Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen yalandan baya hemde
O kdr seslenir dönüp bakmazlar bile ama.kp ve amcasini çok severler ikisi de

Benm.isime geliyor valla bnm annemi sevmeleri esm bile farketmiş

Ilk iki gun cok iyiydi, araya hafta sonu girdi diye mi bilmem dün hiç uyumamış
Aksam benim gitmeme yakın uyuyakalmışti en son. Daha tam düzenimizi kuramadık ama yine çok şükür düşündüğüm kadar kötü olmadı

Uzak olsun da ne hali varsa görsün :))

Aynen yalandan baya hemde
O kdr seslenir dönüp bakmazlar bile ama.kp ve amcasini çok severler ikisi de

Benm.isime geliyor valla bnm annemi sevmeleri esm bile farketmiş

ayni rosss amcanina dedesine deli olur hep sevdiğini ilgisini belli eder. kaynanama da tamamen gıcıklık olsun diye yapiyo her yaptığını

valla benim de işime geliyo :) eğer annem gibi olsaydi niye sevmiyosun diye çocuğu ustelerdim veya annem kaynanam gibi olsa niye sevmiyosun diye sormazdim. herkes ektiğini biciyo:)

aynen canım sendrom günü diyolar bize de hep kreşte. pazartesilere özellikle dikkat ediyolar.

sen hep söyle ona cuma günleri artik anneye tatil iki gün birlikteyiz falan diye :)
benim oğlum cuma günü soruyorum anne kres yok tatil iki gün diyo
pazwr günü de hep hatırlatıyorum pazartesi eski düzene dev tatil bittiiiii diye :)

zamanla alışır inşallah. birden olmaz zaten. baksana ben kac haftadir götürüyorum. hala bırakırken ağlıyo:)

Doğum tarihi bilinmeyen herkese 1 ocak diyorlar, oğlak değildir o kabul etmiyorum belki balık olabilir

yok benim cevremdeki bütün oğlaklar böyle tosiam:) ben seni tanıyana kadar nefret ederdim oglaklardan megerse ben manyak çektiğim için öyleymiş oglaklar canmis

ikizi de varmis kaynanamin kendisi cok emin 1 ocak doğumlu olduğuna :) bilemiyorum o yüzden:)

Ayy yazık ya
Negoyu görünce direk evdeki işleri hatırlıyorum
Adamın böyle aklını alırım
Çocuk yapıcaz demişti. Bu kadar zor değil aslında
Kurslar mı başladı acaba, ya da eşi kk da çok gülersin bebek pırtlar diye girme mi dedi
I inessa armand üzgünüm ama abim de oğlak anlatılmaz yaşanır senin yükselen terazi dimi, en asil burç sen onun özellikleri almışsın

hemen kendi de terazi ya yapıştırmış terazidendir diye
saka bi yana hayranim terazilere güzellik zeka endam eda her bisey onlarda yaaa
Allah'tan benim oğlanın yükselen de terazi de akroslugunu kafama takmiyorum

işinin başında yakışıyomu?

Hee yakışıyor bence
Nego daha az önce kalemde burç muhabbeti vardı, oğlaklar şöyle iyi, böyle iyi
Çalışkan dürüst diyorlar
Burada gömüyorsunuz anlamadım ne oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…