Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kiyamam yaaaa
ben de aynen annenin yaptığını yapar arar çağırırdim çocuğumu

benim babaannem de gelmem diye yemin edip duruyodu babamlara gitmiş pazar günü iyi ki yeminliymis dedim kendi kendime

Canim anlamak mumkun degil bazi insanlari... ayrica sen ondan is yapsin diye rica ettnmi istednmide yaptgna mutlu olcaksn aksine krize soktu senide bizi bile burdan dogru

kiyamam yaaaa
ben de aynen annenin yaptığını yapar arar çağırırdim çocuğumu

benim babaannem de gelmem diye yemin edip duruyodu babamlara gitmiş pazar günü iyi ki yeminliymis dedim kendi kendime

benimki de aynen dediğin gibi her gidişinde bir kavga gürültü bi daha gelmiycem diyor, sonra tekrar geliyor valla kendisini pek sevende yok açıkçası bende annemle aynı görüşlere sahibim ama gelip duruyor
bak seninde çocukların ilerde bu farkındalıkta olur canım inan ki insan görüyor hatta belki kreş çağında bile olsa farkediyordur..

Canim anlamak mumkun degil bazi insanlari... ayrica sen ondan is yapsin diye rica ettnmi istednmide yaptgna mutlu olcaksn aksine krize soktu senide bizi bile burdan dogru

aynen ya dengesiz delinin teki. artık o kadar kendi haline bırakmışlar ki sürekli benle uğraşıyo manyak. şimdi biraz hasladim eşimi. onda kabahat hala susup duruyo annesinin her yaptığına

sen naptın :) tatlı var mı bugün

Kuzum gözün aydınnn gittiler mi sonunda :)

benim oğlan babaannesini oldu bitti sevmez zaten sürekli büyükbaba diye gezdi. sadece kullanmak için gidiyo babaanneye
babaanne de bana diyo demiyo ben de pek anne demem nadiren çıkar ağzımdan

kk birinci noteri mm gözün aydın gitmişler

aynen sagolasin kuzum :) sen de doktora gidip cinsiyet ogrencekmissin valla sabırsızlıkla bekliyorum kaynanamin gitmesinden daha fazla sabirsizlandim ben senin bebişin cinsiyetini öğrenmek için

benim oğlan babaannesini oldu bitti sevmez zaten sürekli büyükbaba diye gezdi. sadece kullanmak için gidiyo babaanneye
babaanne de bana diyo demiyo ben de pek anne demem nadiren çıkar ağzımdan

ay işte bende çocukken sevmezdim, çocuklar bile kişilik analizi yapıp sevmeyebiliyor

Kuzum gözün aydınnn gittiler mi sonunda :)

aynen tosiam :) gider ayak gene yaptı yapacağını ama işte herkes serdigi kilime oturacak:) bizimki mendil kadar kilime nasil totosunu sigdircak bilmiyom

sen napiyosun canım nasılsın:)

dün ilk defa kreste uyudu oğlum öğlen:) sonra ikindi kahvaltısı yaptı öyle aldik. dokuz üç buçuk gidiyo su an:) tam güne bisey kalmadi galiba tosiam senin findik faresi nasılmış düzen kurmaya basladiniz mi :)

ay işte bende çocukken sevmezdim, çocuklar bile kişilik analizi yapıp sevmeyebiliyor

bence çocuklar bi insani sevmiyosa mutlaka kötüdür o insan

en saf haliyle hislere sahip olanlar çocuklar çünkü:)

senin babaannenin da maşallahi var sanırım:)

aynen sagolasin kuzum :) sen de doktora gidip cinsiyet ogrencekmissin valla sabırsızlıkla bekliyorum kaynanamin gitmesinden daha fazla sabirsizlandim ben senin bebişin cinsiyetini öğrenmek için
Evet canm.ins bugün gidice de ogreniriz
Gösterir söyler
Valla bnde en çok seninkinin gitmesine sevndm

Benm oglanlarda babannesini hiç sevmez gitmezler bile konuşmazlar onalrla ama.annemi babamı görsünler deliriyorlar hergun ne zaman gitcz ananeme diyorlar babannen var bugün diyorm.off ananeme gidelim diyorlar

Hadi gözün aydın şimdi üstündeki o hafiflik o ferahlık... Tahmin edebiliyorum. Bir gevşeme

sağolasın nihalim
yok su an tam gevseyemedim kocama az daha bagiriyim gevsicem

ya dün pasta aldik onlar gitmeden doğum günü kutlayalim oglanin diye. pastayi benim seçtiğimi duydu ya. ayyyy diyo pastadaki cilekler de hep eksiymis
bi bana mi tatli geldi cilekler ya dedim. esim de yoo çilekler tatlı eksi yok ki dedi. diğerleri de tatlı dedi hala abooo nasil eksi cilekler bu nasil pasta diye diye yiyo

ayyy inşallah görürsünüz yaaahemen göstersin

aynen anneme deli olur bana bakmaz bile annem gelince. ama kaynanami görünce yokmus gibi davranıyo bes karış boyuyla
cidden çocuklar biliyo sevildiği yeri. seviyorum demekle sevilmiyo ki. anneannesi seviyorum demese de sevdiğini bilir cocuklar. bizim kaynanalarin yalandan dil ucunda torun sevgisi

Burcu neydi kv nin

Hehehe diyecek bir söz bulamadım ne denir ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…