- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.361
Aynen yalandan baya hemdeayyy inşallah görürsünüz yaaahemen göstersin
aynen anneme deli olur bana bakmaz bile annem gelince. ama kaynanami görünce yokmus gibi davranıyo bes karış boyuyla
cidden çocuklar biliyo sevildiği yeri. seviyorum demekle sevilmiyo ki. anneannesi seviyorum demese de sevdiğini bilir cocuklar. bizim kaynanalarin yalandan dil ucunda torun sevgisi
aynen tosiam :) gider ayak gene yaptı yapacağını ama işte herkes serdigi kilime oturacak:) bizimki mendil kadar kilime nasil totosunu sigdircak bilmiyom
sen napiyosun canım nasılsın:)
dün ilk defa kreste uyudu oğlum öğlen:) sonra ikindi kahvaltısı yaptı öyle aldik. dokuz üç buçuk gidiyo su an:) tam güne bisey kalmadi galiba tosiamsenin findik faresi nasılmış düzen kurmaya basladiniz mi :)
herkes 1 ocak doğumlu diyo oğlak sanırım. ama bazen de yanlış tarih diyolar. bence alien burcu
Eki Görüntüle 2551374
Aynen yalandan baya hemde
O kdr seslenir dönüp bakmazlar bile ama.kp ve amcasini çok severler ikisi de
Benm.isime geliyor valla bnm annemi sevmeleri esm bile farketmiş
herkes 1 ocak doğumlu diyo oğlak sanırım. ama bazen de yanlış tarih diyolar. bence alien burcu
Eki Görüntüle 2551374
Ilk iki gun cok iyiydi, araya hafta sonu girdi diye mi bilmem dün hiç uyumamış
Aksam benim gitmeme yakın uyuyakalmışti en son. Daha tam düzenimizi kuramadık ama yine çok şükür düşündüğüm kadar kötü olmadı
Uzak olsun da ne hali varsa görsün :))
Doğum tarihi bilinmeyen herkese 1 ocak diyorlar, oğlak değildir o kabul etmiyorum belki balık olabilir
Doğum tarihi bilinmeyen herkese 1 ocak diyorlar, oğlak değildir o kabul etmiyorum belki balık olabilir
Ayy yazık yaKızlar az önce annem aradı diyor ki "babannen bize sürpriz yapmış kızım babannen geldi, hayır kime göre sürpriz yani bana sürpriz değil olsa olsa kötü sürpriz olur" diyor hahahadsasfd
bende kaynana yok ama annem uğraşıyor kıyamam ya, niye geldi ki şimdi bu habersiz habersiz en sevmediğim diye söyleniyor, akşama gelin de nolur ilk günü birlikte geçirelim, dayanamıyorum bu kadına diyor
Eşimle akşam yemeğine gideceğiz
Adamın böyle aklını alırımNegoyu görünce direk evdeki işleri hatırlıyorum
Kurslar mı başladı acaba, ya da eşi kk da çok gülersin bebek pırtlar diye girme mi dediÇocuk yapıcaz demişti. Bu kadar zor değil aslında
I inessa armand üzgünüm ama abim de oğlak anlatılmaz yaşanıryok benim cevremdeki bütün oğlaklar böyle tosiam:) ben seni tanıyana kadar nefret ederdim oglaklardanmegerse ben manyak çektiğim için öyleymiş oglaklar canmis
ikizi de varmis kaynanamin kendisi cok emin 1 ocak doğumlu olduğuna :) bilemiyorum o yüzden:)
senin yükselen terazi dimi, en asil burç sen onun özellikleri almışsın
Ayy yazık ya
Adamın böyle aklını alırım
Kurslar mı başladı acaba, ya da eşi kk da çok gülersin bebek pırtlar diye girme mi dedi
I inessa armand üzgünüm ama abim de oğlak anlatılmaz yaşanırsenin yükselen terazi dimi, en asil burç sen onun özellikleri almışsın
Ne olmuş
hemen kendi de terazi ya yapıştırmış terazidendir diye
saka bi yana hayranim terazileregüzellik zeka endam eda her bisey onlarda yaaa
Allah'tan benim oğlanın yükselen de terazi de akroslugunu kafama takmiyorum
işinin başında yakışıyomu?
Hee yakışıyor bence
Nego daha az önce kalemde burç muhabbeti vardı, oğlaklar şöyle iyi, böyle iyi
Çalışkan dürüst diyorlar
Burada gömüyorsunuz anlamadım ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?