- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.241
Ayyyyyyanası bak çocuk pecetenin kalitesini ölçüyor dahi çocuk
hayır tam bir pislik olduğu için yapıyo benceyapma deyince daha çok yaptığı için sessizce elinden aldım. hiç bi tavır mimik gostermeden
bu ne ki dilos yere su döküp yerden suyu yalamaya çalışıyoeski yaşamında köpek falandı heralde benim oğlan
Kız dur anam dur belkim benim erkek olacağhhhhhburdaki herkesi oğlan çocuğundan sogutcamkız çocuğu candır
Kız dur anam dur belkim benim erkek olacağhhhhh
Âaaa ne guzel kız bak kilo alamıyorsun hala fiziğini koruyorsun bak bebe sana ne güzel yardomcı oliyürrrr Anam bak öküz gibim yemek yiyor dur azcik peşiden kosturuyimda kilo almasin 90.60.90o zaman teselli ederim üzülmeerkek çocuk anasına düşkün olur çok şanslısın derim
bizimki yürümüyo mesela dilos durmaksızın mütemadiyen kosuyoöküz gibi yememe rağmen kilo alamiyom onun yüzünden
Âaaa ne guzel kız bak kilo alamıyorsun hala fiziğini koruyorsun bak bebe sana ne güzel yardomcı oliyürrrr Anam bak öküz gibim yemek yiyor dur azcik peşiden kosturuyimda kilo almasin 90.60.90
Maşallah sana şekerim olsun azimli garıymişsınnn yaaaaz yerdim be dilosumspora giderdim. canıma okudu velet iki senede 16 kilo aldim hamilelikte 25 kilo verdim. neyseki toparladim artik aldim biraz tekrardan
Maşallah sana şekerim olsun azimli garıymişsınnn yaaa
Hmm evet bağı insanalr öyle cnm yaa su içse yarıyor kimin de de şu içse yaramıyorkız ne azmi yaaasekerli kahveyo çayı kessem geri gider aldıklarım da mesela benim erkek kardeşim de diyetisyene spora falan gitti neler denedi kilo almak için ama alamiyo. metabolizmasi hizliymis. benim de öyle galiba biraz dikkat etmeyim gidiveriyo
Hmm evet bağı insanalr öyle cnm yaa su içse yarıyor kimin de de şu içse yaramıyor
annem çok moral veriyo saholsun. biz de gençken sizin gibiydik 30 u geç de bu sefer de vermeye caliscan hep böyle mi kalcan saniyon diyo
kadın resmen moral kaynağı
kk birinci noteri senin oğlan tam benim kafadan, adamım ya, benim gibi tuhaf şeylerin insanı çok takdir ettim, geleceği highlighter'ımdan daha parlak belli maşallah Bende kulak temizleme çubuğu kutusunda karınca biriktirip boş zamanlarımda onları yiyormuşum. Kömür yiyormuşum. Bir de tam bi kavgacıydım, mahalledeki ve sınıftaki erkekleri dövüyordum. Oğlan çocuğundan beterdim ben
D Dilos06 kuzum senin yaş kaç, bebe var mı? Hiç tanışmadık direkt mevzuya daldık geyik yapıyoruz
Yaaa senin çocukta benim genetiğim var, gelecekteki çocuğum bakmış onu yapacağım yok sana kaçmışmaşallah sana cici ya valla aynısınız heeee. oğlum ne alalım sana marketten diyom. sayıyo sinek böcek uğur böceği diye
parka gideriz milletin çocuğu oynar benimki karinca böcek sinek arar: D
cocuklar oynamak için yanına gelir sanki pennywise geliyo gibi kaçar cocuklardan. sonra da kendisinden kaçan çocukların peşinde kosar kendisi pennywise gibi
karınca biriktirip yemek için ne düşünmek gerekiyo acabasen baya ilginç bi çocukmussun ama
Yaaa senin çocukta benim genetiğim var, gelecekteki çocuğum bakmış onu yapacağım yok sana kaçmış
Vallahi proteindir şifadır deyip yiyormuşuz herhalde bende bilmiyorum
İlginç bir çocuktum şimdi de ilginç bir büyüğüm. Hazır ol senin afacanın geleceği de benimki gibi olabilir
Ahaha göz kalemiyle sahipli yazmak şahane bı fikir bebişimOyyTişörtün arkasına göz kaleminle çaktırmadan sahipli yazsaydın Şu yaz sezonu erkekler için çok sakıncalı. Tişört çok hoş duruyor. Kışın öyle mi. Giy kazağı tamamdır. Her yerin kapalı, kıvrımlar belirsiz.
Kış candır, gerisi heyecan
Ben o kalkan özgüveni de dötüde indirmesini iyi bilirim limonsuzum yawBöyle böyle adamların övgüvenlerini tavana çıkarıyoruz
Qkdajfaldj kiizzz sen neymişsin bak bak alttan alta işliyosun adamı demek sendeDün pantolon gömlek giydi. Benimkinin bacak boyu biraz kısa ama gövdesi uzun. Benden biraz uzun yani. Dedim bu pantolon bacak boyunu kesmiş daha kısa göstermiş sanki
Canım ben daha 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim kocasını seven çılgın bir hatunumkk birinci noteri senin oğlan tam benim kafadan, adamım ya, benim gibi tuhaf şeylerin insanı çok takdir ettim, geleceği highlighter'ımdan daha parlak belli maşallah Bende kulak temizleme çubuğu kutusunda karınca biriktirip boş zamanlarımda onları yiyormuşum. Kömür yiyormuşum. Bir de tam bi kavgacıydım, mahalledeki ve sınıftaki erkekleri dövüyordum. Oğlan çocuğundan beterdim ben
D Dilos06 kuzum senin yaş kaç, bebe var mı? Hiç tanışmadık direkt mevzuya daldık geyik yapıyoruz
Oyyy yerim onun dişlerini benaman tek senin gibi olsun ya. o da dert mi. ne güzel işte guleriz hepben severim eğlenceli insanları. kendim eğlenceli olmadığım içün
aksama kadar her türlü atraksiyon varbak mesela ilk iki dişi çıktığında yeni yeni bi yerlere tutunup ayakta duruyodu. sen tv sehpasinda tutun sonra oranın sivri köşesine dişini tak düşerken. ağzından kan geliyo dis yerinden oynamis pirana dişi gibi öne kanrilmis duruyo doktora falan gittik neyseki bisey yokmus çok şükür dedik. eve geldik bi hafta içinde iki kere daha ayni sejidle düşüp ikinci dişi de yamulttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?