- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.341
Kızlar az önce annem aradı diyor ki "babannen bize sürpriz yapmış kızım babannen geldi, hayır kime göre sürpriz yani bana sürpriz değil olsa olsa kötü sürpriz olur" diyor hahahadsasfd
bende kaynana yok ama annem uğraşıyor kıyamam ya, niye geldi ki şimdi bu habersiz habersiz en sevmediğim diye söyleniyor, akşama gelin de nolur ilk günü birlikte geçirelim, dayanamıyorum bu kadına diyor
Eşimle akşam yemeğine gideceğiz
Canim anlamak mumkun degil bazi insanlari... ayrica sen ondan is yapsin diye rica ettnmi istednmide yaptgna mutlu olcaksn aksine krize soktu senide bizi bile burdan dogruo şimdi böyle yaptım saniyo ya çay:) bunun sonraki yılları yaşlılığı da var. ben onun yaşlılık sigortası değilim. keşke yapmasaydi tüm bunları. ben laf dokundurunca daha da fazla esimin üstüne düştü inat yapcam diye :) annem geliyo zaten bana da bakan biri olur elbet dedim bozuldu
zaten emekli olunca yazlik bakmak için geleceklermis bizde kalacaklar. ama oğlumun en güzel zamanlarını kaçırdı cimrilikten. benim annemler iki üç ayda bir gelip iki gün de olsa sevip gittiler.
onlar geldi cocuk kreste artık. dün oğlum dokuzda gidip uc buçukta aldik eve gidene kadar dört buçuk bes oldu saat mesela. özledik diyolar da gelselerdi iki senedir
dur daha eşimi de bi paralayim ondan sonra oynicam
kiyamam yaaaa
ben de aynen annenin yaptığını yapar arar çağırırdim çocuğumu
benim babaannem de gelmem diye yemin edip duruyodu babamlara gitmiş pazar günüiyi ki yeminliymis dedim kendi kendime
Başka yerde flörtleşir misinizAma sen paylaşmıştın nolmuş onu etiketlemeyi unuttuysamI inessa armand
Toşim benim yaaa şu adamı görünce seni görmüş gibi oluyorum. Programı bu sunsun izlerim o vakit
Canim anlamak mumkun degil bazi insanlari... ayrica sen ondan is yapsin diye rica ettnmi istednmide yaptgna mutlu olcaksn aksine krize soktu senide bizi bile burdan dogru
Küserim ama ne oluyoruz yaniBaşka yerde flörtleşir misiniz
aynen ya dengesiz delinin teki. artık o kadar kendi haline bırakmışlar ki sürekli benle uğraşıyo manyak. şimdi biraz hasladim eşimi. onda kabahat hala susup duruyo annesinin her yaptığına
sen naptın :) tatlı var mı bugün
benimki de aynen dediğin gibi her gidişinde bir kavga gürültü bi daha gelmiycem diyor, sonra tekrar geliyor valla kendisini pek sevende yok açıkçası bende annemle aynı görüşlere sahibim ama gelip duruyor
bak seninde çocukların ilerde bu farkındalıkta olur canım inan ki insan görüyor hatta belki kreş çağında bile olsa farkediyordur..
benim oğlan babaannesini oldu bitti sevmez zatensürekli büyükbaba diye gezdi. sadece kullanmak için gidiyo babaanneye
babaanne de bana diyo demiyoben de pek anne demem nadiren çıkar ağzımdan
Hadi gözün aydın şimdi üstündeki o hafiflik o ferahlık... Tahmin edebiliyorum. Bir gevşeme
Kuzum gözün aydınnn gittiler mi sonunda :)
ay işte bende çocukken sevmezdim, çocuklar bile kişilik analizi yapıp sevmeyebiliyor
Evet canm.ins bugün gidice de ogrenirizaynen sagolasin kuzum :) sen de doktora gidip cinsiyet ogrencekmissinvalla sabırsızlıkla bekliyorum kaynanamin gitmesinden daha fazla sabirsizlandim ben senin bebişin cinsiyetini öğrenmek için
Hadi gözün aydın şimdi üstündeki o hafiflik o ferahlık... Tahmin edebiliyorum. Bir gevşeme
Evet canm.ins bugün gidice de ogreniriz
Gösterir söyler
Valla bnde en çok seninkinin gitmesine sevndm
Benm oglanlarda babannesini hiç sevmez gitmezler bile konuşmazlar onalrla ama.annemi babamı görsünler deliriyorlar hergun ne zaman gitcz ananeme diyorlar babannen var bugün diyorm.off ananeme gidelim diyorlar
Burcu neydi kv ninsağolasın nihalim
yok su an tam gevseyemedimkocama az daha bagiriyim gevsicem
ya dün pasta aldik onlar gitmeden doğum günü kutlayalim oglanin diye. pastayi benim seçtiğimi duydu ya. ayyyy diyo pastadaki cilekler de hep eksiymis
bi bana mi tatli geldi cilekler ya dedim. esim de yoo çilekler tatlı eksi yok ki dedi. diğerleri de tatlı dedi hala abooo nasil eksi cilekler bu nasil pasta diye diye yiyo
Hehehe diyecek bir söz bulamadım ne denir kisağolasın nihalim
yok su an tam gevseyemedimkocama az daha bagiriyim gevsicem
ya dün pasta aldik onlar gitmeden doğum günü kutlayalim oglanin diye. pastayi benim seçtiğimi duydu ya. ayyyy diyo pastadaki cilekler de hep eksiymis
bi bana mi tatli geldi cilekler ya dedim. esim de yoo çilekler tatlı eksi yok ki dedi. diğerleri de tatlı dedi hala abooo nasil eksi cilekler bu nasil pasta diye diye yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?