıştır.

son hali nasıl şu an ne yaptın

veeeeee gittiler simdi Bonus un attığı sebo vaktiiiii
Gozunaydinn kuzumm gelip 3 gun edebiyle oturmayi bilemedi yazik ya agiz tadiyla eglenceli bi misafirlik gecirebilirdi aile olmanin sicaklgni tadini almak varken ugrasilannseylere bak bee

Kızlar az önce annem aradı diyor ki "babannen bize sürpriz yapmış kızım babannen geldi, hayır kime göre sürpriz yani bana sürpriz değil olsa olsa kötü sürpriz olur" diyor hahahadsasfd
bende kaynana yok ama annem uğraşıyor kıyamam ya, niye geldi ki şimdi bu habersiz habersiz en sevmediğim diye söyleniyor, akşama gelin de nolur ilk günü birlikte geçirelim, dayanamıyorum bu kadına diyor
Eşimle akşam yemeğine gideceğiz

Gozunaydinn kuzumm gelip 3 gun edebiyle oturmayi bilemedi yazik ya agiz tadiyla eglenceli bi misafirlik gecirebilirdi aile olmanin sicaklgni tadini almak varken ugrasilannseylere bak bee

o şimdi böyle yaptım saniyo ya çay:) bunun sonraki yılları yaşlılığı da var. ben onun yaşlılık sigortası değilim. keşke yapmasaydi tüm bunları. ben laf dokundurunca daha da fazla esimin üstüne düştü inat yapcam diye :) annem geliyo zaten bana da bakan biri olur elbet dedim bozuldu

zaten emekli olunca yazlik bakmak için geleceklermis bizde kalacaklar. ama oğlumun en güzel zamanlarını kaçırdı cimrilikten. benim annemler iki üç ayda bir gelip iki gün de olsa sevip gittiler.
onlar geldi cocuk kreste artık. dün oğlum dokuzda gidip uc buçukta aldik eve gidene kadar dört buçuk bes oldu saat mesela. özledik diyolar da gelselerdi iki senedir

dur daha eşimi de bi paralayim ondan sonra oynicam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…